ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ, ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ1

κτινάχθηκε και πάλι ο Real FM. Τη βδομάδα 7-13/10/2014 συγκέντρωσε 191 αστάθμιστες απαντήσεις στην έρευνα της Focus για λογαριασμό της ΑΕΜΑΡ έναντι 131 του Μελωδία και 114 του Dee jay. Τέταρτος με 113 ο ΣΚΑΪ και πέμπτος με 108 ο Ρυθμός. Από κοντά με 107 ο Δίεση με 106 ο RED με 95 ο Sfera, με 94 ο Peper και στην πρώτη δεκάδα ο Rocκ με 88.
@ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο υπουργός Αργ. Ντινόπουλος με ετήσιο εισόδημα γύρω στις 68.000 ευρώ, λέει ότι από το 2007 εγκατέλειψε το επάγγελμα του δημοσιογράφου, έγινε πολιτικός, εξελέγη βουλευτής και σήμερα είναι υπουργός, αλλά κράτησε την ασφάλισή του στο υγειονομικό-επικουρικό Ταμείο των δημοσιογράφων (τον ΕΔΟΕΑΠ), ως είχε δικαίωμα.Από τότε ωστόσο, δεν έχει πληρώσει ούτε ένα ευρώ όπως θα έπρεπε για την ασφάλισή του, ενώ συνεχίζει να κάνει χρήση των υπηρεσιών του ΕΔΟΕΑΠ και των λοιπών δωρεάν ιατρικών, νοσοκομειακών και εργαστηριακών ελέγχων. Τα λεφτά που έπρεπε να έχει δώσει (βάσει των νόμων και των κανονισμών) ξεπερνούν τις 16.000 ευρώ, όμως αυτός θέλει να μην πληρώσει (με δόσεις) ούτε τα 5.500 ευρώ που χαριστικά υπολόγισε ο φίλος του πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ, Πάνος Σόμπολος. Θέλει να ενταχθεί στο σύστημα εισφορών ασθενείας προς τον ΕΔΟΕΑΠ των ανέργων (21 ευρώ το μήνα εισφορά!), επειδή, λέει, δεν ασκεί πλέον το δημοσιογραφικό επάγγελμα. Αλλά ο απατεωνίσκος υπουργός Εσωτερικών, έχει υποβάλει υπεύθυνη δήλωση27.6.2013 (την έχουμε στα χέρια μας) που υπογράφει ψευδέστατα ότι πληρώνει τις εισφορές του στον ΕΔΟΕΑΠ όλα τα χρόνια που είναι βουλευτής.
@Ανακοίνωση Συνεδρίασε σήμερα το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.), που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 5ης Οκτωβρίου 2014 του 7ου Τακτικού Πανελλαδικού Συνεδρίου της Ομοσπονδίας, με μοναδικό θέμα τη συγκρότησή του σε σώμα. Παραβρέθηκαν: Γκίρμπας Γιάννης (ΕΣΗΕΜ-Θ), Καρράς Νίκος (ΕΣΗΕΜ-Θ), Κατσαμά Ελένη-Νέλλη (ΕΣΗΕΠΗΝ), Κουμπιάς Δημήτρης (ΕΣΗΕΑ), Μπαζαίος Γιάννης (ΕΣΠΗΤ), Ντελέζος Κώστας (ΕΣΗΕΑ), Ριζεάκου Έλενα (ΕΣΗΕΑ), Σαββίδης Γιώργος (ΕΣΗΕΑ), Σπηλιοπούλου Νέλλη (ΕΣΠΗΤ), Συνοδινός Νίκος (ΕΣΗΕΑ) και Τσιγκλιφύσης Γιώργος (ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε). Μετά από μυστική ψηφοφορία εξελέγησαν: ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δημήτρης Κουμπιάς Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Νίκος Καρράς Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Γιώργος Τσιγκλιφύσης ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Γιώργος Σαββίδης ΕΦΟΡΟΣ Νέλλη Κατσαμά Δεν εξελέγησαν, επειδή δεν έλαβαν την απαιτουμένη από το Καταστατικό απόλυτη πλειοψηφία, Οργανωτικός Γραμματέας και Ταμίας. Οι ψηφοφορίες για τη συμπλήρωση του προεδρείου θα επαναληφθούν κατά την επόμενη συνεδρίαση, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014.
@Η έναρξη των ενημερωτικών εκπομπών έφερε εκπλήξεις στις λίστες θεαματικότητας των καναλιών. Το μεγαλύτερο ποσοστό αύξησης δεν είχαν τα δυο μεγάλα ιδιωτικά κανάλια αλλά ο Alpha. Το κανάλι της Κάντζας βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα μια ανάσα πίσω από τον ΑΝΤ1 και την ίδια ώρα το Mega είχε πτώση. Ιδιαίτερα αισθητή είναι η πτώση της Ν Sports που κινδυνεύει να φθάσει το Μακεδονία. 6/10-12/10/2014 29/9-5/10/2014 Mega 17,5% 18,2% ANT1 15,6% 15,6% Alpha 15,5% 13,2% Star 11,1% 11,5% ΣΚΑΪ 8,1% 8,6% E-TV 4,9% 5,1% Ν 4,7% 5% N Sports 1,6% 2% Μακεδονία TV 0,7% 0,7% Πηγή: Nielsen

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…