Loading…
Breaking News
recent

Η ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΝΩΣΤΩΝ ΑΓΝΩΣΤΩΝ

O Γ. Μουρούτης, διευθυντής του Γραφείου Τύπου του απερχόμενου πρωθυπουργού, την Τετάρτη προσπάθησε για μια ακόμα φορά -εν γνώσει, υποθέτουμε,  του κ. Σαμαρά και του επιτελείου της Ν.Δ- να προκαλέσει πανικό στους πολίτες και κύμα φυγής των καταθέσεων. Τί έκανε ο αθεόφοβος; Ανήρτησε στο λογαριασμό του στο Facebook ορισμένα στοιχεία με τις εκροές των καταθέσεων από τις τράπεζες τις τρείς τελευταίες μέρες, που δεν μπορούν εκ του νόμου βεβαίως να διασταυρωθούν επισήμως, ώστε  να επιβεβαιώσει την... προφητεία του. Δηλαδή τον μπαμπούλα του bank run, ενόψει εκλογικής νίκης της Αριστεράς. Στη συνέχεια, συνειδητά ή ασυνείδητα επίσημα μεγάλα και μικρότερα, τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά, ψηφιακά κ.λπ ΜΜΕ της Δεξιάς, της διαπλοκής και τα περίφημα «κοινωνικά δίκτυα» παπαγάλισαν τα φοβερά και τρομερά στοιχεία του Μουρούτη χωρίς τα περισσότερα απ' αυτά να γράφουν την πηγή τους.
Τα ίδια ΜΜΕ την επομένη διαδίδουν ότι έχουν σχηματιστεί ουρές στα υποκαταστήματα των..  
τραπεζών, αλλά ο πονηρός Μουρούτης έχει «κατεβάσει» από το λογαριασμό του στο Facebook τα στοιχεία του πανικού που ήθελε να προκάλεσει. Και γιατί το έκανε αυτό; Γιατί φρόντισε να... σβήσει τα ίχνη του; Διότι και ένας πρωτοετής φοιτητής της νομικής γνωρίζει ότι διέπραξε ποινικό αδίκημα. Και μάλιστα με το επιβαρυντικό στοιχείο ότι δεν είναι ένας τυχαίος, αλλά ένας ανώτατος θεσμικός δημόσιος λειτουργός του Μαξίμου.
Θυμάστε την ιστορία, του Μαρτίου 2011, με τον 45χρονο τορναδόρο από την Κρήτη που τον κυνηγούσε όλη η  Ελλάδα, με εισαγγελείς, δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ειδικές δυνάμεις, λιμενικό και αεροπορία, με την κατηγορία ότι αυτός ήταν τελικά ο συντάκτης του «e-mail της χρεοκοπίας» το οποίο είχε δήθεν συντάξει ανώτατο στέλεχος τράπεζας και προανήγγειλε την οικονομική κατάρρευση της χώρας. Ο τορναδόρος, σύμφωνα τότε με πηγές της ΕΛ. ΑΣ., απέστειλε με τη μορφή ηλεκτρονικής επιστολής το επίδικο e- mail σε τρία blog, εκ των οποίων ένα αποφάσισε να το δημοσιεύσει, επιταχύνοντας τη «διασπορά» του.  Η Καθημερινή έγραφε ότι «αστυνομικοί της Ασφάλειας  δήλωσαν άγνοια για το εάν ο δράστης είναι οργανωμένος σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, δίχως πάντως να αποκλείουν το ενδεχόμενο».
Τώρα όμως, όλοι ξέρουμε τον πολιτικό χώρο του δράστη, τορναδόρου του Μαξίμου.

Δημήτρης Τρίμης 
greekmme

greekmme

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
«Από την Κυριακή 3 Δεκέμβρη αφήνουμε το χαρτί και ξαναγυρνάμε εκεί όπου γεννήθηκε ο "Γαύρος", στο διαδίκτυο. Αναστέλλουμε την έντυπη έκδοση και ρίχνουμε όλες μας τις δυναμεις στο σάιτ gavros. Ολοι οι εργαζόμενοι της έντυπης μορφής του Γαύρου, δημοσιογράφοι και τεχνικοί παραμένουν στη θέση τους και συνεχίζουν απερίσπαστοι τη δουλειά τους. Ο "Γαύρος" θα συνεχίζει να υπάρχει ως ένθετο στην εφημερίδα "Πρωταθλητής"». Τα παραπάνω αναφέρονται, μεταξύ άλλων σε πρωτοσέλιδο σημείωμα της εφημερίδας "Γαύρος" η οποία αναστέλλει την κυκλοφορία της στα περίπτερα, προφανώς λόγω χαμηλών πωλήσεων (η πανελλαδκή κυκλοφορία του ήταν πάνω-κάτω 1.000 φύλλα). Σχετικά με την ένθεσή του στον "Πρωταθλητή", πρεπει να επισημανθεί και το γεγονός ότι η.. εφημερίδα του Πουλόπουλου στα τέλη Οκτωβρίου έγινε «Κόκκινος Πρωταθλητής» και άρχισε να μετράει αριθμό τευχών από το... μηδέν (γιατί άραγε;..).
Από το Blogger.