ΤΑ ΑΘΗΛΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗ ΝΕΡΙΤ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΑΛΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

@Στις 3 Ιουλίου αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα η TEAM προκειμένου να συναντηθεί με τους εκπροσώπους των τηλεοπτικών σταθμών για τα δικαιώματα του Champions League και του Europa League της περιόδου 2015-2018. Οι επαφές θα γίνουν με τους εκπροσώπους της συνδρομητικής και της ελεύθερης ιδιωτικής τηλεόρασης, ενώ η ΝΕΡΙΤ, όπως όλα δείχνουν δεν θα μπορέσει να καταθέσει προσφορά, λόγω έλλειψης χρημάτων. Εντός του Καλοκαιριού αναμένεται και η επίσκεψη της CAA Eleven εταιρείας της UEFA για να διαπραγματευτεί τα δικαιώματα των προκριματικών αγώνων του Euro 2016 και του Mundial 2018.
@Και αυτή τη βδομάδα το “Θέμα” διατήρησε την πρώτη θέση πουλώντας  106 χιλ. φύλλα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των πρακτορείων  διανομής Τύπου. Δεύτερο το “Βήμα” με 94 χιλ. φύλλα, εξαιτίας της προσφοράς των βιβλίων του Κοέλιο,  τρίτο το “Έθνος της Κυριακής” με 82 χιλ. φύλλα και τέταρτη η “Real News” πουλώντας, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, 70 χιλ. φύλλα. Ακολουθούν ο “Τύπος της Κυριακής” με 16 χιλ. φύλλα, η “Κυριακάτικη Δημοκρατία” και η “Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία” με 9 χιλ. φύλλα.
@Ο Kosmos, ο σταθμός που έβαλε στα ραδιόφωνα και τις ζωές μας τις μουσικές του κόσμου, επιστρέφει στον «αέρα» των FM, από το πρωί της Τρίτηςστους 93,6, τους 106,7 και τους 107 στην Αθήνα, αλλά πλέον και από τη συχνότητα των 93,9 στη Θεσσαλονίκη.Η latin και η reggae, η μουσική των βραζιλιάνικων favelas και οι ήχοι από την Αφρική, τα σύγχρονα ρεύματα, οι νέες φωνές, η ευρωπαϊκή τραγουδοποιία, η jazz, η soul και όλα τα χρώματα της μουσικής παίρνουν ξανά τη θέση τους στις συχνότητες του Kosmos για όλο το καλοκαίρι, μαζί με προτάσεις για τη ζωή στην πόλη, τη μαγειρική, την τεχνολογία, τις εκδηλώσεις, τις συναυλίες και τα πιο ενδιαφέροντα event. Κάθε μέρα, οι ακροατές του Kosmos θα μπορούν να απολαμβάνουν επιλεγμένες μουσικέςαπό όλον το πλανήτη, καθώς και μεταδόσεις συναυλιών jazz και folk-ethnic από τον ευρωπαϊκό χώρο σε συνεργασία με την EBU, όσο και εγχώριων μουσικών γεγονότων.
@Πρώτος ο Real FM με 14% στο διάστημα 26.05-22.06.2014 στη μέτρηση της Focus για λογαριασμός της ΑΕΜΑΡ. Ο Μελωδία είναι δεύτερος με 9,9% και τρίτος ο Dee Jay με 9,3%. Ο Ρυθμός είναι τέταρτος με 8,2% ο Δίεση πέμπτος με 8% και ο Σκάι έκτος με 7,8%. Ακολουθούν ο Sfera με 7,6%, ο Kiss με 7,4%, ο RED με 7%, ο Derti με 6,9% και ο NovaΣπορ FM και ο Easy με 6,8%.
@ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ» 
Οι εργαζόμενοι του «Επενδυτή» συμπληρώνουμε 6 μήνες επίσχεσης εργασίας κι είμαστε στον 7ο μήνα από την εκκίνηση της κινητοποίησής μας, με απεργία, για καταβολή δεδουλευμένων πέντε και πλέον μηνών. Η ιδιοκτησία της εφημερίδας (Σκαναβής- Μπενέκος, ιδιοκτήτες και της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος) συμπεριφέρεται αμέριμνη, σαν να μας έχει ξεγράψει. Παρά την κινητοποίησή μας, παρά τις δικαστικές αποφάσεις που μας δικαιώνουν, παρά την επίσχεση εργασίας που επισωρεύει πρόσθετες μεγάλες οφειλές σε μας, στα Ταμεία και στην εφορία δεν έχει κάνει την παραμικρή κίνηση να καταβάλει έστω και ένα ευρώ. Δύο συνάδελφοι (Κωστής Παπαγιώργης, Νίκος Ράλλης) έχασαν στο μεταξύ τη ζωή τους από βαριές ασθένειες και η ιδιοκτησία δεν είχε την ελάχιστη ευαισθησία να καταβάλει στις οικογένειές τους τις οφειλές. Λες κι ο θάνατος διαγράφει τα χρέη… 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…