ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, Η ΕΡΤ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΟΙ..ΛΙΘΟΓΡΑΦΟΙ

@Στην 9η θέση υποχώρησε ο ΣΚΑΪ 100,3 ! Αντιθέτως ο Real FM εκτός από την πρώτη θέση, ο Real FM δείχνει και σταθερότητα στην ακρόαση συγκεντρώνοντας 170 αστάθμιστες απαντήσεις τη βδομάδα 27/5-2/6/2014. Στη δεύτερη θέση ο Dee Jay με 125 και τρίτος ο Μελωδία με 124, ο Ρυθμός έχει 118, ο Sfera 114, ο Easy 108, ο Δίεση 106, ο Kiss 104, ο ΣΚΑΪ έπεσε στις 100, και ο Δρόμος στις 99.
@Όχι μόνο διατήρησε την πρώτη θέση το Mega, αλλά αύξησε και το μερίδιο του στο 19,5% την περασμένη βδομάδα. Ο ΑΝΤ1 ανέβηκε μετά την πανωλεθρία των εκλογών στο 17,4%, ενώ ο Alpha παρέμεινε σταθερός στο 15,6%. Πτώση για το Star στο 11% και μικρή άνοδος για το ΣΚΑΪ στο 7,7%. Στο 6% η ΝΕΡΙΤ η οποία με τη μετάδοση της σειρά των τελικών της Α1 μπάσκετ αυτή τη βδομάδα και του Champions League την περασμένη διατηρεί υψηλά, αναλογικά με το κανάλι ποσοστό. Πάνω από το 3% σταθεροποιήθηκε το ETV με 3,2% και στο 0,6% το Μακεδονία TV.
@ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ενωτικού Μετώπου Εργατικών Ισχυρών Συνδικάτων1 ΧΡΟΝΟ τώρα οι συνάδελφοι μας, απολυμένοι της ΕΡΤ κρατούν ψηλά τη σημαία του αγώνα, συνεχίζουν να λειτουργούν και να δίνουν φωνή σε όσους τα καθεστωτικά μέσα φιμώνουν.Πριν από ένα χρόνο, η Συγκυβέρνηση, έκλεισε την ΕΡΤ για να δώσει τις συχνότητες στην DIGEA, για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των μεγαλοεργολάβων καναλαρχών.Δεν πέταξε στο δρόμο μόνο 2.500 εργαζόμενους, έπληξε θανάσιμα τον πολιτισμό και την πολυφωνία!!!Απέδειξε ότι μπροστά στην εξυπηρέτηση των εντολών της δεν βάζει τίποτα.Σ’ αυτό το διάστημα συνεχίζει το θεάρεστο έργο της! Με την οικονομική της πολιτική οδηγεί στο κλείσιμο χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αποβιομηχανίζει τη χώρα και κάνει δωράκια φιλέτα, χωρίς κόστος, στους ημέτερους.Οι στρατιές ανέργων πληθαίνουν τόσο από εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα όσο και στο Δημόσιο. Στους 2.500 εργαζόμενους της ΕΡΤ προστέθηκαν οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ, οι καθηγητές μέσης εκπαίδευσης, οι εργαζόμενοι στα Πανεπιστήμια, οι σχολικοί φύλακες και οι ηρωικές καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών. Η ανακοίνωση φυσικά αναφέρει και άλλα νέα δεδομένα πλέον......... @Η αναμενόμενη για πολλούς εξέλιξη συνέβη. Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση της ΝΕΡΙΤ φέρεται να υπέγραψε συμφωνία με τη Digea προκειμένου να εκπέμψει ψηφιακά το σήμα της από την 4η πολυπλεξία που διαθέτει ο ιδιωτικός πάροχος δικτύου. Η συμφωνία προφανώς αφορά στην ψηφιακή μετάβαση της Πελοποννήσου για τις 27 Ιουνίου και κάνεις δεν γνωρίζει εάν θα επεκταθεί και για το επόμενο switch off, αυτό της Αττικής στις 11 Ιουλίου. @ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συνάδελφοι,-ισσες,
Οι εργαζόμενοι της Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ βρίσκονται εδώ και τρία χρόνια απλήρωτοι, “πεταμένοι” κυριολεκτικά στο δρόμο, όμηροι, ουσιαστικά των ορέξεων της εργοδοσίας. Παρόλο που η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ κυκλοφορεί κανονικά στα περίπτερα οι περίπου 800 εργαζόμενοι δεν έχουν πληρωθεί δεδουλευμένα, αποζημιώσεις, δεν έχουν κολληθεί ένσημα επίσχεσης. Ακόμα και oι συνάδελφοι στην εταιρία “ΤΡΙΤΗ ΟΨΗ” όπου εκδίδει αυτή την στιγμή την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, είναι και αυτοί απλήρωτοι για μήνες. Όλες οι υποσχέσεις ότι με την επαναλειτουργία της εφημερίδας θα έμπαινε πρωταρχικός στόχος η αποπληρωμή των οφειλών προς τους εργαζόμενους αποδείχθηκαν ψέματα. Αντ’ αυτού οι εργαζόμενοι βρίσκονται μπροστά στο γεγονός της πτώχευσης της Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ. Είναι μια εξέλιξη που μας κάνει όλους επιφυλακτικούς για το τι θα συμβεί τελικά με τα χρήματα των εργαζομένων.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…