ΤΕΛΟΣ Η ΠΕΟΧΗ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ ΠΑΝΤΟΥ...

ε ανεπαίσθητα συν – πλην έληξε η μάχη για την προσέλκυση… αγοραστών της Κυριακής 16 Νοεμβρίου. Και αυτό φωτογραφίζεται στη συνολική κυκλοφορία, με τη διαφορά από την προηγούμενη Κυριακή να είναι μόλις 1.150 φύλλα πάνω (από τα 459.500 ανέβηκαν στα 460.650). Το «Πρώτο Θέμα» είχε άνοδο 4.660 φύλλων, ενώ αντίθετα έχασε 3.110 φύλλα η «Real News» και 4.040 το «Βήμα». Αύξηση 2.410 φύλλων είχε η «Kontra News».
@ Άλμα κυκλοφοριακό έκανε η «Καθημερινή» την Κυριακή 9/11. Κέρδισε 11.545 φύλλα, πουλώντας 88.714 από 77.169 που είχε την Κυριακή 2/11. Προφανώς, η προσφορά που είχε η εφημερίδα θα ήταν πολύ ελκυστική. Συν οι αθλητικές...Όλες οι αθλητικές εφημερίδες –εκτός από δύο- είχαν μια μικρή αύξηση. Συνολικά ανέβηκαν 2.020 φύλλα, πουλώντας 39.260 από 37.240 που είχαν την προηγούμενη Κυριακή. Στην πρώτη θέση παραμένει σταθερά το «Φως των Σπορ».
@
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης στο kontra channelΣχετίζεται με τον έλεγχο «πόθεν έσχες» και τις μη δηλωμένες offshore του Γιώργου Καρατζαφέρη η χορήγηση δικαιώματος εκπομπής σε όλη την Ελλάδα στο ΑΡΤ του ΛΑΟΣ; Το ΕΣΡ, επικαλούμενο έγγραφο του υπουργείου Τύπου του 2005, στο οποίο το τότε TeleCity καταγραφόταν ως σταθμός εθνικής εμβέλειας (χωρίς να υπάρχει άδεια), του έδωσε τη δυνατότητα να εκπέμπει σε όλη τη χώρα. Πλην, όμως, για τη νόμιμη λειτουργία των σταθμών είναι απαραίτητος ο έλεγχος από τη Ραδιοτηλεοπτική Αρχή του «πόθεν έσχες» των ιδιοκτητών τους.
@
DIGEA-ΕΥΒΟΙΑΠΗΓΗ: http://www.eviaportal.gr/
Ερώτηση προν αρμόδιο Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλη Χρσυοχοϊδη,  σχετικά με τη μή κάλυψη περιοχών της Βόρειας Εύβοιας από το ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα  της Digea κατέθεσε ο βουλευτής Συμεών Κεδίκογλου. Πολλά χωριά του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας  όπως το Μετόχι, το  Σπαθάρι, η Δαφνούσα, η Στροφυλιά, το Πήλι, το Προκόπι,το Αχλάδι, η Αγ. Άννα, η Κοτσικιά, οι Παπάδες, κ.α.), όχι μόνο δεν έχουν ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα, αλλά πλέον ούτε καν αναλογικό.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…