'Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ..ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ'

αρέμβαση έξω από το Κοινοβούλιο. Ο Τσολιάς της “Ελληνοφρένειας” ήταν έξω από τη Βουλή, δίπλα στα ΜΑΤ και ανέμιζε χαρτονομίσματα, λίγο πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου της Δημοκραίας στέλνοντας ως εκπομπή ξεκάθαρο μήνυμα. Τελικά το μήνυμα της συναίνεσης (168 ΝΑΙ- 131 ΟΧΙ, μία απουσία) συγκίνησε δύο ανεξάρτητους Χρυσαυγίτες που ψήφισαν υπέρ του Σταύρου Δήμα.
@-Ο ΑΝΤ1 την Παρασκευή ήταν πρώτος με μερίδιο 20,2%, με δεύτερο το MEGA με 16,9% και τρίτο τον Alpha με 15,3%. Το Star είχε μερίδιο 9,2%, ο ΣΚΑΪ, 8,5%, και το ETV με 4,5% ήταν πάνω από τη ΝΕΡΙΤ που πέτυχε ποσοστό 4,2%. Λόγω του αγώνα μπάσκετ για τη Euroleague ανάμεσα σε ΠΑΟ αι Μπαρτσελόνα, η Ν Sports ανέβηκε στο 2,5% , ενώ στο 1% έμεινε το Μακεδονία TV. -Το Σάββατο ο Alpha ήταν πρώτος με μερίδιο 21,2% και ο ΑΝΤ1 τρίτος με 11,4%! Ο τηλεοπτικός σταθμός του Αμαρουσίου έπεσε κατακόρυφα σε αντίθεση με τον Alpha ο οποίος κυριολεκτικά εκτοξεύτηξε. Στην τρίτη θέση το MEGA με 14,6% την ίδια ώρα που ο ΣΚΑΪ με 9,2% ξεπέρασε το Star το οποίο έπεσε στο 8,1%. Με το εντυπωσιακό 6,9% το ETV ξεπέρασε η ΝΕΡΙΤ η οποία πέτυχε ποσοστό 3,8% και το αθλητικό της κανάλι 1,2%. Με 1,1% τελευταίο το Μακεδονία TV. -Ο Alpha παρέμεινε στην πρώτη θέση και την Κυριακή με 16,2%, έναντι ποσοστού 15,3% που πέτυχε ο ΑΝΤ1. Με 14,5% το MEGA, ενώ το Star ανέβηκε στο 9,3%. Με 6,5% το ETV ήταν ξανά πάνω από τη ΝΕΡΙΤ που είχε 4,5% , και 1,6% το N Sports. Κάτω από τη μονάδα, με 0,7% το Μακεδονία TV... @Στη μεγάλη της μονταζιέρας σχολή εντάσσονται σταδιακά και τα στελέχη του Ποταμιού χρησιμοποιώντας όποια φωτογραφία βρουν στο διαδίκτυο για να δικαιολογήσουν τις απόψεις τους.Τελευταίο παράδειγμα η Αντιγόνη Λυμπεράκη, μέλος της επιτροπής διαλόγου του κόμματος και καθηγήτρια οικονομικών στο Τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πάντειου Πανεπιστήμιου. Πήρε μια φωτογραφία από τα άδεια ράφεια σούπερ μάρκετ στην Ιαπωνία, μετά τον καταστροφικό σεισμό του 2011, και τη χρησιμοποιήσε για να περιγράψει την οικονομική κατάσταση της Ρωσίας.
@Συνεχίζεται το «εμπάργκο» στον Γιάννη Πρετεντέρη από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα. Τα στελέχη του κόμματος εμφανίζονται πλέον στα δελτία ειδήσεων του Mega, αλλά ύστερα από συμφωνία να μη συμμετέχει στη συζήτηση ο Γ. Πρετεντέρης. Ο Αλ. Τσίπρας καταλογίζει κατ’ αρχάς στο δελτίο ειδήσεων του Mega πως υπό τη διεύθυνση του Χρ. Παναγιωτόπουλου, προσωπικού φίλου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλου, τον είχε αποκλείσει επί 10 μήνες. Ο δεύτερος λόγος για το «εμπάργκο» είναι ο τρόπος με τον οποίο είχε αντιμετωπίσει ο Γ. Πρετεντέρης τον πρόεδρο του κόμματος όταν παρουσιάστηκε στο Mega στις 10 Οκτωβρίου 2011. Ο δημοσιογράφος είχε αποδώσει στον ΣΥΡΙΖΑ τους κουκουλοφόρους και απευθυνόμενος στον Αλ. Τσίπρα είχε πει πως είχε φάει «πέντ’ έξι χαστούκια» και είχε «κοντύνει». Ο διάλογος είχε ως εξής: Γ. Πρετεντέρης: «Κύριε Τσίπρα, ακούω πολλούς πολίτες που σας αντιμετωπίζουν θετικά, σας είδαν και στο debate και τα ακούν ευχάριστα αυτά που λέτε. Κατάλαβαν πως φάγατε και πέντ’ έξι χαστούκια και έτσι έχετε κοντύνει, έφυγε η φοβερή έπαρση και αλαζονεία της περασμένης άνοιξης, και λένε: Βρε παιδί μου, να τους ψηφίσουμε για να μπούνε στη Βουλή, χρήσιμοι θα είναι στη Βουλή. Αλλά μήπως πάρουν αέρα και ξαναρχίσουν τα ίδια, ξανακάψουν την Αθήνα σε ένα εξάμηνο, μόλις μπούνε μέσα, ή οτιδήποτε άλλο; Πώς μπορείτε να απαντήσετε πως αυτό το καλό σας προεκλογικό πρόσωπο θα διατηρηθεί και μετά τις εκλογές αν μπείτε στη Βουλή;». Αλ. Τσίπρας: «Κύριε Πρετεντέρη, σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγιακαι για τη συμπόνια σας που έχω κοντύνει και είμαι πιο συμπαθής».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…