ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ

popiΑπό την Πόπη Χριστοδουλίδου διαβάζουμε μια άκρως ενδιαφέρουσα ενημέρωση των μελών- μετόχων του ΕΔΟΕΑΠ σχετικά με τους πρόσφατους διορισμούς στελεχών που φέρονται να είναι ΣΥΡΙΖΑ σε θέσεις διοικητών νοσοκομείων. Πέραν των άλλων, ενδιαφέρον έχει πως επιλέγουν να διατηρήσουν την ασφάλεια τους στον ΕΔΟΕΑΠ!

<<Συνάδελφοι, χτες , το διαβάσαμε ως είδηση στις ανακοινώσεις της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝ. ΕΛΛ και ειδικότερα από ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας….Το ίδιο ακριβώς είχε γίνει ,πριν λίγο καιρό ,με αντιδεοντολογικό τρόπο από πλευράς υπαλλήλου και κατά την γνώμη μου ,με εναν τρόπο , που έδειχνε αχαριστία προς τον Οργανισμό και τα μέλη του..όταν πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ διόρισε σε δημόσιο νοσοκομείο και το πληροφορηθήκαμε πάλι από ανακοίνωση και δημοσίευμα του υπουργείου, την ημέρα που ο υπάλληλος έπαιρνε την κανονική του άδεια! Τότε ,επρόκειτο για μεγαλοστέλεχος της νοσηλευτικής υπηρεσίας, τώρα για τον διευθυντή του ΕΔΟΕΑΠ…(σημ δική μας: Αναφέρεται στους Χρήστο Βαράκη και Γιάννη Μιχαλακούκο)
Προσωπικά , ειλικρινά εύχομαι καλή δύναμη στα δύο στελέχη .
ΚΑΙ ευχαριστώ την συγκυβέρνηση που εμπιστεύεται στελέχη του ΕΔΟΕΑΠ και που μας αποκαλύπτει που το… πάει , ώστε ουδείς συνδικαλιστής η παρατρεχάμενος ή βαλτός να μην δύναται με κανένα “θεατράκι” ή ψέμα ή κάλπικη ” αλήθεια” φτιασιδωμένη να παραπλανήσει τα 16.500 έμμεσα και άμεσα μέλη- μετόχους!
Πριν λίγη ώρα- επειδή εμείς θα τα δημοσιοποιούμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι μέτοχοι για τον δικό τους ΕΔΟΕΑΠ και δεν φοβόμαστε κανέναν- με επιστολή του , προς τα μέλη του ΔΣ , ο πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ μας γνωστοποίησε ότι ο διευθυντής του ανακοίνωσε ότι φεύγει, καθώς διορίστηκε υποδιοικητής στο νοσοκομείο ” Αμαλία Φλέμινγκ”- και ενώ βρίσκεται σε κανονική άδεια -πιθανόν θα αποχωρήσει . τα τέλη του Αυγούστου….
Τώρα , βέβαια , οι εργαζόμενοι και δεν παρεξηγώ κανέναν- ούτε φυσικά τα στελέχη- φοβούνται την ανεργία και αναζητούν εργασία. Φυσικά στον ΕΔΟΕΑΠ υπάρχουν και άλλοι 155 υπάλληλοι, νοσηλευτές γιατροί που δεν κάνουν το ίδιο. Όχι απλά παραμένουν αλλά δίνουν την μάχη με μεγάλη και αξιοζήλευτη ευσυνειδησία γιατί αγαπούν τον ΕΔΟΕΑΠ, εκτιμούν την δουλειά που τους προσφέρει πολλά χρόνια τώρα και. ΑΓΩΝΙΟΥΝ μαζί μας και μαζί σας , προσπαθώντας για το καλύτερο..
Είναι αυτό το γνωστό: δεν εγκαταλείπουμε το πλοίο όταν κινδυνεύει… Αλλά , το σώζουμε , δίνοντας την δική μας μάχη ο καθένας και η καθεμιά από το δικό της μετερίζι..
Οι άνθρωποι της αγοράς την… κάνουν.. Καλά κάνουν …..
Για αυτό λέμε εμείς πως έχουν γίνει τραγικά λάθη εκεί μέσα.. Ας είναι…
Ο αγώνας θα συνεχιστεί κι ο ΕΔΟΕΑΠ θα ΖΗΣΕΙ όπως είναι , σε πείσμα όλων όσων τον επιβουλέυονται, πιθανόν της κυβερνήσης και όχι τόσο απλα, όπως κάποιοι υποστηρίζουν επίτηδες- των ΔΝΤούδων και της τετραμελούς ” δολοφονικής” παρέας που κυνηγάει ανελέητα εργαζομένους συνταξιούχους. ανέργους. νέους. δανειολήπτες φτωχούςνκαι κατατρεγμένους Ελληνες….Δηλαδή τόν λαο, που υποφέρει και συνθλίβεται!

Πόπη Χριστοδουλίδου

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…