ΤΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΑ ΚΕΔΡΙΖΟΥΝ ΕΔΑΦΟΣ...

@ Από τις 11 Αυγούστου και για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, όλοι οι αγώνες των κορυφαίων διασυλλογικών ποδοσφαιρικών διοργανώσεων της Ευρώπης, UEFA Champions League και UEFA Europa League, θα φιλοξενούνται στην ίδια τηλεοπτική στέγη, του ΟΤΕ TV, για τα επόμενα 3 χρόνια Ο ΟΤΕ εξασφάλισε τους όλους αγώνες του UEFA Champions League, από το Super Cup και τα πλέι οφ μέχρι τον τελικό, θα προβάλλονται στα κανάλια ΟΤΕ SPORT. OTE TV_La LigaΣυγκεκριμένα ο OTE TV έχει εξασφαλίσει σε αποκλειστικότητα τους 133 από τους 146 αγώνες, ενώ οι υπόλοιποι 13 αγώνες θα μεταδίδονται παράλληλα από την ΕΡΤ. Ταυτόχρονα, ο ΟΤΕ TV έχει και το σύνολο των αγώνων του Europa League. Το κόστος της συμφωνίας δεν έχει ανακοινωθεί αλλά εκτιμάται πως βρίσκεται κοντά στα 100 εκατ. ευρώ για 3 χρόνια. Επίσης, ο ΟΤΕ, μέσω διαφημιστικής εταιρείας ανανέωσε για 3 χρόνια τη συμφωνία του για τη μετάδοση των αγώνων του ισπανικού πρωταθλήματος, αντί ποσού που φτάνει τα 5 εκατ. ευρώ.
@Την αντικατάσαση της ειδικής διαχειρίστριας της πρώην ΕΡΤ ΑΕ, Αφροδίτης Γουγά αποφάσισε με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων το Πρωτοδικείο Αθηνών. Το δικαστήριο ζήτηησε την παράδοση της ειδικής διαχείρισης της ΕΡΤ ΑΕ στον πρώην διευθυντή εσωτερικού ελέγχου της εταιρείας, Χαράλαμπο Παναγιωτόπουλο. Παράλληλα διέταξε να διαβιβαστεί στην Εισαγγελία η δικογραφία, προκειμένου να ερευνηθούν ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες της ίδιας ή άλλων τρίτων προσώπων της παλαιάς διαχείρισης για υποθέσεις που φτάνον τα 26,1 εκατ. ευρώ. Στη Δικαιοσύνη είχε προσφύγει η προσωρινή διοίκηση της ΕΡΤ που έχει διοριστεί από το Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου και εκπροσωπείται από τον Ιωάννη Καρακώστα.
@Σε κινήσεις ενίσχυσης προχωράει το ETV ενόψει της σχεδιαζόμενης αδειοδότησης. Ο σταθμός έκλεισε για 2 χρόνια συμφωνία με την Αννίτα Πανιά και συζητάει με την Τατιάνα Στεφανίδου, ενώ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον ιδιοκτήτη μεγάλου στούντιο για την ενοικίαση του, προκειμένου να βγαίνουν στον αέρα οι εκπομπές. Το πρότυπο του ETV είναι το πρώην Alter για αυτό και θα αναζητηθεί και ένα αξιόπιστο πρόσωπο για το δελτίο ειδήσεων.
@Θα ελέγξει, δηλώνει το Πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο, τη λίστα που κατέθεσε ο Πάνος Καμμένος το πρωί με ονόματα διαφημιστικών εταιρειών, δημοσιογράφων, Μέσων και sites που έλαβαν κονδύλια από το ΚΕΕΛΠΝΟ. Η λίστα στο μεταξύ δημοσιεύθηκε στο “Κουτί της Πανδώρας”, από όπου και την αναδημοσιεύουμε στις φωτογραφίες. Πρόκειται για νόμιμες πράξεις λέει το ΚΕΕΛΠΝΟ και τα Μέσα που αναφέρονται. Προφανώς τα κονδύλια διατίθενται μέσω διαφημιστικών πακέτων. Το ερώτημα βέβαια είναι με ποια ακριβώς κριτήρια το “Έθνος” ή ο ΔΟΛ ή ο Νίκος Χατζηνικολάου πήραν λιγότερη διαφήμιση από άλλα site περιορισμένης εμβέλειας ή γιατί δεν έλαβαν καθόλου διαφήμιση μεγάλα sites πρώτα σε κλικ. Και μόνο με το ερώτημα βγαίνει συμπέρασμα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…