ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΤΩΝ MEDIA ΜΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ..

@Στον πήχη των 38.000 φύλλων παρέμειναν και την περασμένη Κυριακή οι αθλητικές εφημερίδες. Είχαν απώλεια 880 φύλλα. Από 38.950 που είχαν στις 8/2 έπεσαν στα 38.070 φύλλα. Μικρή η ζημιά, έτσι και αλλιώς κάθε άλλο παρά παρήγορο είναι εννιά εφημερίδες να έχουν τόσο μικρή κυκλοφορία. Κάτι κάνουν λάθος…
@«Τίναξε την μπάνκα στον αέρα» ο Real FM. Στη μέτρηση της περιόδου 19.01-15.02.2015 της Focus για λογαριασμό της ΑΕΜΑΡ, o σταθμός με διευθυντή το Χρήστο Μπάρλα, είναι στην πρώτη θέση με ποσοστό 15,4% επί του πληθυσμού, αφήνοντας μακριά όλους τους ανταγωνιστές του. Τη δεύτερη θέση μοιράζονται ο Μελωδία και ο ΣΚΑΪ με μερίδιο 9,9% και ακολουθούν ο Dee Jay με 9,5% και ο Δίεση με ποσοστό 7,4%. Έκτος με 6,9% ο KISS FM και την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν ο Ρυθμός με 6,7%, ο Derti και ο Sfera με 6,6% και οι, RED, NovaΣπορ FM και Rock με 6,2%.
@Γεμάτη πολιτικές εξελίξεις και με πολλές ανατροπές ήταν η προηγούμενη εβδομάδα στο πολιτικό σκηνικό, κάτι που αποτυπώθηκε και στις μετρήσεις τηλεθέασης για αυτό το διάστημα. Ο Alpha επανήλθε στην πρώτη θέση με ελάχιστη διαφορά από τον ΑΝΤ1, και έκτος από τις ειδήσεις ρόλο φαίνεται να έπαιξαν και οι ελληνικές σειρές του. Αντιθέτως το Mega συνεχίζει να πληρώνει την μνημονιακή υποταγή του και έπεσε πάλι σε τηλεθέαση, μένοντας στην τρίτη θέση. Με μικρές απώλειες βρέθηκε και ο ΣΚΑΙ ενώ μικρή άνοδο εμφανίζει η τηλεθέαση της ΝΕΡΙΤ.
μεση παρέμβαση ΕΕΤΤ υπέρ Digea! Στις δεκάδες πλέον επιστολές διαμαρτυρίας δήμων και περιφερειών προς το υπουργείο Μεταφορών και Δικτύων για τα «λευκά σημεία» της ψηφιακής τηλεόρασης αντέδρασε η Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών. Αντί άλλης απάντησης για τα εξώδικα που έχει δεχθεί τόσο από τη Μυτιλήνη, όπου ο δήμος αρνήθηκε να κατεβάσει τους αναλογικούς πομπούς, όσο και από την Κρήτη, η ΕΕΤΤ δηλώνει πως η κάλυψη του ψηφιακού σήματος στις περιοχές που έκανε την ψηφιακή μετάβαση η Digea είναι «επαρκής» και σε ορισμένες περιπτώσεις «μεγαλύτερη» από αυτήν που προβλέπει ο χάρτης των συχνοτήτων. Η ΕΕΤΤ αναφέρεται, βέβαια, στην πληθυσμιακή κάλυψη και όχι στη γεωγραφική, αφού αυτήν είχε θέσει ως όρο στην ιδιωτική εταιρεία. Η ευθύνη της για το ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια στήριξε τα συμφέροντα της ιδιωτικής εταιρείας έναντι του δημοσίου συμφέροντος πρέπει να αναζητηθεί από τη νέα ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών. Η ΕΕΤΤ, ως ανεξάρτητη αρχή, με στόχο τη διασφάλιση των συμφερόντων των πολιτών-καταναλωτών στην ψηφιακή εποχή, δεν έθεσε ως όρο την κάλυψη των γεωγραφικών συνόρων της χώρας αλλά μόνο των μεγάλων εμπορικών πόλεων, που ενδιαφέρουν τους ιδιώτες.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…