Ο (αμετανόητος) Πρετεντέρης και η παρέα του...

«Kύριε Πρετεντέρη, εγω δεν προκειται να συμμετάσχω σε μια ενορχηστρωμένη επίθεση εναντίον τιυ ΣΥΡΙΖΑ μέσα από την εκπομπή σας». Με αυτά τα λόγια ο αξιοπρεπής Αλέκος Αλαβάνοςδιαχώρισε τη θέση του από την διάθεση της παρέας του τηλεπαρουσιαστή (Π. Τατσόπουλο, Ιω. Καψή, Γ. Παπαχρήστο, Αδωνι Γεωργιάδη) να τραμπουκίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ -κάτι ήξερε και επέβαλε το εμπάργκο η Κουμουνδούρου.
«Δεν θα μας απαγορεύσει κανείς να κριτικάρουμε και να λέμε την αποψή μας για τα όσα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, ας είχε παρουσία εδώ για να απαντήσει. Και η Μέρκελ και ο Ολάντ λείπουν, αλλά συνεχώς τους βρίζουμε και λέμε τόσα εναντίον τους» αντέκρουσε ο αμετανόητος και εμπαθής Πρετεντέρης.
Το επεισόδιο σημειώθηκε όταν από την αρχή της συζήτησης διεφάνησαν οι προθέσεις του τηλεπαρουσιαστή και της κλάκας του (Αδωνις κλπ) να μετατρέψουν τη συζήτηση σε μονόλογο..  κριτικής κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα την αρχή έκανε ο Αδωνις που επιτέθηκε με σφοδρότητα εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως θέλει «να γίνουμε Βενεζουέλα»...
Ευτυχώς που υπήρχε κι ο δημοσιογράφος Τάσος Παππάς κι ο Θ. Παφίλης του ΚΚΕ στο πάνελ της Ανατροπής που σχετικά προσπάθησαν να ισορροπήσουν την τρομοκρατία και το μνημονιακό ντελίριο της εκπομπής.
Απαράδεκτος ο Καψής που στην απέλπιδα προσπάθειά του να υπερασπιστεί το ΠΑΣΟΚ προκάλεσε θυμηδία και έγινε εριστικός ακόμη και απέναντι στον μειλίχιο Αλαβάνο.

ΥΓ: Α, στην εκπομπή του Πρετεντέρη ήταν κι ο Τέρενς Κουίκ

Οι κωλοτούμπες είναι πολλές, από την «Ευκαιρία της Αριστεράς» στο ΒΗΜΑ στο «Όλες οι ειδήσεις, όλες οι απόψεις» στο Mega που μάλιστα είναι και το νέο σλόγκαν του καναλιού. Τώρα πως γίνεται στο  τρέιλερ του καναλιού ηΟλγα Τρέμη, ο Νίκος Ευαγγελάτος και ο Γιάννης Πρετεντέρης να κομίζουν κάτι καινούργιο και να τα βάζουν «όλα στο τραπέζι», αυτό μόνο οι μέτοχοι - εκδότες το γνωρίζουν... Oι μέτοχοι που αναζητούν ακόμη τον «συριζαίο Πρετεντέρη» αλλά κανείς δεν τους κάνει το χατήρι...
Πάντως ως φαίνεται η Όλγα Τρέμη επέστρεψε (θριαμβευτικά) και επίσημα και είναι το κεντρικό πρόσωπο στο νέο τρέιλερ του δελτίου ειδήσεων του Mega.
Η «καινούρια» παρουσιάστρια του δελτίου, βγαίνοντας από τη σκιά έρχεται σε πρώτο πλάνο και.. 
καλοσωρίζει τους τηλεθεατές, λέγοντας: «Κυρίες και κύριοι, καλησπέρα σας. Μαζί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. Όλοι μαζί».
Ακριβώς την ώρα που η παρουσιάστρια προφέρει τη λέξη «μαζί» εμφανίζονται ξαφνικά στο πλάνο ο Νίκος Ευαγγελάτος εκ δεξιών και ο Γιάννης Πρετεντέρης εξ αριστερών της! «Όλα στο τραπέζι» αναφέρει ξανά η κεντρική παρουσιάστρια και το τρέιλερ διανθίζεται με πλάνα της επικαιρότητας, όπου κυριαρχεί το προεκλογικό κλίμα.
Το διάρκειας 45 δευτερολέπτων σποτ, καταλήγει με το νέο σλόγκαν (μόνο θυμηδία προκαλεί): «Όλες οι ειδήσεις, όλες οι απόψεις»...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…