Loading…
Breaking News
recent

Ο ΕΔΟΕΑΠ στην ψηφιακή εποχή

ΕΔΟΕΑΠΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σας καλωσορίζουμε στη ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ, την οποία ο Οργανισμός μας υλοποίησε στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ», που  εντάχθηκε στο Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς (ΕΣΠΑ).

Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε πλήρως από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ» του ΕΣΠΑ, από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (κοινοτική συνδρομή) και από Εθνικούς Πόρους (εθνική συμμετοχή).
Η Διαδικτυακή Πλατφόρμα παρέχει ένα σύνολο ηλεκτρονικών υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους και λοιπούς συναλλασσόμενους με τον ΕΔΟΕΑΠ, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί και υλοποιηθεί με γνώμονα την ευκολότερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση και στην πληροφόρηση όλων των συναλλασσομένων από οπουδήποτε μπορούν να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Στόχος του ΕΔΟΕΑΠ είναι εκτός των άλλων η απλoποίηση και συντόμευση των διαδικασιών, η μείωση της γραφειοκρατίας και του διοικητικού κόστους, η ελαχιστοποίηση της ανάγκης φυσικής παρουσίας του συναλλασσομένου στον ΕΔΟΕΑΠ. Για την αναλυτική σας ενημέρωσή για το Έργο μπορείτε να δείτε το σχετικό Ενημερωτικό Δελτίο (πατήστε εδώ για το Ενημερωτικό Δελτίο).

Μέσω της Διαδικτυακής πλατφόρμας και συγκεκριμένα της χρήσης του Υποσυστήματος  Ηλεκτρονικής Εξυπηρέτησης Ασφαλισμένου, μεταξύ άλλων προσφέρονται και οι παρακάτω ηλεκτρονικές υπηρεσίες :
Ø       Πιστοποίηση (εγγραφή) ασφαλισμένου
Ø       Υποβολή αιτημάτων, δικαιολογητικών και λοιπών διοικητικών εγγράφων σε 24ωρη βάση
Ø       Πρόσβαση στην Ασφαλιστική Καρτέλα Ασφαλισμένου
Ø       Παρακολούθηση πορείας των αιτήσεων που έχουν υποβληθεί ηλεκτρονικά
Ø       Ενημέρωση του ασφαλισμένου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την έκβαση των αιτήσεών του.
Ø       Προγραμματισμός επίσκεψης (ραντεβού) σε γιατρό της ειδικότητας που επιθυμεί ο ασφαλισμένος

Για την πρόσβαση στις παραπάνω ηλεκτρονικές υπηρεσίες που παρέχονται από το Υποσύστημα Ηλεκτρονικής Εξυπηρέτησης Ασφαλισμένου της Διαδικτυακής Πλατφόρμας, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει προηγηθεί η εγγραφή/πιστοποίηση του ασφαλισμένου στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του ΕΔΟΕΑΠ. Τούτο εκτός των άλλων κρίνεται απαραίτητο διότι η πιστοποίηση της ταυτότητας θα παρέχει στον χρήστη την απαιτούμενη ασφάλεια στις συναλλαγές του.
Θα θέλαμε να σημειώσουμε, ότι η χρήση των υπηρεσιών της Διαδικτυακής Πλατφόρμας, συνεπάγεται την αποδοχή των όρων χρήσης της, οι οποίοι είναι αναρτημένοι σε αυτήν. Επίσης κάθε ασφαλισμένος που εγγράφεται σε αυτήν, είναι υπεύθυνος για τις Ηλεκτρονικές Συναλλαγές που πραγματοποιούνται με χρήση του Ονόματος Χρήστη (username) και του Kωδικού Eισόδου (password).
Για την πραγματοποίηση της εγγραφής ακολουθήσετε τη σχετική διαδικασία (πατήστε εδώ για οδηγίες).

Σας καλούμε να κάνετε χρήση της Διαδικτυακής Πλατφόρμας όποτε είναι απαραίτητο και είμαστε βέβαιοι ότι θα αποκτήσετε ένα χρήσιμο και εύχρηστο εργαλείο πρόσβασης στις υπηρεσίες του ΕΔΟΕΑΠ. Σε κάθε περίπτωση, οι Υπηρεσίες του ΕΔΟΕΑΠ, βρίσκονται στη διάθεσή σας με τα στελέχη Τεχνικής Υποστήριξης ( Help desk ) τηλ 2107264700.
greekmme

greekmme

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
«Από την Κυριακή 3 Δεκέμβρη αφήνουμε το χαρτί και ξαναγυρνάμε εκεί όπου γεννήθηκε ο "Γαύρος", στο διαδίκτυο. Αναστέλλουμε την έντυπη έκδοση και ρίχνουμε όλες μας τις δυναμεις στο σάιτ gavros. Ολοι οι εργαζόμενοι της έντυπης μορφής του Γαύρου, δημοσιογράφοι και τεχνικοί παραμένουν στη θέση τους και συνεχίζουν απερίσπαστοι τη δουλειά τους. Ο "Γαύρος" θα συνεχίζει να υπάρχει ως ένθετο στην εφημερίδα "Πρωταθλητής"». Τα παραπάνω αναφέρονται, μεταξύ άλλων σε πρωτοσέλιδο σημείωμα της εφημερίδας "Γαύρος" η οποία αναστέλλει την κυκλοφορία της στα περίπτερα, προφανώς λόγω χαμηλών πωλήσεων (η πανελλαδκή κυκλοφορία του ήταν πάνω-κάτω 1.000 φύλλα). Σχετικά με την ένθεσή του στον "Πρωταθλητή", πρεπει να επισημανθεί και το γεγονός ότι η.. εφημερίδα του Πουλόπουλου στα τέλη Οκτωβρίου έγινε «Κόκκινος Πρωταθλητής» και άρχισε να μετράει αριθμό τευχών από το... μηδέν (γιατί άραγε;..).
Από το Blogger.