MEGA ΡΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

@Σε γενική συνέλευση οδεύει το Mega για τις ειδήσεις! Η χθεσινή διαβούλευση μεταξύ των μετόχων και ανωτάτων στελεχών της διοίκησης δεν κατέληξε σε συμφωνία. Ο Φώτης Μπόμπολας διαφώνησε ανοιχτά με την παραμονή του Χρήστου Παναγιωτόπουλου στη θέση του επικεφαλής του ενημερωτικού τομέα, ζητώντας γενική συνέλευση της εταιρείας! Δεν είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Mega που υπάρχει σκληρή διαφωνία μεταξύ των μετόχων. Η προηγούμενη μεγάλη σύγκρουση ήταν για το ζήτημα της Multichoice, ανάμεσα στους μακαρίτες Κίτσο Τεγόπουλο και Χρήστο Λαμπράκη. Όμως για πρώτη φορά υπάρχει διαφωνία στην οικογένεια Μπόμπολα σε μια εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή για την πορεία του Mega, το οποίο εξαρτάται άμεσα από το δανεισμό. Ο πρόεδρος του Πηγάσου, Γιώργος Μπόμπολας κατέστησε σαφές πως διαφωνεί με το γιο του Φώτη Μπόμπολα στηρίζοντας ανοικτά το Χρήστο Παναγιωτόπουλο. Με το Γιώργο Μπόμπολα συντάσσονται και οι άλλοι δύο βασικοί μέτοχοι του Mega, ο Βαρδής Βαρδινογιάννης και ο Σταύρος Ψυχάρης. Ο Φώτης Μπόμπολας από τη δική του πλευρά, θεωρεί πως το δελτίο ειδήσεων που βγήκε επίσημα στον αέρα από την περασμένη Δεύτερα δεν θα μπορέσει να σταθεί στον ανταγωνισμό, με τη σημερινή του σύνθεση και κεντρική παρουσιάστρια τη Μαρία Σαράφογλου. Προτείνει ένα διαφορετικό μοντέλο ειδήσεων με άλλη παρουσιάστρια, την Έλλη Στάη, και άλλο διευθυντή ειδήσεων, το Νίκο Στραβελάκη.
@Ρήξη Φώτη και Γιώργου Μπόμπολα για το δελτίο του Mega! Κατά τη διάρκεια της σημερινής διαβούλευσης για το μέλλον του ειδησεογραφικού τομέα, ο Φώτης Μπόμπολας αρνήθηκε να συνηγορήσει στην επιλογή του Χρήστου Παναγιωτόπουλου για μια ακόμη φορά και ήρθε σε σύγκρουση με τον πατέρα του. Ζήτησε μάλιστα να προχωρήσει άμεσα η εταιρεία σε έκτακτη γενική συνέλευση με θέμα και την αλλαγή των μελών του ΔΣ του Mega. Ο Γιώργος Μπόμπολας για να δείξει τη διαφωνία του με τη θέση του γιου του, πήγε στη συνέχεια στη σύσκεψη του δελτίου ειδήσεων, που έγινε υπό το Χρήστο Παναγιωτόπουλο και παρέμεινε στο κοντρόλ κατά τη διάρκεια του δελτίου.
@Τι εύχεται για τον Παύλο Τσίμα, γιατί λέει «σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ», ο πόλεμoς από τον ΣΥΡΙΖΑ, οι δεύτερες σκέψεις για τη Χρυσή Αυγή, ο έλεγχος της ανοησίας, ο Παπανδρέου, ο Τσίπρας, o Σεφερλής, οι Καραγκιόζηδες που εύχεται να μετανιώσουν και αυτό που δεν τον αφήνει να κοιμηθεί τα βράδια: Ο Γιάννης Πρετεντέρης μίλησε στο iefimerida.gr δύο μέρες μετά την έναρξη του δελτίου ειδήσεων του Μega, όπου είναι ο μόνος από την παλιά φρουρά που έμεινε στη θέση του.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…