Loading…
Breaking News
recent

ΣΤΑΘΕΡΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ Η ΠΛΕΥΡΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

@Πάμε και βλέπουμε. Χωρίς τη λήψη απόφασης έληξε το ΔΣ των μετόχων του Mega με θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, που έγινε την περασμένη Τετάρτη. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Όμιλος Βαρδινογιάννη δήλωσε πως θα συμμετάσχει στο μερίδιο που του αναλογεί στη σχεδιαζόμενη αύξηση, ενώ δεν τοποθετήθηκαν ο Γιώργος Μπόμπολας και ο Σταύρος Ψυχάρης. Η συζήτηση κύλησε χωρίς να πιστοποιηθεί ούτε το ποσόν της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, που έχει εκτιμηθεί πως θα είναι στα 15 εκατ. ευρώ. Εάν δεν υπάρξει άλλη συνάντηση μέσα στην εβδομάδα μεταξύ των μετόχων, θα τοποθετηθούν διά των εκπροσώπων τους στην ετήσια γενική συνέλευση της 26ης Μαΐου. Επί του θέματος της ημερήσιας διάταξης θα υπάρξει συζήτηση και απόφαση ή και αναβολή… Αν ληφθεί απόφαση για αύξηση του κεφαλαίου και δεν συμμετάσχουν οι άλλοι μέτοχοι, θα ανοίξει ο δρόμος για την είσοδο νέων εταιρειών, όπως οι Αττικές Εκδόσεις.Αν και δεν έγινε αντικείμενο νέας διαπραγμάτευσης, από την πλευρά του Σταύρου Ψυχάρη υπάρχει η πρόταση να καταθέσει το ποσόν των 17 εκατ. ευρώ και να αναλάβει το 51% της τηλεοπτικής εταιρείας.
@Παραμένει το καθεστώς της εκμετάλλευσης των τηλεθεατών με τα τηλεπαιχνίδια της απάτης. Η προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ πίεσε και τελικά μετέφερε τις αρμοδιότητες του ελέγχου των τηλεπαιχνιδιών από το ΕΣΡ στην Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων με το άρθρο 106 του ν. 4209/2013 (Α 253), που αναμόρφωσε το άρθρο 53 του ν. 4002/2011 (Α 180). Τα τηλεπαιχνίδια επέστρεψαν στις οθόνες, η ΕΕΕΠ όμως δεν εξέδωσε τον Κανονισμό που προβλεπόταν από τον νόμο και το Δημόσιο αναγκάστηκε να επιστρέψει 920 εκατ. ευρώ από πρόστιμα που είχε επιβάλει το ΕΣΡ. Η ΕΕΕΠ στη συνέχεια άλλαξε στάση και ζήτησε την κατάργηση του σχετικού νόμου από την προηγούμενη κυβέρνηση, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Τώρα η υπόθεση θα πρέπει να απασχολήσει τους υπουργούς Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη, Οικονομίας Γ. Σταθάκη και Επικρατείας Ν. Παππά αν δεν θέλουν να συνεχίσει να λειτουργεί η τηλεόραση… σαν κουλοχέρης. @Λουκέτο στην «Τυποεκδοτική» και επίσημα. Η στρατηγική απομάκρυνσης του ΚΚΕ από τα ΜΜΕ συνεχίζεται. Πρώτα το Καλοκαίρι του 2013 πουλήθηκαν η τηλεόραση και το ραδιόφωνο του 902, τα οποία και κατέληξαν , το πρώτο στον κύκλο συμφερόντων του Φιλιππου Βρυώνη και το δεύτερο στο Γιάννη Κουρτάκη. Οι προσπάθειες για να πουληθεί το ιστορικό τυπογραφείο του ΚΚΕ που έγινε τους τελευταίους 9 μήνες δεν είχαν αποτέλεσμα ενώ η εταιρεία δεν κατάφερε να ενταχθεί στο άρθρο 99 περί πτωχευτικής διαδικασίας.
greekmme

greekmme

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
«Από την Κυριακή 3 Δεκέμβρη αφήνουμε το χαρτί και ξαναγυρνάμε εκεί όπου γεννήθηκε ο "Γαύρος", στο διαδίκτυο. Αναστέλλουμε την έντυπη έκδοση και ρίχνουμε όλες μας τις δυναμεις στο σάιτ gavros. Ολοι οι εργαζόμενοι της έντυπης μορφής του Γαύρου, δημοσιογράφοι και τεχνικοί παραμένουν στη θέση τους και συνεχίζουν απερίσπαστοι τη δουλειά τους. Ο "Γαύρος" θα συνεχίζει να υπάρχει ως ένθετο στην εφημερίδα "Πρωταθλητής"». Τα παραπάνω αναφέρονται, μεταξύ άλλων σε πρωτοσέλιδο σημείωμα της εφημερίδας "Γαύρος" η οποία αναστέλλει την κυκλοφορία της στα περίπτερα, προφανώς λόγω χαμηλών πωλήσεων (η πανελλαδκή κυκλοφορία του ήταν πάνω-κάτω 1.000 φύλλα). Σχετικά με την ένθεσή του στον "Πρωταθλητή", πρεπει να επισημανθεί και το γεγονός ότι η.. εφημερίδα του Πουλόπουλου στα τέλη Οκτωβρίου έγινε «Κόκκινος Πρωταθλητής» και άρχισε να μετράει αριθμό τευχών από το... μηδέν (γιατί άραγε;..).
Από το Blogger.