ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ Η ΝΕΡΙΤ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ...

τα 26.160.000 ευρώ ανέρχεται το κόστος για τη νέα ανανέωση των συμβασιούχων της ΔΤ που εργάζονται ως «ενοικιαζόμενοι» στη ΝΕΡΙΤ. Με αυτό το ποσόν αποτιμά το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους την τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή και αφορά την ανανέωση των συμβάσεων στην υπηρεσία της ειδικής διαχείρισης της περιουσίας της ΕΡΤ στο υπουργείο Οικονομικών μέχρι και τον Ιούνιο του 2015! Επιπλέον υπολογίζεται ένα ακόμη ποσόν, ύψους 7 εκατ. ευρώ, για πληρωμή των χρεών της πρώην ΕΡΤ και της ΔΤ σε προμηθευτές.
@Δεν έστειλε στοιχεία για την πολιτική πολυφωνία στο ΕΣΡ η κυβερνητική τηλεόραση της ΝΕΡΙΤ. Ο γενικός διευθυντής περιεχομένου, Βασίλης Θωαμόπουλος, ο οποίος ενεπλάκη στην ιστορία της επιβολής λογοκρισίας στην ομιλία του Α. Τσίπρα στη ΔΕΘ, υποστήριξε πως το έγγραφο του ΕΣΡ δεν έφτασε στη διοίκηση της εταιρείας! Το ΕΣΡ αφού επικοινώνησε με τη ΝΕΡΙΤ περιορίστηκε στην έκδοση σύστασης
@Στα πρότυπα της τηλεόρασης, το υπουργείο Μεταφορών πιστοποιεί την πρόθεση του κράτους να μην παραχωρήσει ποτέ άδειες λειτουργίας στους ιδιωτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Όπως ακριβώς έγινε και στην τηλεόραση, η αρμοδιότητα για τον έλεγχο και την εποπτεία της εκπομπής τους περνάει στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών, στην οποία οι «προσωρινά λειτουργούντες νόμιμα» σταθμοί, που έχουν τη βεβαίωση λειτουργίας από το ΕΣΡ, θα πρέπει να καταθέσουν μέσα σε έξι μήνες δήλωση λειτουργίας με τα στοιχεία των κεραιών που εκπέμπουν το σήμα τους. Η ΕΕΤΤ θα παρακολουθεί την τήρηση των όρων εκπομπής στις συγκεκριμένες συχνότητές τους.
@ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΠΗΝ καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση και την παρεμπόδιση δημοσιογράφων μελών της την ώρα που κάλυπταν την προσαγωγή διαδηλωτών το βράδυ της Τρίτη στο κέντρο της Μυτιλήνης. Συγκεκριμένα διμοιρία των ΜΑΤ παρατάχθηκε μπροστά από πολίτες και δημοσιογράφους που παρακολουθούσαν τα τεκταινόμενα μπροστά από την είσοδο των Κεντρικών Λυκείων της Μυτιλήνης παρότι κανείς δεν εμπόδιζε την προσαγωγή. Λίγα λεπτά αργότερα κι ενώ οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας «ΕΜΠΡΟΣ», Νίκος Μανάβης και Ηλίας Μαραβάς παρακολουθούσαν και κατέγραφαν τα γεγονότα, παρότι είναι γνωστοί τόσο στους παριστάμενους αξιωματικούς όσο και στην συντριπτική πλειοψηφία των χαμηλόβαθμων, δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση με προφανή στόχο να παρεμποδιστεί η καταγραφή των γεγονότων.
@Όπισθεν ολοταχώς ήταν η προπερασμένη Κυριακή (23.11.2014) για τις κυκλοφορίες των εφημερίδων. Η συνολική απώλεια ήταν 30.820 φύλλα, με τα περισσότερα -10.310- να χάνει το «Έθνος», η «Real News» 6.960 και το «Πρώτο Θέμα» 5.650. Όλες μαζί οι κυριακάτικες πούλησαν 444.280 φύλλα έναντι 475.100 της προηγούμενης. Την πρωτιά εξακολουθεί να κρατεί το «Πρώτο Θέμα» με 41.140 φύλλα διαφορά από το «Βήμα», που είναι δεύτερο. Η «Kontra news» ανέβηκε στην πέμπτη θέση με 16.370 φύλλα.
@ Πίσω ξανά η κυκλοφορία της «Καθημερινής». Μια βδομάδα κράτησαν τα χαμόγελα. Την Κυριακή 16/11 πούλησε (μαζί με τις συνδρομές) 79.319 φύλλα, από 88.714 που είχε πουλήσει στις 9/11, ήτοι 9.395 φύλλα λιγότερα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…