Loading…
Breaking News
recent

Ο ΕΔΟΕΑΠ στην ψηφιακή εποχή

ΕΔΟΕΑΠΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σας καλωσορίζουμε στη ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ, την οποία ο Οργανισμός μας υλοποίησε στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ», που  εντάχθηκε στο Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς (ΕΣΠΑ).

Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε πλήρως από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ» του ΕΣΠΑ, από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (κοινοτική συνδρομή) και από Εθνικούς Πόρους (εθνική συμμετοχή).
Η Διαδικτυακή Πλατφόρμα παρέχει ένα σύνολο ηλεκτρονικών υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους και λοιπούς συναλλασσόμενους με τον ΕΔΟΕΑΠ, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί και υλοποιηθεί με γνώμονα την ευκολότερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση και στην πληροφόρηση όλων των συναλλασσομένων από οπουδήποτε μπορούν να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Στόχος του ΕΔΟΕΑΠ είναι εκτός των άλλων η απλoποίηση και συντόμευση των διαδικασιών, η μείωση της γραφειοκρατίας και του διοικητικού κόστους, η ελαχιστοποίηση της ανάγκης φυσικής παρουσίας του συναλλασσομένου στον ΕΔΟΕΑΠ. Για την αναλυτική σας ενημέρωσή για το Έργο μπορείτε να δείτε το σχετικό Ενημερωτικό Δελτίο (πατήστε εδώ για το Ενημερωτικό Δελτίο).

Μέσω της Διαδικτυακής πλατφόρμας και συγκεκριμένα της χρήσης του Υποσυστήματος  Ηλεκτρονικής Εξυπηρέτησης Ασφαλισμένου, μεταξύ άλλων προσφέρονται και οι παρακάτω ηλεκτρονικές υπηρεσίες :
Ø       Πιστοποίηση (εγγραφή) ασφαλισμένου
Ø       Υποβολή αιτημάτων, δικαιολογητικών και λοιπών διοικητικών εγγράφων σε 24ωρη βάση
Ø       Πρόσβαση στην Ασφαλιστική Καρτέλα Ασφαλισμένου
Ø       Παρακολούθηση πορείας των αιτήσεων που έχουν υποβληθεί ηλεκτρονικά
Ø       Ενημέρωση του ασφαλισμένου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την έκβαση των αιτήσεών του.
Ø       Προγραμματισμός επίσκεψης (ραντεβού) σε γιατρό της ειδικότητας που επιθυμεί ο ασφαλισμένος

Για την πρόσβαση στις παραπάνω ηλεκτρονικές υπηρεσίες που παρέχονται από το Υποσύστημα Ηλεκτρονικής Εξυπηρέτησης Ασφαλισμένου της Διαδικτυακής Πλατφόρμας, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει προηγηθεί η εγγραφή/πιστοποίηση του ασφαλισμένου στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του ΕΔΟΕΑΠ. Τούτο εκτός των άλλων κρίνεται απαραίτητο διότι η πιστοποίηση της ταυτότητας θα παρέχει στον χρήστη την απαιτούμενη ασφάλεια στις συναλλαγές του.
Θα θέλαμε να σημειώσουμε, ότι η χρήση των υπηρεσιών της Διαδικτυακής Πλατφόρμας, συνεπάγεται την αποδοχή των όρων χρήσης της, οι οποίοι είναι αναρτημένοι σε αυτήν. Επίσης κάθε ασφαλισμένος που εγγράφεται σε αυτήν, είναι υπεύθυνος για τις Ηλεκτρονικές Συναλλαγές που πραγματοποιούνται με χρήση του Ονόματος Χρήστη (username) και του Kωδικού Eισόδου (password).
Για την πραγματοποίηση της εγγραφής ακολουθήσετε τη σχετική διαδικασία (πατήστε εδώ για οδηγίες).

Σας καλούμε να κάνετε χρήση της Διαδικτυακής Πλατφόρμας όποτε είναι απαραίτητο και είμαστε βέβαιοι ότι θα αποκτήσετε ένα χρήσιμο και εύχρηστο εργαλείο πρόσβασης στις υπηρεσίες του ΕΔΟΕΑΠ. Σε κάθε περίπτωση, οι Υπηρεσίες του ΕΔΟΕΑΠ, βρίσκονται στη διάθεσή σας με τα στελέχη Τεχνικής Υποστήριξης ( Help desk ) τηλ 2107264700.
greekmme

greekmme

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Με σκληρή γλώσσα απάντησε ο Φώτης Μπόμπολας στη Νέα Δημοκρατία μέσω ανακοίνωσης του «Πήγασου». Ο εκδοτικός όμιλος αναφερόμενος στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με τις επενδυτικές κινήσεις του Ιβάν Σαββίδη, τονίζει ότι το σχέδιο εισόδου επενδυτή στην «Πήγασος ΑΕ» γίνεται με απόλυτα διαφανείς διαδικασίες και με διάθεση κεφαλαίων, ενώ οι διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες πραγματοποιούνται με απόλυτα νόμιμες διαδικασίες. Στην ανακοίνωσή του ο όμιλος «Πήγασος ΑΕ» αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής: «Προκαλεί έντονο προβληματισμό η πολιτική παρέμβαση της Νέας Δημοκρατίας την ώρα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σχέδιο διάσωσης του εκδοτικού ομίλου «Πήγασος ΑΕ». Μία διαδικασία που.. εξελίσσεται, όπως είναι σε όλους γνωστό, με όρους νομιμότητας και διαφάνειας και σε απόλυτη συνεννόηση με τις τράπεζες. Είναι επίσης γνωστό ότι μέσα στην τελευταία πενταετία στην προσπάθεια του Ομίλου να διατηρηθεί ζωντανός, η διοίκηση της επιχείρησης διέθεσε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Παρά τις επίμονες και συστηματικές προσπάθειές της, η "Πήγασος ΑΕ" δεν κατόρθωσε να διακανονίσει τα δάνειά της. Την ίδια εποχή άλλες εκδοτικές επιχειρήσεις μπόρεσαν να ρυθμίσουν τα δάνειά τους, νοθεύοντας τις αρχές του ανταγωνισμού. Το εξελισσόμενο σχέδιο εισόδου επενδυτή στην "Πήγασος ΑΕ" γίνεται με διάθεση κεφαλαίων, ενώ οι διαπραγματεύσεις με τις Τράπεζες πραγματοποιούνται με απόλυτα νόμιμες διαδικασίες. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τη διάσωση μιας ιστορικής επιχείρησης του Τύπου που στόχο έχει να διατηρηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις εργασίας σε έναν κλάδο που μαστίζεται από την ανεργία».
Από το Blogger.