MEGA ΡΗΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΕΑ MEDIA

ήξη Φώτη και Γιώργου Μπόμπολα για το δελτίο του Mega! Κατά τη διάρκεια της σημερινής διαβούλευσης για το μέλλον του ειδησεογραφικού τομέα, ο Φώτης Μπόμπολας αρνήθηκε να συνηγορήσει στην επιλογή του Χρήστου Παναγιωτόπουλου για μια ακόμη φορά και ήρθε σε σύγκρουση με τον πατέρα του. Ζήτησε μάλιστα να προχωρήσει άμεσα η εταιρεία σε έκτακτη γενική συνέλευση με θέμα και την αλλαγή των μελών του ΔΣ του Mega. Ο Γιώργος Μπόμπολας για να δείξει τη διαφωνία του με τη θέση του γιου του, πήγε στη συνέχεια στη σύσκεψη του δελτίου ειδήσεων, που έγινε υπό το Χρήστο Παναγιωτόπουλο και παρέμεινε στο κοντρόλ κατά τη διάρκεια του δελτίου. Typologies.
@Από τη 1.30 το μεσημέρι συνεδριάζουν οι μέτοχοι του Mega προκειμένου να βρουν μια λύση για τη λειτουργία του ενημερωτικού τομέα του καναλιού. Ο Φώτης Μπόμπολας επιμένει στην αντικατάσταση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, ενώ ο Σταύρος Ψυχάρης φέρεται να προτείνει να υπάρξει ένας συμβιβασμός και να δοθεί παράταση χρόνου στο σημερινό διευθυντή ειδήσεων. @Σήμερα η νέα συζήτηση των μετόχων του MEGA για το δελτίο ειδήσεων και τον ενημερωτικό τομέα. Χθες είχε ...πρεμιέρα το νέο δελτίο με σκηνικά στη λογική του BBC, παρουσιάστρια τη Μαρία Σαράφογλου και σχολιαστή το Γιάννη Πρετεντέρη. Το γεγονός όμως πως δεν διαφημίστηκε η έναρξη του, και τα λάθη που έγιναν στον αέρα φανερώνουν το μεγάλο άγχος που επικρατεί στο (άλλοτε;) Μεγάλο Κανάλι. Για πρώτη φορά στην ιστορία του Τηλέτυπου, οι μέτοχοι της εταιρείας δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία για το πρόσωπο που θα έχει τον πρώτο ρόλο στον ενημερωτικό τομέα, αν και έχουν περάσει 3 μήνες διαπραγματεύσεων! Ο Φώτης Μπόμπολας εξακολουθεί να θέτει βέτο για την παραμονή του Χρήστου Παναγιωτόπουλου στη θέση του διευθυντή ειδήσεων και ζητάει την αντικατάσταση του, κάτι με το οποίο δεν συμφωνούν οι υπόλοιποι μέτοχοι. Ακόμη όμως και να υπάρξει συμφωνία στο πρόσωπο του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, είναι σαφές πως θα τελεί υπό διαρκή επιτήρηση τουλάχιστον από την πλευρά του Πηγάσου. Πάντως πληροφορίες αναφέρουν πως τουλάχιστον από την μεριά του Φώτη Μπόμπολα υπάρχει πρόταση για έναν άλλο διευθυντή και άλλη παρουσιάστρια.
 @Σκληρή απάντηση στο Χρήστο Παναγιωτόπουλο και στο Mega δίνει η Έλλη Στάη από το ιστότπο που διατηρεί για την αναφορά στην ηλικία της, όσο και σε μία ακόμη παρουσιάστια της τηλεόρασης. “Eμαθα ότι διευθυντικό στέλεχος της ενημέρωσης Μεγάλου καναλιού με περιέγραψε… γραπτώς ως ηλικιωμένη και άρα ανίκανη για τις ειδήσεις του… και όχι μόνον εμένα. Ηρατσιστική ηλικιακή αναφορά περιείχε κι άλλες κυρίες” γράφει μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος, κάνοντας λόγο για “χρυσαυγιτισμό στα media” .
@Κρούση στην ομάδα των εργαζομένων του Flash έκανε ο Φίλιππος Βρυώνης. Οι εργαζόμενοι του σταθμού έχουν αποκτήσει το δικαίωμα εκπομπής στη συχνότητα με απόφαση του ΕΣΡ, ύστερα από τη διακοπή του προγράμματος και την εξαφάνιση του Πέτρου Κυριακίδη, αναμένουν την υπογραφή της σχετικής απόφασης από την αρμόδια υφυπουργό Σοφία Βούλτεψη.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…