MEGA ΣΟΚ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΝΕΡΙΤ

έο σοκ στο Mega. Η κόντρα μεταξύ του Σταύρου Ψυχάρη και του Γιώργου Μπόμπολα για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι την επόμενη μέρα συνεχίζεται. Στο κανάλι όλα εξετάζονται ξανά από την αρχή επειδή οι μέτοχοι αδυνατούν να συνεννοηθούν, με «χαμένο» προς το παρόν τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος βρέθηκε ανάμεσα σε συμπληγάδες και απομακρύνθηκε, όπως και τον Π. Τσίμα, που έφυγε κι αυτός.Ο Στ. Ψυχάρης έθεσε βέτο στην επιλογή της Έλλης Στάη ως σχολιάστριας στο δελτίο ειδήσεων μία εβδομάδα πριν από την αρχική προσυμφωνία. Ο Γιώργος Μπόμπολας έχει πάρει προσωπικά την υπόθεση του δελτίου ειδήσεων και το αφεντικό του ΔΟΛ ήθελε να βάλει ανάχωμα. Όπως και το καλοκαίρι, όταν «πάγωσε» τις συζητήσεις για τη συγχώνευση ΔΟΛ – Πήγασου με το άρθρο που έλεγε πως τα «Νέα» και το «Βήμα» θα συνεχίσουν να εκδίδονται, έτσι και τώρα επιχείρησε να περιορίσει τον έλεγχο του Γιώργου Μπόμπολα. Ο Στ. Ψυχάρης θεωρεί πως η οικογένεια Μπόμπολα, έχοντας την πλειοψηφία στο Mega, θέλει να καθορίζει ένα μέρος της γραμμής του δελτίου ειδήσεων, και προσωπικά ο Γιώργος Μπόμπολας έχει επιλέξει τη Μαρία Σαράφογλου, ενώ ο Ψυχάρης έχει μόνο τον Γιάννη Πρετεντέρη. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να έχει και δεύτερο δικό του άτομο, και συγκεκριμένα την Έλλη Στάη, στο δελτίο ειδήσεων.Με την πρόταση του Στ. Ψυχάρη συμφώνησε ο Τζίγγερ Βαρδινογιάννης και ο Φώτης Μπόμπολας, το πρώτο μέλημα του οποίου ήταν η απομάκρυνση του Παναγιωτόπουλου, γι’ αυτό και αρχικά είχε συνηγορήσει υπέρ της πρόσληψης της Έλλης Στάη! Όπως διαμορφώνεται η κατάσταση, δεν αποκλείεται να επιστρέψει η Όλγα Τρέμη, η οποία εξακολουθεί να αμείβεται από το Mega, θα δεχθεί όμως ρόλο σχολιάστριας, ενώ διεκδικούσε τη γενική διεύθυνση. 
@Για δεύτερη φορά δημοσιεύονται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως τα ονόματα των δημοσιογράφων που προσλαμβάνονται στη ΝΕΡΙΤ. Η δεύτερη δημοσίευση, με υπογραφή του διευθύνοντος συμβούλου Πέτρου Μάη, έγινε τις 25 Νοεμβρίου και σ’ αυτήν επαναλαμβάνεται η απόφαση του ΔΣ της ΝΕΡΙΤ της 16ης Οκτωβρίου για το ποιοι θα προσληφθούν με συμβάσεις αορίστου χρόνου. Πρόκειται για τους 34 δημοσιογράφους που στην τελευταία φάση εγκρίθηκαν λόγω της προφορικής αξιολόγησης από τους αξιολογητές. Διαδικασία που, όπως είναι γνωστό, βρίσκεται υπό έρευνα από τον εισαγγελέα. Οι 34 δημοσιογράφοι που προσλαμβάνονται σε συγκεκριμένες θέσεις στη ΝΕΡΙΤ είναι οι εξής: Άρ. Αγάτσα αθλητικές ειδήσεις, Β. Αλεξόπουλος αρχείο ειδήσεων, Ραλλού Αλεξοπούλου οικονομικό, Κατερίνα Αναστασοπούλου αθλητικές ειδήσεις, Δ. Απόκης διεθνείς ειδήσεις, Ν. Γιαννόπουλος αθλητικό, Ν.Γκομώλης αθλητικό, Γ. Δάρας αθλητικό, Π. Δίπλας οικονομικό, Γ. Ευθυμίου πολιτικό-κοινοβουλευτικό, Ελ. Ζώντου αρχείο ειδήσεων, Δ. Θωμάς πολιτικό-κοινοβουλευτικό, Β. Ιωάννου αθλητικό, Ελευθερία Καστάνη διεθνείς ειδήσεις, Δ. Κοντογιάννης οικονομικό, Χρ. Κοντός αθλητικό, Στ. Κράλογλου οικονομικό, Κ. Κωνσταντόπουλος πολιτικό-κοινοβουλευτικό, Αντ. Λαγός αθλητικό, Μ. Λαδόπουλος αθλητικό, Κ. Λασκαράτος πολιτικό-κοινοβουλευτικό, Α. Μαγγάνια διεθνείς ειδήσεις, Π. Μακρής αθλητικό, Δ. Μαλισιώβας αθλητικό, Β. Μπεθάνη πολιτικό, Ελ. Μπουζαλά αθλητικό, Ευγ. Μυρίδου διεθνείς, Λ. Παναγιώτου πολιτικό, Λήδα Παπαδοπούλου διεθνείς ειδήσεις, Ηλίας Παπαϊωάννου αθλητικό, Πάνος Σαμαράς αθλητικό, Βασιλική Σπύρου αθλητικό, Αντώνης Τζαβάρας αθλητικό, Γιάννης Τρουπής πολιτικό-κοινοβουλευτικό.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…