Loading…
Breaking News
recent

ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ

popiΑπό την Πόπη Χριστοδουλίδου διαβάζουμε μια άκρως ενδιαφέρουσα ενημέρωση των μελών- μετόχων του ΕΔΟΕΑΠ σχετικά με τους πρόσφατους διορισμούς στελεχών που φέρονται να είναι ΣΥΡΙΖΑ σε θέσεις διοικητών νοσοκομείων. Πέραν των άλλων, ενδιαφέρον έχει πως επιλέγουν να διατηρήσουν την ασφάλεια τους στον ΕΔΟΕΑΠ!

<<Συνάδελφοι, χτες , το διαβάσαμε ως είδηση στις ανακοινώσεις της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝ. ΕΛΛ και ειδικότερα από ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας….Το ίδιο ακριβώς είχε γίνει ,πριν λίγο καιρό ,με αντιδεοντολογικό τρόπο από πλευράς υπαλλήλου και κατά την γνώμη μου ,με εναν τρόπο , που έδειχνε αχαριστία προς τον Οργανισμό και τα μέλη του..όταν πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ διόρισε σε δημόσιο νοσοκομείο και το πληροφορηθήκαμε πάλι από ανακοίνωση και δημοσίευμα του υπουργείου, την ημέρα που ο υπάλληλος έπαιρνε την κανονική του άδεια! Τότε ,επρόκειτο για μεγαλοστέλεχος της νοσηλευτικής υπηρεσίας, τώρα για τον διευθυντή του ΕΔΟΕΑΠ…(σημ δική μας: Αναφέρεται στους Χρήστο Βαράκη και Γιάννη Μιχαλακούκο)
Προσωπικά , ειλικρινά εύχομαι καλή δύναμη στα δύο στελέχη .
ΚΑΙ ευχαριστώ την συγκυβέρνηση που εμπιστεύεται στελέχη του ΕΔΟΕΑΠ και που μας αποκαλύπτει που το… πάει , ώστε ουδείς συνδικαλιστής η παρατρεχάμενος ή βαλτός να μην δύναται με κανένα “θεατράκι” ή ψέμα ή κάλπικη ” αλήθεια” φτιασιδωμένη να παραπλανήσει τα 16.500 έμμεσα και άμεσα μέλη- μετόχους!
Πριν λίγη ώρα- επειδή εμείς θα τα δημοσιοποιούμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι μέτοχοι για τον δικό τους ΕΔΟΕΑΠ και δεν φοβόμαστε κανέναν- με επιστολή του , προς τα μέλη του ΔΣ , ο πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ μας γνωστοποίησε ότι ο διευθυντής του ανακοίνωσε ότι φεύγει, καθώς διορίστηκε υποδιοικητής στο νοσοκομείο ” Αμαλία Φλέμινγκ”- και ενώ βρίσκεται σε κανονική άδεια -πιθανόν θα αποχωρήσει . τα τέλη του Αυγούστου….
Τώρα , βέβαια , οι εργαζόμενοι και δεν παρεξηγώ κανέναν- ούτε φυσικά τα στελέχη- φοβούνται την ανεργία και αναζητούν εργασία. Φυσικά στον ΕΔΟΕΑΠ υπάρχουν και άλλοι 155 υπάλληλοι, νοσηλευτές γιατροί που δεν κάνουν το ίδιο. Όχι απλά παραμένουν αλλά δίνουν την μάχη με μεγάλη και αξιοζήλευτη ευσυνειδησία γιατί αγαπούν τον ΕΔΟΕΑΠ, εκτιμούν την δουλειά που τους προσφέρει πολλά χρόνια τώρα και. ΑΓΩΝΙΟΥΝ μαζί μας και μαζί σας , προσπαθώντας για το καλύτερο..
Είναι αυτό το γνωστό: δεν εγκαταλείπουμε το πλοίο όταν κινδυνεύει… Αλλά , το σώζουμε , δίνοντας την δική μας μάχη ο καθένας και η καθεμιά από το δικό της μετερίζι..
Οι άνθρωποι της αγοράς την… κάνουν.. Καλά κάνουν …..
Για αυτό λέμε εμείς πως έχουν γίνει τραγικά λάθη εκεί μέσα.. Ας είναι…
Ο αγώνας θα συνεχιστεί κι ο ΕΔΟΕΑΠ θα ΖΗΣΕΙ όπως είναι , σε πείσμα όλων όσων τον επιβουλέυονται, πιθανόν της κυβερνήσης και όχι τόσο απλα, όπως κάποιοι υποστηρίζουν επίτηδες- των ΔΝΤούδων και της τετραμελούς ” δολοφονικής” παρέας που κυνηγάει ανελέητα εργαζομένους συνταξιούχους. ανέργους. νέους. δανειολήπτες φτωχούςνκαι κατατρεγμένους Ελληνες….Δηλαδή τόν λαο, που υποφέρει και συνθλίβεται!

Πόπη Χριστοδουλίδου

greekmme

greekmme

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Με σκληρή γλώσσα απάντησε ο Φώτης Μπόμπολας στη Νέα Δημοκρατία μέσω ανακοίνωσης του «Πήγασου». Ο εκδοτικός όμιλος αναφερόμενος στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με τις επενδυτικές κινήσεις του Ιβάν Σαββίδη, τονίζει ότι το σχέδιο εισόδου επενδυτή στην «Πήγασος ΑΕ» γίνεται με απόλυτα διαφανείς διαδικασίες και με διάθεση κεφαλαίων, ενώ οι διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες πραγματοποιούνται με απόλυτα νόμιμες διαδικασίες. Στην ανακοίνωσή του ο όμιλος «Πήγασος ΑΕ» αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής: «Προκαλεί έντονο προβληματισμό η πολιτική παρέμβαση της Νέας Δημοκρατίας την ώρα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σχέδιο διάσωσης του εκδοτικού ομίλου «Πήγασος ΑΕ». Μία διαδικασία που.. εξελίσσεται, όπως είναι σε όλους γνωστό, με όρους νομιμότητας και διαφάνειας και σε απόλυτη συνεννόηση με τις τράπεζες. Είναι επίσης γνωστό ότι μέσα στην τελευταία πενταετία στην προσπάθεια του Ομίλου να διατηρηθεί ζωντανός, η διοίκηση της επιχείρησης διέθεσε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Παρά τις επίμονες και συστηματικές προσπάθειές της, η "Πήγασος ΑΕ" δεν κατόρθωσε να διακανονίσει τα δάνειά της. Την ίδια εποχή άλλες εκδοτικές επιχειρήσεις μπόρεσαν να ρυθμίσουν τα δάνειά τους, νοθεύοντας τις αρχές του ανταγωνισμού. Το εξελισσόμενο σχέδιο εισόδου επενδυτή στην "Πήγασος ΑΕ" γίνεται με διάθεση κεφαλαίων, ενώ οι διαπραγματεύσεις με τις Τράπεζες πραγματοποιούνται με απόλυτα νόμιμες διαδικασίες. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τη διάσωση μιας ιστορικής επιχείρησης του Τύπου που στόχο έχει να διατηρηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις εργασίας σε έναν κλάδο που μαστίζεται από την ανεργία».
Από το Blogger.