ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ MEDIAΡΧΕΣ ΟΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ...

@Συνεχίζεται το σίριαλ της πώλησης των μετοχών της «Ραδιοτηλεοπτικής» και του Ε-TV. Ο πρώην 902 TV και νυν E-TV πέρασε στον έλεγχο του Σεραφείμ Φυντάνιδη, προέδρου της εταιρείας, οποίος σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε προς τα μέλη του ΕΣΡ, κάτοχος του 1% της Nalotia εξαγόρασε τις μετοχές που κατείχε Khaled Hamvi (95%) και άλλα 4 φυσικά πρόσωπα.Η Nalotia Ventures έχει το 100% της a-Orizon Media Ltd στην οποία πέρασε ο έλεγχος της «Ραδιοτηλεοπτικής» όταν πουλήθηκε από το ΚΚΕ. Τις επόμενες μέρες ο Σ. Φυντανίδης θα καταθέσει το συμβόλαιο της μεταβίβασης, για να εγκριθεί από το ΕΣΡ. @Εκεί φθάσαμε λοιπόν. Η κυβέρνηση με μια διαταξούλα χωμένη στην υπουργική απόφαση των όρων προβολής κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, απαγορεύει την αντίθεση άποψη! Απαγορεύτηκε ήδη το σποτάκι του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής και προφανώς έπονται και τα σποτ των παραγωγών Λαϊκών Αγορών. Επειδή κάνουν πολιτική! Δηλαδή ακόμη κι αν έχουν συνδικάτα, ενώσεις ή φορείς λεφτά να στηρίξουν καμπάνια με πληρωμένες διαφημίσεις στα ΜΜΕ, επιβάλλεται η σιωπή των λύκων.Όπου "λύκος" στην προεκλογική περίοδο είναι η ενημέρωση-πληροφόρηση της κυβέρνησης. Με την ίδια λογική πάντως, ότι δηλαδή “δεν επιτρέπεται η μετάδοση μηνυμάτων φορέων εκτός των πολιτικών κομμάτων ή συνασπισμών κομμάτων, το περιεχόμενο των οποίων μπορεί να χαρακτηριστεί, άμεσα ή έμμεσα, ως πολιτικό", θα πρέπει άμεσα να απαγορευθούν όλες οι μεταδόσεις της κυβέρνησης. Κι αυτή "φορέας" είναι.... Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής που έφερε στη δημοσιότητα το θέμα καταγγέλλει την κυβέρνηση για "πρωτοφανή φίμωση" και καλεί όλα τα κόμματα να πάρουν θέση.
@ Εντυπωσιάστηκαμε από το διαφημιστικό άνοιγμα του δημοσιογράφου Τάκη Χατζή. Aνεβαίνοντας την Κηφισίας πέσαμε σε ένα τεράστιο newpost που φιγουράριζε στο πίσω μέρος ενός τρόλει. Σε αυτά μας είχε συνηθισει μόνο το newbeast του Κοπελούζου, με τον καρχαρία που τρόμαζε τους αφημερημένους οδηγούς που το έβλεπαν ξαφνικά μπροστά τους. ** Tελικά ο Τάκης Χατζής και η άσπονδη φίλη και συνάδελφός του, Ελένη Καλογεροπούλου που απέρριψαν λέει πρόταση του ΣΚΑΪ, βρήκαν τηλεοπτικό καταφύγιο στo newsit του Ευαγγελάτου. Η εκπομπή «Εκλογές 2014» του newsit, έκανε.. το ντεμπούτο της με τον Μανώλη Γλέζο. ** Από Δευτέρα - Παρασκευή από τις 14.00 έως τις 15.00 ο Νίκος Ευαγγελάτος στα στούντιο του newsit με τους Χατζή και Καλογεροπούλου συζητούν ζωντανά για τις κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις του Μαΐου. Μαζί τους, πολιτικοί αρχηγοί και υποψήφιοι από όλα τα κόμματα που αναπτύσσουν τις θέσεις τους και τις προτάσεις τους αλλά και απαντούν στα ερωτήματα των θεατών. ** To διαδικτυακό «Εκλογές 2014» θα μεταδίδεται ζωντανά και από το σάιτ του Τάκη Χατζή, το Newpost (το τερπνόν με το ωφέλιμον)

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…