ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΕ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΠΟΣΠΕΡΤ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ...

@ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ένωσης Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων... Η διοίκηση της ΑΡΓΟΣ (τα ίδια σχέδια έχει και αυτή της ΕΥΡΩΠΗΣ), αποφάσισε να κηρύξει τον πόλεμο στους εργαζόμενους. Καλεί έναν έναν, συγκεκριμένους συναδέλφους και συναδέλφισες, στα γραφεία των διευθυντών και τους ανακοινώνει ότι περισσεύουν. Με αυτήν την ενέργεια εκβιάζει και απειλεί τους εργαζόμενους να δηλώσουν οικιοθελή αποχώρηση. «Χρυσώνει» δε το χάπι, προσφέροντάς τους και κάποιο χρηματικό μπόνους στην περίπτωση που αποδεχθούν να χάσουν τη δουλειά τους. Το Δ.Σ. από την πρώτη στιγμή διατύπωσε την αντίθεσή του στο αντεργατικό σχέδιο απολύσεων της ΑΡΓΟΣ, που στόχο έχει να μειώσει αλλά και να αντικαταστήσει το παλιό προσωπικό με νέο, με μισθούς πείνας και χωρίς δικαιώματα, τη στιγμή μάλιστα που στα πρακτορεία οι εργαζόμενοι έχουν ήδη μειωθεί δραματικά. Το σωματείο δεν θα κάτσει να παρακολουθεί τους συναδέλφους να μπαινοβγαίνουν στα διευθυντικά γραφεία και να εκβιάζονται. Έχουμε χρέος να αποκρούσουμε και αυτήν την αντεργατική επίθεση.
@ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ....Άλλη μια προκλητική ενέργεια από τους καρεκλοκένταυρους της ΝΕΡΙΤ σήμερα το πρωί στα δικαστήρια της ευελπιδων που θα εκδικαζόταν τα ασφαλιστικά για να πετάξουν έξω από τα γραφεία της την ΠΟΣΠΕΡΤ παράνομα , καταχρηστικά και πέρα από κάθε ηθική δεοντολογία.Σήμερα το πρωί λοιπόν αντί να δικάσουν την αίτηση τους, ΤΗΝ ΑΠΕΣΥΡΑΝ επί της έδρας! Χωρίς καμία ενημέρωση στους δικηγόρους της ΠΟΣΠΕΡΤ, της ΠΟΕΣΥ, της ΠΟΕΠΤΥΜ, της ΕΣΗΕΑ , του ΕΚΑ και της ΓΣΕΕ και χωρίς καμιά δικαιολογία !Και εκεί που υποθέσαμε ότι « ίσως έβαλαν μυαλό ή τους έπιασε το… φιλότιμο », όταν γυρίσαμε στα γραφεία μας βρήκαμε τοιχοκολλημένη ΝΕΑ ίδια αίτηση για προσωρινή διαταγή αυτή τη φορά όμως …στο ειρηνοδικείο Χαλανδρίου με ημερομηνία εκδίκασης την επόμενη ΤΡΙΤΗ 9/9/2014 ΣΤΙΣ 10.00.Η ΠΟΣΠΕΡΤ και οι υπόλοιπες ενώσεις που της συμπαρίστανται, τους ευχαριστούμε γι αυτό, θα ήμαστε παρόντες και σ’ αυτή την πρόκληση. Οι… Διοικούντες την ΝΕΡΙΤ θέλουν να μας εξουθενώσουν οικονομικά γι αυτό και ξεκίνησαν τη γνωστή τακτική των δικαστηρίων και των εκδικητικών επιθέσεων με δικολαβικά επιχειρήματα...
@Χωρίς προσδιορισμό η ζημία που υπέστη η ΕΡΤ ΑΕ -και κατά συνέπεια το Δημόσιο- από την απώλεια των αγώνων του Μουντομπάσκετ της Ισπανίας που ξεκίνησαν χθες Σάββατο και θα ολοκληρωθούν στις 14 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή και της Εθνικής μας. Η ΕΡΤ, μέσω του Τζόνι Καλημέρη, είχε εξασφαλίσει τα δικαιώματα τόσο του Μουντομπάσκετ όσο και το Γιουρομπάσκετ ως το 2015, όμως το ΔΣ της εταιρείας, υπό τον Γκίκα Μάναλη, δεν επικύρωσε τη συμφωνία. Το αποτέλεσμα είναι πως τους αγώνες μεταδίδουν πλέον ο ΑΝΤ1 και ο ΟΤΕ TV. Η ΝΕΡΙΤ, αν και είναι διάδοχος φορέας της ΕΡΤ, έσπευσε να εξασφαλίσει τα ραδιοφωνικά δικαιώματα του Μουντομπάσκετ, αν και δεν διαθέτει αθλητικό ραδιόφωνο καθώς κατήργησε το δημοφιλέστερο πρόγραμμα που κατείχε, την ΕΡΑ ΣΠΟΡ!Τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας θα περιγράψει για τον ΑΝΤ1 ο Ιάκωβος Φιλιππούσης, ενώ από τις 6 έως τις 14 Σεπτεμβρίου ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει άλλα εννέα ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου: Τέσσερις αγώνες της φάσης των «16», δύο προημιτελικούς, έναν ημιτελικό, τον μικρό τελικό (χάλκινο μετάλλιο), καθώς και τον μεγάλο τελικό. Στον ΟΤΕ TV οι συνδρομητές θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε high definition όλους τους αγώνες που θα δώσει η Εθνική Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2014, τα παιχνίδια της Dream Team των ΗΠΑ με αποκλειστικότητα των αγώνων της πρώτης φάσης, κ.ά.
@ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ... Στις 5 Σεπτεμβρίου περισσότεροι από 850.000 τηλεθεατές στη Βορειανατολική Ελλάδα και τα νησιά του Βορειανατολικού Αιγαίου θα αποκτήσουν πρόσβαση στο επίγειο ψηφιακό σήμα της Digea. Οι κάτοικοι των περιοχών που συμμετέχουν στη μετάβαση της Βορείου Ελλάδας θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας αλλά και τα κανάλια της περιφέρειάς τους με υψηλής ποιότητας σήμα, άψογη εικόνα και τέλειο ήχο. Παράλληλα, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση Οικ.40518/1168/Φ.111Α/04-07-2014, Φ.Ε.Κ. 1879/Β’/10-07-2014 στις 02.00 τα ξημερώματα της 5ης Σεπτεμβρίου διακόπτεται η αναλογική εκπομπή των τηλεοπτικών σταθμών. Πρόκειται για το τρίτο «περιοχικό» switch-off που θα πραγματοποιηθεί ενόψει της ολοκλήρωσης της ψηφιακής μετάβασης. Οι κάτοικοι των νομών Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης, Σερρών και Έβρου, καθώς επίσης και των νησιών Θάσου, Λέσβου, Λήμνου, Χίου, Σαμοθράκης και Ψαρών θα απολαμβάνουν πλέον τα οφέλη της νέας ψηφιακής εποχής από τα 21 κέντρα εκπομπής που προβλέπονται στον Χάρτη Συχνοτήτων (Κ.Υ.Α. 42800/5-10-2012, Φ.Ε.Κ. 2704/Β’/5-10-2012)

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…