Loading…
Breaking News
recent

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ “ΧΑΡΙΣΕ” ΤΟ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΣΤΗ FYROM!

ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΚΑΛΑΝΑΛΡΧΕΣ-ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ....ΛΕΝΕ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ
Με το καλημέρα σας το νέο ολυμπιακό κανάλι ΟΒS, που διοικείται μεταξύ άλλων και από τρεις Έλληνες, τον Γιάννη Έξαρχο ως επικεφαλής και τους Στέφανο Κουρέλα και Σωτήρη Σαλαμούρη, προκάλεσε σχεδόν διπλωματικό επεισόδιο. Αιτία, η αναφορά κατά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, όταν παρουσιάστηκε η ομάδα των Σκοπίων, στη χώρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Φιλίππου του Β’!
Στο κείμενο που διαβάστηκε στον αέρα αναφερόταν πως «η ΔΟΕ αναγνωρίζει το έθνος ως πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας» και ότι «ο Μέγας Αλέξανδρος προήλθε από αυτό το έθνος και κέρδισε ολυμπιακά μετάλλια στα αρχαία παιχνίδια». Η παραπάνω προκλητική αναφορά αναμεταδόθηκε από το αμερικανικό δίκτυο ΝΒC και το αυστραλιανό Seven, με αποτέλεσμα να προκληθούν μεγάλες αντιδράσεις της εκεί ομογένειας. Στην Ελλάδα η τελετή έναρξης δεν επαναλήφθηκε από την ΕΡΤ σε ώρα που να μπορεί να την παρακολουθήσει το πλατύ κοινό και έτσι το γεγονός αναφέρθηκε από ορισμένα ΜΜΕ, τα οποία απέδωσαν ευθύνες στον παρουσιαστή του NBC! Δεν έγινε, όμως, το ίδιο και με τις ομογενειακές Ενώσεις σε Αμερική και Αυστραλία, που ξεσήκωσαν κύμα διαμαρτυριών.
Η ΕΡΤ απέστειλε ερώτημα προς τη διοίκηση του OBS και έλαβε την απάντηση πως την ευθύνη για τα κείμενα που διακινούνται την έχει η Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο. Για τα όσα μεταδόθηκαν έγιναν γραπτές διαμαρτυρίες τόσο στο OBS όσο και στο NBC και στο Seven. Επικεφαλής του νέου ιντερνετικού ολυμπιακού καναλιού είναι ο Γιάννης Έξαρχος, που επί ΕΡΤ είχε αναλάβει και τους Ολυμπιακούς του 2004. Ο Γ. Έξαρχος είναι ο chief executive officer του σταθμού και τη συμμετοχή της Ελλάδας συμπληρώνουν ο Στ. Κουρέλας ως υπεύθυνος Οικονομικών και ο Σ. Σαλαμούρης ως υπεύθυνος Τεχνολογίας.
greekmme

greekmme

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Με σκληρή γλώσσα απάντησε ο Φώτης Μπόμπολας στη Νέα Δημοκρατία μέσω ανακοίνωσης του «Πήγασου». Ο εκδοτικός όμιλος αναφερόμενος στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με τις επενδυτικές κινήσεις του Ιβάν Σαββίδη, τονίζει ότι το σχέδιο εισόδου επενδυτή στην «Πήγασος ΑΕ» γίνεται με απόλυτα διαφανείς διαδικασίες και με διάθεση κεφαλαίων, ενώ οι διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες πραγματοποιούνται με απόλυτα νόμιμες διαδικασίες. Στην ανακοίνωσή του ο όμιλος «Πήγασος ΑΕ» αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής: «Προκαλεί έντονο προβληματισμό η πολιτική παρέμβαση της Νέας Δημοκρατίας την ώρα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σχέδιο διάσωσης του εκδοτικού ομίλου «Πήγασος ΑΕ». Μία διαδικασία που.. εξελίσσεται, όπως είναι σε όλους γνωστό, με όρους νομιμότητας και διαφάνειας και σε απόλυτη συνεννόηση με τις τράπεζες. Είναι επίσης γνωστό ότι μέσα στην τελευταία πενταετία στην προσπάθεια του Ομίλου να διατηρηθεί ζωντανός, η διοίκηση της επιχείρησης διέθεσε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Παρά τις επίμονες και συστηματικές προσπάθειές της, η "Πήγασος ΑΕ" δεν κατόρθωσε να διακανονίσει τα δάνειά της. Την ίδια εποχή άλλες εκδοτικές επιχειρήσεις μπόρεσαν να ρυθμίσουν τα δάνειά τους, νοθεύοντας τις αρχές του ανταγωνισμού. Το εξελισσόμενο σχέδιο εισόδου επενδυτή στην "Πήγασος ΑΕ" γίνεται με διάθεση κεφαλαίων, ενώ οι διαπραγματεύσεις με τις Τράπεζες πραγματοποιούνται με απόλυτα νόμιμες διαδικασίες. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τη διάσωση μιας ιστορικής επιχείρησης του Τύπου που στόχο έχει να διατηρηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις εργασίας σε έναν κλάδο που μαστίζεται από την ανεργία».
Από το Blogger.