MEGA ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...

@Στην επιλογή της Μαρίας Σαράφογλου προσανατολίζεται ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, αντικαθιστώντας την Όλγα Τρέμη από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. Η πρόταση αυτή, εφόσον οριστικοποιηθεί, αναμένεται να τεθεί στο ΔΣ για να λάβει την τελική επιλογή. Όμως η προοπτική αντικατάστασης της Όλγας Τρέμη, στην οποία αναμένεται να προταθεί η παρουσίαση εβδομαδιαίας εκπομπή, δεν είναι εξέλιξη που προκαλεί εντύπωση.Η Όλγα Τρέμη φέρεται να ζήτησε από το ΔΣ την αντικατάστασή της, χωρίς ωστόσο να γίνει δεκτή από τους μετόχους. Όμως είναι γνωστή εδώ και καιρό η θέληση του Γιώργου Μπόμπολα να προωθηθεί στη θέση η Μαρία Σάραφογλου. Στο παρελθόν, μετά από διάφορες κινήσεις και αποφάσεις του διευθυντή ειδήσεων το αίτημα αυτό «πάγωσε». Επίσης, ενεργό ήταν και το σενάριο για τη Σία Κοσιώνη, συνεργασία που λίγο έλειψε να υλοποιηθεί πριν από δύο έτη.Τώρα η βούληση για τη Μαρία Σαράφογλου φαίνεται να έχει διατυπωθεί εκ νέου και με τον τρόπο αυτό το Χρήστος Παναγιωτόπουλος θα διατηρήσει τον πρώτο λόγο στο δελτίο ειδήσεων, κάνοντας ένα ακόμη «πείραμα» όπως είχε γίνει και το 2004 με τη Μαρά Ζαχαρέα. Όμως τώρα ο ενημερωτικός τομέας είναι αποδεκατισμένος, με τον ίδιο το διευθυντή ειδήσεων να επιλέγει την κατάργηση του μεταμεσονύχτιου δελτίου ειδήσεων, ενώ παράλληλα υπάρχει και το κενό που άφησε η μετακίνηση του Σταύρου Θεοδωράκη.
@Με 167 αστάθμιστες απαντήσεις τη βδομάδα 30/6-6/7/2014 ο Real εξακολουθεί να είναι ο πρώτος σε ακροαματικότητα σταθμός και μέσα στο Καλοκαίρι. Ο Dee Jay με 131 απαντήσεις στην έρευνα της Focus πέρασε το Μελωδία, που συγκέντρωσε 130. Ο Δίεση είναι τέταρτος με 110 απαντήσεις και πέμπτος ο ΣΚΑΪ με 103. Ακολουθούν ο Sfera με 100 , ο Ρυθμός με 96, ο NovaΣπορ FΜ με 95, ο KISS με 91 και ο Derti με 80 βεβαίως.  @Επανήλθε στην πρώτη θέση ο ΑΝΤ1 με 14,7%, ενώ η ΝΕΡΙΤ με τη μείωση των αγώνων του Μουντιάλ υποχώρησε στον πίνακα της θεαματικότητας. Το Mega μαζί με τον Alpha «συγκατοικούν» στη δεύτερη θέση με 12,9% και στην τέταρτη παραμένει το Star με 11,4%. Η ΝΕΡΙΤ έπεσε στο 10,3%, ο ΣΚΑΪ ανέβηκε στο 7,9% και η ΝΕΡΙΤ Sports έπεσε στο 5,6%. Με μικρή άνοδο στο 3,1% το E-TV. Φυσικά όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά...  @Πριν από τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης θέλει να βγάλει στον αέρα τη ΝΕΡΙΤ 2 η διοίκηση της ΝΕΡΙΤ, από τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ3 στις οποίες βρίσκονται οι απολυμένοι εργαζόμενοι της εταιρείας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…