ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ, ΤΑ MEDIA ΜΕ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ...

@Μετά τις έντονες συζητήσεις στο Mega και τις διαφωνίες των μετόχων, η συζήτηση για τη συγχώνευση ΔΟΛ – Πήγασου παραμένει ανενεργή. Τα νέα αναμένονται μετά την ανακοίνωση των σχεδίων της κυβέρνησης για το «κούρεμα» των δανείων..
@Ανάθεση με υψηλό συμβολισμό από το Σταύρο Θεοδωράκη και το Ποτάμι. Μια από τις πρώτες δημοσιογράφους της πρώην ΕΡΤ, που στελέχωσαν αρχικά τη ΔΤ και στη συνέχεια τη ΝΕΡΙΤ, η Οντίν Λιναρδάτου ανέλαβε τον τομέα ευθύνης των ΜΜΕ για το Ποτάμι, όπως προκύπτει από την ανακοίνωση για τα 51 πρόσωπα που αναλαμβάνουν ανάλογες θέσεις στο οργανόγραμμα του κόμματος. Στο σχετικό δελτίο Τύπου σημειώνεται πως οι «οι 51 υπεύθυνοι είναι πρόσωπα με κύρος στους επαγγελματικούς χώρους που δραστηριοποιούνται και έχουν γνώση και εμπειρία στους τομείς που αναλαμβάνουν» . Η ανάθεση του τομέα των ΜΜΕ στην Οντίν Λιναρδάτου, η οποία πέτυχε στο διαγωνισμό της ΝΕΡΙΤ, μπορεί να ερμηνευτεί ως μια έμμεση αναγνώριση του σημερινού, υπό κυβερνητικό έλεγχο μορφώματος. Το γεγονός πως ο Σταύρος Θεοδωράκης έχει ξεκινήσει την τηλεοπτική του καριέρα με τους “Πρωταγωνιστές” απο την ΕΡΤ, επί προεδρίας Πάνου Παναγιώτου και κυβέρνησης Κ. Σημίτη, προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη.
 @«Είναι η επιτομή της κρίσης της δημοκρατίας μας η περίπτωση του κ. Ντινόπουλου», σχολιάζει στο Κόκκινο ο δημοσιογράφος, πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Δημήτρης Τρίμης, μετά τη ανακοίνωση του ΕΔΟΕΑΠ για τις οφειλές του υπουργού Εσωτερικών προς το ταμείο που είχε ως δημοσιογράφος και δεν εξόφλησε ποτέ. "Σε μια κανονική χώρα, όπως λέει κι ο πρωθυπουργός, θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί ο κ. Ντινόπουλος. Δεν είναι δυνατόν να γλιτώνει εισφορές ένας βουλευτής που ψήφισε το PSI. Δεν είναι δυνατόν να του ζητάει ο ΕΔΟΕΑΠ τα οφειλόμενα, και να μην το κάνει, κι αντ' αυτού να βγάζει ανακοινώσεις που δεν απαντούν στο θέμα", σημειώνει ο Δ. Τρίμης. Στο ρεπορτάζ που υπέγραφε στην ΕφΣυν ο δημοσιογράφος του Κόκκινου Νίκος Σβέρκος, ο υπουργός Εσωτερικών υποχρεούται να καταβάλει το ποσό των 30.000 καθώς από το 2008 που εγκατέλειψε τη δημοσιογραφία και έγινε βουλευτής, κατάφερε με αλχημείες να μην έχει πληρώσει ούτε ένα ευρώ στο Ταμείο, αν και αξιοποιούσε όλες τις παροχές.
@Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ο καλεσμένος του Γιάννη Πρετεντέρη στην εκπομπή «Ανατροπή» τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014, στις 23.55 στο MEGA. Ο οικοδεσπότης του «MEGA με μία», σε μια τετ-α-τετ κουβέντα, μιλάει για τη διαδρομή του: Από το Δελφινάριο στο πρωινό, από το θέατρο στη μικρή οθόνη, από το βράδυ στο πρωί, από τη σάτιρα στις φάρσες, από τους θεατές στους τηλεθεατές. Σχολιάζει χωρίς υπονοούμενα πρόσωπα και πράγματα, συναδέλφους και ανταγωνιστές. Κρίνει κριτές και κριτικούς, ηθοποιούς και παρουσιαστές. Ποιοι τον περίμεναν στη γωνία; Σε ποιους θέλει να δώσει απαντήσεις; Ποιος είναι ο στόχος του; Τη Δευτέρα, παραμονή της Εθνικής Επετείου, ο Μάρκος Σεφερλής λέει τα πράγματα με το όνομά τους.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…