Loading…
Breaking News
recent

Μυστικά και ψέματα για τον ΕΔΟΕΑΠ μέχρι τέλους..

Η ιστορία έχει καταγραφεί σε τρεις ημερομηνίες. 23 Ιουνίου 2012, η γενική συνέλευση μετόχων του ΕΔΟΕΑΠ αποφασίζει να απαιτήσει να γίνει διαχειριστικός έλεγχος για τα οικονομικά πεπραγμένα της διοίκησης της πρώην προέδρου.
10 Απριλίου 2013, τα 6 μέλη της πλειοψηφίας του νέου Δ.Σ του Οργανισμού αποφασίζουν την διενέργεια διαχειριστικού Ελέγχου. Ο διαχειριστικός ολοκληρώθηκε. Το πόρισμα εστάλη στον Εισαγγελέα. Και οι 9 του Δ.Σ καταθέσαμε σε Πταισματοδίκη. Η υπόθεση έχει συσχετισθεί με την έρευνα, που είχε διατάξει για τον ΕΔΟΕΑΠ, ο τότε Οικονομικός Εισαγγελέας, Γρηγόρης Πεπόνης.Χτες, 9 Φεβρουαρίου 2015 και μετά την παραίτηση του μέλους της ΕΠΗΕΑ και ταμία του Οργανισμού, Γ.Χριστόπουλου διεξήχθη, κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ, μυστική ψηφοφορία για εκλογή νέου Ταμία.
Εκλέχθηκε λοιπόν η «αιώνια σωτήρας» του ΕΔΟΕΑΠ , η πρώην *πρόεδρος….Θυσιάστηκε πάλι. Βγάλτε μόνοι σας συμπεράσματα.*
Προτείνω τον Γιάννη Αγγέλη για ταμία. Η κ. Σπανοπούλου αμέσως προτείνει την κ. Ζαφειροπούλου, ( ΕΠΗΕΑ). Η τελευταία αρνείται και αντιπροτείνει την κ. Σπανοπούλου. Η πρώην πρόεδρος δέχεται. Γίνεται ψηφοφορία . Η πρώην και «αιώνια σωτήρας» έλαβε 4 ψήφους και εκλέχθηκε με σχετική πλειοψηφία. Ο Γ.Αγγέλης πήρε τρεις ψήφους . Και υπήρξαν και ένα… λευκό και ένα… άκυρο.
Ποιος λέει αλήθειες και ποιος ψέματα, δεν θέλει δα και βαθυστόχαστη σκέψη.
Η υπόθεση στον Εισαγγελέα και όμως η κυρία εκλέχθηκε ταμίας.
Για ποιο λόγο; Τι κρύβεται από πίσω; Μάλιστα ακούσαμε να λένε ορισμένοι ότι ουδέποτε πρότειναν νέες περικοπές σε παροχές υγείας ή σε μειώσεις μισθών υπαλλήλων ή αναστολή εφάπαξ. Τα πρακτικά και όχι μόνο, της σύσκεψης με τις Ενώσεις, στις 23 Δεκεμβρίου του 2014, αποδεικνύουν ποιοι και πόσοι θεωρούν πως ο ΕΔΟΕΑΠ σώζεται μόνο με νέες περικοπές και τίποτα άλλο.
Το δικό μας συμπέρασμα λοιπόν είναι πως κάποιοι, που εκλέχθηκαν για να κάνουν διαχειριστικό έλεγχο, τώρα, βοήθησαν να εκλεγεί ταμίας η πρώην πρόεδρος.
Τόσο απλά.
Όταν μιλάμε για αλήθειες και ψέματα , που αφορούν τον ΕΔΟΕΑΠ, ας έχουμε κατά νου, πως οι μέτοχοι-μέλη δεν είναι πρόβατα και αντιλαμβάνονται τι ακριβώς παίζεται στο προσκήνιο. Και στο παρασκήνιο.
Δεν θα δείξουμε καμία ανοχή στην διαπλοκή, στο παρασκήνιο και στους ετερόκλητους σωτήρες!
Κι όπως λέει κι ο στιχουργός Ανδρέας Τσιλιφώνης σε ένα τραγούδι-ύμνο:
“Δε μ’ αρέσουν οι σωτήρες
Δε γουστάρω να σωθώ”…
greekmme

greekmme

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
«Από την Κυριακή 3 Δεκέμβρη αφήνουμε το χαρτί και ξαναγυρνάμε εκεί όπου γεννήθηκε ο "Γαύρος", στο διαδίκτυο. Αναστέλλουμε την έντυπη έκδοση και ρίχνουμε όλες μας τις δυναμεις στο σάιτ gavros. Ολοι οι εργαζόμενοι της έντυπης μορφής του Γαύρου, δημοσιογράφοι και τεχνικοί παραμένουν στη θέση τους και συνεχίζουν απερίσπαστοι τη δουλειά τους. Ο "Γαύρος" θα συνεχίζει να υπάρχει ως ένθετο στην εφημερίδα "Πρωταθλητής"». Τα παραπάνω αναφέρονται, μεταξύ άλλων σε πρωτοσέλιδο σημείωμα της εφημερίδας "Γαύρος" η οποία αναστέλλει την κυκλοφορία της στα περίπτερα, προφανώς λόγω χαμηλών πωλήσεων (η πανελλαδκή κυκλοφορία του ήταν πάνω-κάτω 1.000 φύλλα). Σχετικά με την ένθεσή του στον "Πρωταθλητή", πρεπει να επισημανθεί και το γεγονός ότι η.. εφημερίδα του Πουλόπουλου στα τέλη Οκτωβρίου έγινε «Κόκκινος Πρωταθλητής» και άρχισε να μετράει αριθμό τευχών από το... μηδέν (γιατί άραγε;..).
Από το Blogger.