Loading…
Breaking News
recent

ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΤΖΙΜΑ;

Η μια πλευρά έχει μεραρχίες προπαγανδιστικής υποστήριξης με βαρύ οπλισμό: κανάλια, ραδιόφωνα, εκδοτικά συγκροτήματα, συστρατευόμενα κόμματα, διοικητές τραπέζης που διοχετεύουν στους εμπόλεμους της παράταξής τους προπαγανδιστικό υλικό. Η άλλη πλευρά έχει κάνα αεροβόλο, καμιά σφεντόνα, καμιά πέτρα στο χέρι. Οι αριθμητικοί συσχετισμοί στον πόλεμο της ενημέρωσης είναι συντριπτικοί. Αλλά οι λίγοι καταφέρνουν συχνά να ξεβρακώνουν τους απέναντι. Όπως έκανε η Εφημερίδα των Συντακτών που ανέδειξε το ύπουλο χτύπημα της διαρροής αντικυβερνητικού υλικού από τον θεσμικό Στουρνάρα. 
Ο οποίος Στουρνάρας συνεχίζει να παίζει τον ρόλο που είχε και ως υπουργός Οικονομικών: να πυροβολεί ό,τι αντιστέκεται στα («forget it, Yannis!») συμφέροντα των Βρυξελλών και του Βερολίνου. Η ΕΦ.ΣΥΝ. έκανε κουρελόχαρτο τη σοβαροφανή διάψευση της Τράπεζας της Ελλάδας για..  
το email που διοχέτευσε σε συγκεκριμένα δημοσιογραφικά κέντρα. Εκείνα που ποιούνταν αρχικά τη νήσσα, ώσπου η ΕΦ.ΣΥΝ έβγαλε ντοκουμέντα. Και τότε οι δημοσιογραφικές πυροβολαρχίες της πλευράς στην οποία ανήκει και ο Στουρνάρας άρχισαν να ξερνάνε μολύβι και εμετό κατά της εφημερίδας που έκανε την αποκάλυψη της στοχευμένης διαρροής, μιλώντας (ποιοι;) για δημοσιογραφική δεοντολογία για «αχειραγώγητη Δημοσιογραφία» και για «κίνδυνο της Δημοκρατίας»...
@
Το όνομα του Νίκου Χατζηνικολάου ακούγεται εσχάτως ότι είναι ανάμεσα στα ονόματα των ελλήνων επιχειρηματιών (Γιάννα Αγγελοπούλου, Δημ. Γιαννακόπουλος, Βαγγ. Μαρινάκης) που εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να διεκδικήσουν τηλεοπτική άδεια όταν η κυβέρνηση προχωρήσει στην προκήρυξή τους.
Ο εκδότης - δημοσιογράφος προφανώς επιθυμεί τη συμπλήρωση του ήδη ισχυρού μιντιακού ομίλου «REAL GROUP» με έναν τηλεοπτικό σταθμό, στο βαθμό που οι απαιτήσεις και οι όροι της προκήρυξης είναι ρεαλιστικοί. Με άλλα λόγια, ο Νίκος Χατζηνικολάου θα διεκδικήσει τηλεοπτική άδεια, θέλοντας να ενισχύσει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στα ΜΜΕ, στην περίπτωση που το οικονομικό τίμημα δεν είναι εξωπραγματικό και ανταποκρίνεται στις συνθήκες της συγκεκριμένης αγοράς που τα… 
 τελευταία 5 χρόνια έχει υποστεί βίαιη συρρίκνωση!
Πάντως η κυβέρνηση – όπως διαμηνύει σε όλους τους τόνους και με κάθε ευκαιρία, έχει αποφασίσει να ανοίξει το επάγγελμα του... καναλάρχη ενθαρρύνοντας μάλιστα πολλούς επιχειρηματίες να διεκδικήσουν τηλεοπτική άδεια. Αγνωστο παραμένει ακόμη το πότε θα προκηρυχθούν οι άδειες, οι όροι, τα ποσά που θα απαιτούνται, αλλά και τι θα γίνει με τους παραδοσιακούς καναλάρχες.
- πηγή: enimerosi24
greekmme

greekmme

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
«Από την Κυριακή 3 Δεκέμβρη αφήνουμε το χαρτί και ξαναγυρνάμε εκεί όπου γεννήθηκε ο "Γαύρος", στο διαδίκτυο. Αναστέλλουμε την έντυπη έκδοση και ρίχνουμε όλες μας τις δυναμεις στο σάιτ gavros. Ολοι οι εργαζόμενοι της έντυπης μορφής του Γαύρου, δημοσιογράφοι και τεχνικοί παραμένουν στη θέση τους και συνεχίζουν απερίσπαστοι τη δουλειά τους. Ο "Γαύρος" θα συνεχίζει να υπάρχει ως ένθετο στην εφημερίδα "Πρωταθλητής"». Τα παραπάνω αναφέρονται, μεταξύ άλλων σε πρωτοσέλιδο σημείωμα της εφημερίδας "Γαύρος" η οποία αναστέλλει την κυκλοφορία της στα περίπτερα, προφανώς λόγω χαμηλών πωλήσεων (η πανελλαδκή κυκλοφορία του ήταν πάνω-κάτω 1.000 φύλλα). Σχετικά με την ένθεσή του στον "Πρωταθλητή", πρεπει να επισημανθεί και το γεγονός ότι η.. εφημερίδα του Πουλόπουλου στα τέλη Οκτωβρίου έγινε «Κόκκινος Πρωταθλητής» και άρχισε να μετράει αριθμό τευχών από το... μηδέν (γιατί άραγε;..).
Από το Blogger.