ΕΜΠΕΛΞΑΝ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΟΥΣ...ΜΕ ΤΟ PROTAGON

Mύλος με το σάϊτ protagon και τον ιδιοκτήτη του μετά και τηναγωγή του υπουργού Καμμένου κατά Α. Πετρουλάκη - Στ. Θεοδωράκη. Ο μεν αρχηγός του Ποταμιού ισχυρίζεται οτι δεν είναι πλέον μέτοχος του protagon απο την Ανοιξη του 2014, η δε Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) με ενυπόγραφη επιστολή της προς τον Π. Καμμένο, αναφέρει ότι «δικαιούχος της ιστοσελίδας Protagon, που καταχωρήθηκε στις 11-03-2009 με αριθμό πρωτοκόλλου 1370920 και λήγει στις 10-03-2017 είναι o Σταύρος Θεοδωράκης». Χώρια που μέσα σε όλα αυτά εμπλέκεται και το όνομα του πρωην στελέχους του ΔΟΛ, Χρήστου Μεμή που το τελευταίο διάστημα διαπραγματεύεται για την απόκτηση του 65% των μετοχών του protagon, με κάποιους μάλιστα να ισχυρίζονται πως ήδη το έχει αποκτήσει.
Από την πλευρά τους οι ΑΝΕΛΛ και η εκπρόσωπός τους, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, με αφορμή την επιστολή της ΕΕΤΤ αναφέρoυν πως ο επικεφαλής του «Ποταμιού» συνελήφθη ψευδόμενος,.. 
λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Αν δεν κυκλοφορεί… σωσίας με το ίδιο ονοματεπώνυμο, τότε σίγουρα πρόκειται για το νεόκοπο αρχηγό του θολού Ποταμιού. Η ιδιοκτησιακή και η μετοχική σχέση του κ. Σταύρου Θεοδωράκη με το Protagon υφίσταται έως τώρα, παρότι ο ίδιος προσπαθεί να την αποκρύψει.  Εδώ όμως προκύπτει θέμα ασυμβίβαστου. Δεν γίνεται ο κ. Θεοδωράκης να είναι αρχηγός κόμματος και ταυτόχρονα ιδιοκτήτης ή μέτοχος ιστοσελίδας, δηλαδή, μέσου ενημέρωσης και επηρεασμού της κοινής γνώμης».
Απαντώντας ο Σταύρος Θεοδωράκης, μέσω μιας ειρωνικής ανακοίνωσης του Ποταμιού, αναφέρει:
«Eπαναλαμβάνουμε γιατί η συνεννόηση με μερικούς είναι δύσκολη ακόμη και για τα απλά ελληνικά.
Την άνοιξη του 2014 ο Σταύρος Θεοδωράκης αποχώρησε από το protagon.gr. Η πρόθεση αποχώρησής του άλλωστε, έγινε δημόσια προς τους άλλους μετόχους στις 26.2.14, γεγονός που έχει καταγραφεί και στον Τύπο των ημερών. Η μεταβίβαση των μετοχών του ολοκληρώθηκε νομικά στις 25.6.14 (ενώ έναν χρόνο πριν, στις 28.6.13 είχε παραιτηθεί και από πρόεδρος του Δ.Σ. της Πρόταγκον ΑΕ). Σε απλά ελληνικά αυτό σημαίνει ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν κατέχει σήμερα ούτε μια (αριθμός: 1) μετοχή της Ανώνυμης Εταιρίας που με ευθύνη της λειτουργεί το protagon.gr.
Το όνομα protagon.gr έχει κατοχυρωθεί από τον Σταύρο Θεοδωράκη πολύ πριν συσταθεί η Πρόταγκον ΑΕ και όπως γνωρίζουν ακόμη και οι πρωτοετείς φοιτητές νομικής και πληροφορικής αυτό δεν συνιστά ιδιοκτησία και δεν συνδέεται με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Πρόταγκον ΑΕ.
Βέβαια όλη αυτή η συζήτηση που προκαλεί ο πολυπράγμων υπουργός Αμύνης είναι εντελώς εκ του περισσού καθότι ο Σταύρος Θεοδωράκης όπως ήδη έχει δηλώσει θα υπερασπισθεί στο δικαστήριο το δικαίωμα των δημοσιογράφων να γράφουν τις απόψεις τους χωρίς να τους κυνηγά με αγωγές κανένας πολιτικός, πόσο μάλλον ένας Καμμένος.»
Μύλος...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…