ΓΕΡΗ ΚΟΝΟΜΑ ΣΤΗ ΝΕΡΙΤ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΨΑΡΟΥ..

Στις 4.750 ευρώ διαμορφώνεται το ύψος της μικτής μηνιαίας αμοιβής του διευθύνοντα συμβούλου και προέδρου της ΝΕΡΙΤ, Αντώνη Μακρυδημήτρη, σύμφωνα με απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα και του υφυπουργού στον πρωθυπουργού Σίμου Κεδίκογλου.
Επίσης, η μικτή μηνιαία αποζημίωση των λοιπών μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ έχει ως εξής: Για τα εκτελεστικά μέλη ανέρχεται στα 1.525 ευρώ και για τα μη εκτελεστικά μέλη καθορίζεται στα 300 ευρώ. 
Σημειώνεται ότι για τις αποδοχές της διοίκησης της ΝΕΡΙΤ έχει προβλεφθεί δαπάνη ύψους.. 125.000 ευρώ για το 2014 και 100.000 ευρώ για κάθε επόμενο έτος.
Η φωτογραφία είναι από την Ψαρού, στη Μύκονο το εκλογικό Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Σε αυτήν εικονίζεται ο Πέτρος Κωστόπουλος με καλοκαιρινή περιβολή να πίνει τους αγαπημένους του χυμούς και να χαζεύει τη θέα....
Το πρώην αφεντικό της ΙΜΑΚΟ και νυν τηλεπαρουσιαστής, ξεκουράστηκε μιλώντας ταυτόχρονα για δουλειές ή καλύτερα για λουκέτα (σταματάει και το Kool magazine – το περιoδικό που έβγαζε για το ipad).
Ο Κωστόπουλος μάλιστα είχε προγραμματίσει και συσκέψεις με συνεργάτες του στην κοσμοπολίτικη παραλία της Μυκόνου, αλλά τελικά δεν κατάφερε να τις πραγματοποιήσει καθώς αφενός η μουσική στην Ψαρού ήταν πολύ δυνατά.. και αφετερου οι παριστάμενοι/ες δεν τον άφηναν να συγκεντρωθεί...
Το μόνο σίγουρο είναι οτι ο Κωστόπουλος δεν πήγε να ψηφίσει και μάλλον έχασε η «Ελιά» μία ψήφο -εκτός βέβαια κι αν είναι δημότης Μυκόνου κι έχει μεταφέρει τα εκλογικά του δικαιώματα στην Ψαρού.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…