Loading…
Breaking News
recent

ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ, ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ..

ταθερότητα για το “Πρώτο Θέμα” και αυτή τη Κυριακή. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του πρακτορείου Άργος που έχει τη διακίνηση της εφημερίδας, το “Θέμα” πούλησε 120 χιλ. φύλλα, το “Βήμα” 71 χιλ. φύλλα και η “Kontra News” 11 χιλ. φύλλα.
 @Καθαρή επικράτηση του Real FM. Ο σταθμός και στην τελευταία μέτρηση στο διάστημα 08/12/2014-18/01/2015 είναι πρώτος με ποσοστό 13,5%, με δεύτερο το Μελωδία με ποσοστό 9,9%. Τρίτος ο Athens Radio DJ με 8,8%, τέταρτος ο ΣΚΑΪ με 8,6% και στην πέμπτη θέση με 7,5% ο Δίεση και ο Ρυθμός. Ο Derti με 7,4%, ο Sfera με 7,2%, ο Kiss FM με 7% και ο Easy με 6,8% στη δέκατη θέση
υψηλή τηλεθέαση της περασμένης Κυριακής, ημέρα των εκλογών έφερε ανακατατάξεις και στη μέση εβδομαδιαία τηλεθέαση των τηλεοπτικών σταθμών. Η ήττα των Mega και ΑΝΤ1 στην κάλυψη των εκλογών την περασμένη Κυριακή είχε καθαρά επιπτώσεις και στο σύνολο των ποσοστών τους. Την περασμένη εβδομάδα ο Alpha πέρασε πάλι στην πρώτη θέση συνολικής θεαματικότητας αφήνοντας μιάμιση μονάδα πίσω του τον ΑΝΤ1, ενώ και το Star εμφανίζει άνοδο των ποσοστών του, εξαιτίας της Κυριακής. Το Mega και ο ΑΝΤ1 έχασαν από μια σχεδόν μονάδα σε σχέση με την προηγούμενη των εκλογών, εβδομάδα. Πτώση καταγράφεται και για το μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ.
@Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις στην κυβέρνηση για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ. Οι εισηγήσεις για το μοντέλο που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση, κατατίθενται στο γραφείο του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά, ο οποίος σε συνεργασία με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα θα λαβει την τελική απόφαση για το πως και το πότε θα επανέλθει στις τηλεοπτικές οθόνες η ΕΡΤ. Η λογική που επικρατεί είναι πως θα προσληφθούν εκ νέου όλοι όσοι εργάζονταν ως και τη θλιβερή βραδιά του λουκέτου της 11ης Ιουνίου 2013 μετά από απόφαση της συγκυβέρνησης την οποία υπέγραφαν ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας και ο υφυπουργός Επικρατείας, Σίμος Κεδίκογλου. Εκτός από τους απολυμένους της εταιρείας, θα έχουν θέση στην ΕΡΤ και όσοι προσλήφθηκαν με τη διαδικασία του ΑΣΕΠ στη ΝΕΡΙΤ. Δηλαδή στην πραγματικότητα στην πρώτη φάση επαναλειτουργίας της ΕΡΤ θα συνυπάρχουν στο Ραδιομεγάρο οι πρώην εργαζόμενοί, της οι συμβασιούχοι του υπουργείου Οικονομικών της ΔΤ και όσοι όσοι πέτυχαν στη ΝΕΡΙΤ με τη διαδικασία του ΑΣΕΠ. Το συνολικό έσοδο της εταιρείας από το ανταποδοτικό τέλος που ανέρχεται σε περίπου 180 εκατομμύρια ευρώ και δεν επιβαρύνει τον προυπολογισμό, επιτρέπει την πρόσληψη του προσωπικού.
greekmme

greekmme

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
«Από την Κυριακή 3 Δεκέμβρη αφήνουμε το χαρτί και ξαναγυρνάμε εκεί όπου γεννήθηκε ο "Γαύρος", στο διαδίκτυο. Αναστέλλουμε την έντυπη έκδοση και ρίχνουμε όλες μας τις δυναμεις στο σάιτ gavros. Ολοι οι εργαζόμενοι της έντυπης μορφής του Γαύρου, δημοσιογράφοι και τεχνικοί παραμένουν στη θέση τους και συνεχίζουν απερίσπαστοι τη δουλειά τους. Ο "Γαύρος" θα συνεχίζει να υπάρχει ως ένθετο στην εφημερίδα "Πρωταθλητής"». Τα παραπάνω αναφέρονται, μεταξύ άλλων σε πρωτοσέλιδο σημείωμα της εφημερίδας "Γαύρος" η οποία αναστέλλει την κυκλοφορία της στα περίπτερα, προφανώς λόγω χαμηλών πωλήσεων (η πανελλαδκή κυκλοφορία του ήταν πάνω-κάτω 1.000 φύλλα). Σχετικά με την ένθεσή του στον "Πρωταθλητή", πρεπει να επισημανθεί και το γεγονός ότι η.. εφημερίδα του Πουλόπουλου στα τέλη Οκτωβρίου έγινε «Κόκκινος Πρωταθλητής» και άρχισε να μετράει αριθμό τευχών από το... μηδέν (γιατί άραγε;..).
Από το Blogger.