ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟ, ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ

@Οι μετρήσεις τηλεθέασης, για τον πρώτο μήνα στον ουσιαστικό ανταγωνισμό των ιδιωτικών καναλιών, έχει σημάνει καμπανάκι συναγερμού στους δυο μονομάχους της ιδιωτικής τηλεόρασης. Για πρώτη φορά στην 22χρονη ιστορία της το τρίτο κανάλι σε τηλεθέαση όχι μόνο κερδίζει στο σύνολο της μέσης θεαματικότητας επί δυο συνεχόμενες εβδομάδες αλλά παίρνει την πρωτιά και στις ελληνικές σειρές! Ειδικά στο Mega υπάρχει έντονος προβληματισμός αφού το κανάλι βρίσκεται πλέον στην 3η θέση! Η επισήμανση είναι πως τα υπόλοιπα προγράμματα του ΑΝΤ1 δεν είχαν ξεκινήσει τον Οκτώβριο, οπότε ο Alpha με καλύτερο προγραμματισμό και έξυπνες κινήσεις, όπως με το δελτίο ειδήσεων που ξεκινάει νωρίτερα από τον ανταγωνισμό έχει «χτίσει» για γερή συνήθεια στην τηλεθέαση. Για τον περασμένο Οκτώβριο ο Alpha βρέθηκε στις πρώτες θέσεις σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες των προγραμμάτων, με κυρίαρχο βέβαια την πρώτη θέση στα δελτία ειδήσεων! Μπορεί το δελτίο του Alpha να μεταδίδεται σε διαφορετική ώρα από αυτά του Mega και του ΑΝΤ1 αλλά η πρώτη θέση είναι φανερό πως κόβει μονάδες από τους δυο μονομάχους. 
@Ο Alpha για ολόκληρο το μήνα κατέγραψε ποσοστό 20,2%, έναντι 20% του ΑΝΤ1 και 18,6% του Mega, ενώ το Star είχε 14%. Το δελτίο του Mega βρίσκεται στη Τρίτη θέση και στις καθημερινές, από Δευτέρα ως Παρασκευή αφού πρώτο βγαίνει το δελτίο του ΑΝΤ1 με 19,9%, ακολουθεί του Alpha με 18,6% και έπεται του Mega με 18,3%. Στους μέσους όρους τηλεθέασης του μήνα, ο Alpha κατέκτησε πάλι την πρώτη θέση με 18,1% και ακολουθεί το Mega με 17,9%, ο ΑΝΤ1 με 15%, το Star με 11% και ο ΣΚΑΙ με 7,9%. Η έκπληξη βέβαια ήρθε από τις ελληνικές σειρές, όπου ο Alpha με τις δυο σειρές του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και «Το σόϊ μου» βρέθηκε στην πρώτη θέση στις νεανικές ηλικίες, 15 ως 44 ετών..

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…