ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ...

@Βασίλης Ταλαμάγκας και Σεραφείμ Κοτρώτσος, στην πρώτη γραμμή της εκλογικής, τηλεοπτικής βραδιάς του Action24 για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, την Κυριακή 18 Μαίου. Οι δύο έμπειροι δημοσιογράφοι και συνεργάτες του Action24, θα είναι οι βασικοί σχολιαστές της εκλογικής βραδιάς, αναλύοντας και σχολιάζοντας με τον μοναδικό τους τρόπο, τα αποτελέσματα και τα μηνύματα του νέου εκλογικού χάρτη της χώρας, όπως αυτός θα διαμορφωθεί το βράδυ της 18ης Μαίου..
@Κινητικότητα από τον Όμιλο ΑΝΤ1. Εντός των επόμενων ημερών θα κάνει την επίσημη εμφάνισή της η ANTS (μυρμήγκια), με διευθύνοντα σύμβουλο τον Πέτρο Μπούτο, πρώην διευθυντή Προγράμματος του Mega. Η εταιρεία θα παράγει τηλεοπτικά προγράμματα που θα έχουν στόχο το εξωτερικό, με την ANTS να διατηρεί τα τηλεοπτικά δικαιώματα για κάθε παραγωγή. Μέχρι σήμερα οι εταιρείες περιορίζονταν στην εκτέλεση των τηλεοπτικών προγραμμάτων για λογαριασμό των σταθμών, χωρίς να διατηρούν δικαιώματα.Παράλληλα, ο Όμιλος του ΑΝΤ1 προχώρησε στη δημιουργία μιας νέας θυγατρικής, υπό τον τίτλο Ψηφιακές Επενδύσεις και Θεματικά Κανάλια, την οποία ανέλαβε ο Tariq Syed, πρώην διευθύνων σύμβουλος της Universal Networks International στην Κεντρική Ευρώπη. Το νέο στέλεχος θα αναλάβει την επέκταση των ψηφιακών επενδύσεων του ομίλου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, με έμφαση στη δημιουργία θεματικών τηλεοπτικών καναλιών. Η νέα εταιρεία έχει γραφεία στο Άμστερνταμ, στο Λονδίνο, στην Αθήνα και στη Νέα Υόρκη και έχει αναλάβει τη διανομή περιεχομένου σε περισσότερες από 40 χώρες.
@Εγκρίθηκε σήμερα από το ΕΣΡ, «η περιέλευση του σταθμού στους εργαζόμενους» και «η δυνατότητα χρησιμοποίησης της άδειάς του». Αίσιο τέλος για την πολύμηνη περιπέτεια των παιδιών που συμμετείχαν στο team του πολύπαθου ραδιοσταθμού των πτωχευμένων «Εκδόσεων Λυμπέρη». Η συχνότητα περνάει κι επισήμως στα χέρια τους. Λαμπρά. Τους προσφέρεται, για να είμαστε ακριβείς και σύμφωνα με όσα αναφέρει η κείμενη νομοθεσία, «η δυνατότητα χρησιμοποίησης της άδειας»..
Κυριακή 18 Μαΐου είναι η μεγάλη μέρα. Η δράση ξεκινά με τον μικρό τελικό και τις ομάδες που θα λάβουν την 3η και 4η θέση και ακολουθεί ο Τελικός Μετά τη λήξη του, θα ακολουθήσει η post και pre game εκπομπή «Euroleague Final Four-Μιλάνο 2014» και στις 21:00 αρχίζει ο μεγάλος τελικός. Η αυλαία της φετινής σεζόν της Euroleague κλείνει με την απονομή του βαρύτιμου τρόπαιου και το σχολιασμό του αποτελέσματος από την εκπομπή «Euroleague Final Four-Μιλάνο 2014», σε απευθείας σύνδεση με το «Mediolanum Forum Stadium».
@Το ποσό των 13 εκατ. ευρώ στοιχίζει το Mundial της Βραζιλίας στο ελληνικό δημόσιο, και στην υπό εκκαθάριση ΕΡΤ. Προς το παρόν οι δόσεις προς την EBU, μέσω της οποίας η ΕΡΤ εξασφάλισε τα δικαιώματα πληρώνονται, αλλά η ΝΕΡΙΤ, ο διάδοχος φορέας κρατικής τηλεόρασης, διαθέτει λίγο πριν την έναρξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, μόλις ένα Κανάλι για τη μετάδοσή του. Επίσης μόλις την περασμένη Δεύτερα, ο Γιώργος Προκοπάκης αντικαταστάθηκε από τον Αντώνη Μακρυδημήτρη, καθηγητή διοικητικής επιστήμης στη ΝΕΡΙΤ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…