Γιάννης Αλαφούζος και Ανδρέας Ψυχάρης γουστάρουν σφόδρα Κυριάκο στη ΝΔ!

Δημόσια υποστήριξη από δύο ανθρώπους των Μέσων Ενημέρωσης έλαβε, μέσω twitter, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Γιάννης  Αλαφούζος και ο Ανδρέας Ψυχάρης δεν κρύβουν την υποστήριξη στην υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη, και μάλιστα σε διάλογο με το διευθυντή του “Βήματος” Αντώνη Καρακούση. Κοινή θέση των “δύο” είναι πως το παρελθόν του επίτιμου προέδρου της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και η συνολική στάση της οικογένειας, δεν μπορεί να βαραίνει το γιο,  Κυριάκο Μητσοτάκη. 
skai-anakoinosi92-2Την πρώτη αναφορά έκανε ο Αντώνης Καρακούσης, ο οποίος ως πρώην διευθυντής της “Καθημερινής” και τέως αντιπρόεδρος της συγκεκριμένης εκδοτικής εταιρείας μάλλον έχει γνώση και θυμάται, μεταξύ άλλων τη σύγκρουση της οικογένειας Μητσοτάκη, και προσωπικά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, με την οικογένεια Αλαφούζου, τον πατέρα Αριστείδη Αλαφούζο και το γιο, Γιάννη Αλαφούζο. Ο Κ. Μητσοτάκης , ως πρωθυπουργός, θυμίζουμε πως ήθελε να κλείσει το ΣΚΑΪ και να τον κάνει …πάρκινγκ και εξαπέλυε προσωπικές υποθέσεις. Πως να ξεχαστεί άλλωστε η επίθεση των ΜΑΤ στον Υμηττό και στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ και η σύλληψη του Γιάννη Αλαφούζου…
skaiPapand92Η πρώτη έκπληξη έρχεται τόσο από το Γιάννη Αλαφούζο, που φαίνεται πως δεν χρεώνει την σκληρή κόντρα αυτή στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος μάλλον …θα διάβαζε την εποχή εκείνη, αλλά ζητάει και το λόγο από τον Αντώνη Καρακούση.
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ-ΣΚΑΙ
Η δεύτερη έκπληξη έρχεται από τον Ανδρέα Ψυχάρη, γιο του εκδότη του “Βήματος”, Σταύρο Ψυχάρη, και πρώην βουλευτή της ΝΔ, ο ο οποίος διαφωνεί με το διευθυντή της εφημερίδας της οικογένειας.
Και στον Αντώνη Καρακούση, μπορεί κάποιος να κάνει κριτική για πολλά πράγματα, αλλά σίγουρα δεν μπορεί κάποιος να του προσάψει πως δεν διαθέτει καλή μνήμη!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…