ΣΚΛΗΡΗ ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ...

Με την ίδρυση ενός φανταστικού «Τομέα Αντιμετώπισης Γκεμπελιστών» θέλησε το Ποτάμι να εκφράσει...
την έντονη ενόχλησή του για τις επιθέσεις που εξαπολύουν εναντίον του οι μηχανισμοί δημοσιότητας του ΣΥΡΙΖΑ. Σε σχετική ανακοίνωση με τίτλο «Η 'παρέα του Μαξίμου δεν βάζει μυαλό'», το Ποτάμι καταγγέλλει την προπαγάνδα και λασπολογία εις βάρος του κόμματος και του επικεφαλής του, Σταύρου Θεοδωράκη. Η φρασεολογία και το ύφος της ανακοίνωσης δείχνει ότι το Ποτάμι επιλέγει την οδό του πικρόχολου και οξύτατου σαρκασμού προκειμένου να προστατευτεί από την απαράδεκτη, όπως προφανώς την αντιμετωπίζει η Σεβαστουπόλεως, μεθοδολογία «ενημέρωσης» του ΣΥΡΙΖΑ. 
Το σημείο τριβής ανάμεσα στο κυβερνών κόμμα και το Ποτάμι είναι αυτή τη φορά τα ΜΜΕ και αφορμή για το νέο θερμό επεισόδιο με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα «λιβελογράφημα» όπως το χαρακτηρίζει η ανακοίνωση διαμαρτυρίας με τον, ομολογουμένως προσβλητικό ή ακόμη και συκοφαντικό (άρα ενδεχομένως επιλήψιμο από νομικής άποψης) τίτλο «Ο Μπόμπολας απέλυσε τον Σταύρο Θεοδωράκη». Στο κείμενο της απάντησής του το Ποτάμι εκθέτει με επιγραμματικές αναφορές τον αντίλογο στις μομφές του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο Θεοδωράκης νίπτει τας χείρας του σε ό,τι αφορά στην προσπάθεια εξυγίανσης του τοπίου των ΜΜΕ, στην οποία έχει αποδυθεί -υποτίθεται- η κυβέρνηση.
Η ανακοίνωση του Ποταμιού καταλήγει, δε, σε ευθείες βολές κατά συγκεκριμένων προσώπων, τα οποία έχουν αναλάβει ρόλο πρόθυμου αναμεταδότη της εις βάρος του προπαγάνδας. 
Όπως φαίνεται, μετεκλογικά τα πνεύματα ανάμεσα στο Ποτάμι και τον ΣΥΡΙΖΑ έχουν οξυνθεί, κάτι που θα φανεί στις επερχόμενες αντιπαραθέσεις τους στη Βουλή, αλλά και εκτός αυτής, σε ανταλλαγές πυρών μέσω δημοσιευμάτων. 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…