ΑΝΕΡΓΙΑ, ΜΟΥΝΤΙΛΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ..

@Για κάθε άνεργο δημοσιογράφο που το ΚΕΚ θα επιμορφώσουν σε θέματα νέων τεχνολογιών θα λάβουν 2.100 ευρώ! Οι δημοσιογράφοι μετά το τέλος του προγράμματος θα πάρουν ως εκπαιδευτικό επίδομα το ποσόν των 1.500 ευρώ…Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοίνωσε προ ημερών την έναρξη του δεύτερου κύκλου των επιδοτούμενων σεμιναρίων με επιταγές κατάρτισης (trainingvoucher), με σκοπό την επανένταξη των άνεργων δημοσιογράφων στην αγορά εργασίας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στον δεύτερο κύκλο των σεμιναρίων δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι άνεργοι δημοσιογράφοι οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανέργων των Ενώσεων (ΕΣΗΕΑ / ΕΣΗΕΜ-Θ / ΕΣΗΕΠΗΝ / ΕΣΗΕΘΣτΕΕ / ΕΣΠΗΤ) και δεν συμμετείχαν στον πρώτο κύκλο των σεμιναρίων.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν αίτηση συμμετοχής έως τις 27 Ιουνίου. Η δράση υλοποιείται από την ΕΣΗΕΑ, με τη συνεργασία της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής Ενεργειών Συγχρηματοδοτούμενων από το ΕΚΤ του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας (ιστοσελίδα www.voucher.gov.gr).
@Ανακοίνωση...Η ΕΕΤΤ διεξάγει δημόσια διαβούλευση, από τις 30 Μαΐου έως τις 30 Ιουνίου, σχετικά με τη διαδικασία χορήγησης του Ψηφιακού Μερίσματος για την ανάπτυξη της κινητής ευρυζωνικότητας (4G, LTE) προς όφελος της αγοράς και του καταναλωτή.Σύμφωνα με τη νομοθεσία, η δημόσια διαβούλευση διεξάγεται σε συνέχεια σχετικής εγκριτικής απόφασης του ΥπΥΜεΔ. Αφορά δε την εξέταση της αναγκαιότητας του καθορισμού του αριθμού των δικαιωμάτων χρήσης ραδιοσυχνοτήτων στις ζώνες 800 και 2600 MHz, καθώς και τους όρους που προτείνεται να επιβληθούν στους παρόχους και το προτεινόμενο σχέδιο του τεύχους προκήρυξης για τη διαγωνιστική διαδικασία χορήγησης των σχετικών δικαιωμάτων.
@ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δημοσιογράφων για τη δημοσιογραφία...Μιλώντας, ο Πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ, Πάνος Σόμπολος, χρησιμοποίησε τρεις φορές τη λέξη: «Ανησυχώ», θέλοντας να τονίσει τον κίνδυνο που διατρέχουν τα Ταμείων μας, προσθέτοντας ότι αν αποτύχουν οι προσπάθειες με την πολιτική ηγεσία της χώρας για διατήρηση του πόρου αυτού, τότε δεν μένει άλλος δρόμος παρά ο αγώνας, λέγοντας, χαρακτηριστικά: «Θα περάσουν πάνω από το πτώμα μας». Προηγουμένως, o εκπρόσωπος της παράταξης μας στο Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, Χρήστος Κυρίτσης, αναφέρθηκε στη ζημιά που υφίσταται ο Κλάδος από τους «αναρχικούς», έχοντας κάνει κατάληψη, άνω της 5-ετίας, του κτιρίου της ΕΣΗΕΑ επί της οδού Ζαϊμη, οφείλοντας η Ένωση:
• Στη ΔΕΗ 7.973€
• Στη ΔΕΦΑ 4.783€
Και τούτο, διότι δεν μπορούν τα συνεργεία των Εταιριών αυτών να εισέλθουν στο κτίριο, ώστε να διακόψουν το ηλεκτρικό ρεύμα και την παροχή φυσικού αερίου...
@Σε ρυθμούς Μουντιάλ μπαίνει από την Πέμπτη 12 Ιουνίου μέχρι και τη Δευτέρα 14 Ιουλίου η ΝΕΡΙΤ με 1 αναλογικό και 2 ψηφιακά κανάλια. Η ΝΕΡΙΤ θα επιχειρήσει να καλύψει τους αγώνες έχοντας ένα εθνικής εμβέλειας αναλογικό κανάλι και το ψηφιακό ΝΕΡΙΤsports, το οποίο δεν καλύπτει σε όλη τη χώρα.Οι σημαντικότεροι αγώνες θα μεταδίδονται ζωντανά από τη συχνότητα της ΝΕΡΙΤ, σε υψηλή ευκρίνεια από τη ΝΕΡΙΤ HD και συχνά σε παράλληλη μετάδοση από το ΝΕΡΙΤsports. Οι χρηστές εντός Ελλάδος θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν διαδικτυακά όλους τους αγώνες, σε πραγματικό χρόνο ή κατ΄ απαίτηση (on demand), μέσα από την υπηρεσία WebTV της ΝΕΡΙΤ (webtv.nerit.gr).

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…