Loading…
Breaking News
recent

ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΑΠΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΗΣ ΕΡΤ- ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

@Μεγάλες αντιδράσεις υπάρχουν εντός και tagmatarxis1_630_400εκτός ΕΡΤ, εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή του Λάμπη Ταγματάρχη στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στη νέα ΕΡΤ. Όπως επίσης υπάρχουν αντιδράσεις για τον Διονύση Τσακνή στη θέση του προέδρου της ΕΡΤ. Και ενώ τον Διονύση Τσακνή δεν τον γνωρίζουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ αλλά και οι ασχολούντες με το ρεπορτάζ των ΜΜΕ, το “νέο” παλιό διευθύνοντα σύμβουλο τον ξέρουν αρκετά καλά. Από την προηγούμενη θητεία του ως διευθύνων σύμβουλο της ΕΡΤ για 18 μήνες, από τον Νοέμβριο του 2010 μέχρι και την αλλαγή της διοίκησης με κυβέρνηση Ν.Δ… Το ερώτημα λοιπόν που προκύπτει είναι ποια ακριβώς πολιτική για τη νέα ΕΡΤ θέλει να υλοποιηθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί στα συρτάρια αυτής της παλιάς ΕΡΤ που εκσυγχρονιζόταν και έπρεπε γενικώς να μειώσει ανθρώπους, σταθμούς, μισθούς, κ.λ.π., υπήρχε ως βάση το περίφημο σχέδιο Μόσιαλου. Το θυμόμαστε; Σε αυτό το σχέδιο ειδικά ο Λ.Ταγματάρχης είχε εντρυφήσει τεχνοκρατικά. Θεωρώντας για παράδειγμα πως οι περιφερειακοί σταθμοί της ΕΡΑ δεν έχουν θέση στο σώμα της ΕΡΤ (!), είναι πολυτέλεια τα δυο δημόσια τηλεοπτικά κανάλια, δεν είναι τόσο αναγκαία η εσωτερική παραγωγή, κ.λ.π.Ποιο ακριβώς σχέδιο λοιπόν θα υλοποιήσει ο νέος διευθύνων σύμβουλος ως “τεχνοκράτης” των ΜΜΕ; Για τον τομέα των ειδήσεων, από όσο καταλαβαίνουμε, θα υπάρξει διαχωρισμός …εξουσιών.
@Είναι οριστικό. Ο Διονύσης Τσακνής θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΡΤ και ο Λάμπης Ταγματάρχης ο νέος διευθύνων σύμβουλος. Στο ΔΣ θα συμμετέχουν ακόμη, ο Νίκος Τρανός και η Έλλη Παπακωνσταντίνου.
@Περίεργα παιχνίδια σε βάρος της νεοσυσταθείσας ΕΡΤ και λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του νέου ΔΣ ετοιμάζονται να παίξουν η διοίκηση αλλά και εργαζόμενοι που έστησαν και στήριξαν τη ΝΕΡΙΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες προτίθενται από αύριο ή πιθανότατα από τη Δευτέρα, στη συχνότητα που εκπέμπει η δημόσια ραδιοτηλεόραση, να αντικαταστήσουν το λογότυπο της ΝΕΡΙΤ με το λογότυπο της ΕΡΤ. Στόχος είναι να θολώσουν τα νερά και να προκαλέσουν σύγχυση στο τηλεοπτικό κοινό με απώτερη επιδίωξη να διασφαλίσουν τις θέσεις που κατείχαν στο μόρφωμα της ΔΤ που στη συνέχεια εξελίχθηκε σε ΝΕΡΙΤ. Τις μεθοδεύσεις αυτές πληροφορήθηκαν και κατήγγειλαν και οι εργαζόμενοι της πρώην ΕΡΤ που αρνήθηκαν να ενταχθούν στη ΔΤ και την ΝΕΡΙΤ και ετοιμάζονται να αντιδράσουν.
greekmme

greekmme

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
«Από την Κυριακή 3 Δεκέμβρη αφήνουμε το χαρτί και ξαναγυρνάμε εκεί όπου γεννήθηκε ο "Γαύρος", στο διαδίκτυο. Αναστέλλουμε την έντυπη έκδοση και ρίχνουμε όλες μας τις δυναμεις στο σάιτ gavros. Ολοι οι εργαζόμενοι της έντυπης μορφής του Γαύρου, δημοσιογράφοι και τεχνικοί παραμένουν στη θέση τους και συνεχίζουν απερίσπαστοι τη δουλειά τους. Ο "Γαύρος" θα συνεχίζει να υπάρχει ως ένθετο στην εφημερίδα "Πρωταθλητής"». Τα παραπάνω αναφέρονται, μεταξύ άλλων σε πρωτοσέλιδο σημείωμα της εφημερίδας "Γαύρος" η οποία αναστέλλει την κυκλοφορία της στα περίπτερα, προφανώς λόγω χαμηλών πωλήσεων (η πανελλαδκή κυκλοφορία του ήταν πάνω-κάτω 1.000 φύλλα). Σχετικά με την ένθεσή του στον "Πρωταθλητή", πρεπει να επισημανθεί και το γεγονός ότι η.. εφημερίδα του Πουλόπουλου στα τέλη Οκτωβρίου έγινε «Κόκκινος Πρωταθλητής» και άρχισε να μετράει αριθμό τευχών από το... μηδέν (γιατί άραγε;..).
Από το Blogger.