Loading…
Breaking News
recent

ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο Δ.ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ-ΚΟΣΜΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΨΥΧΑΡΗΣ

Κινητικότητα έντονη στην τηλεόραη. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έχει μεταφέρει τη μάχη στο δικαστικό γήπεδο με εξώδικα κατά του Σαββίδη, μετά τη δημόσια δήλωσή του ότι περίπου έκανε τον… λαγό, και με ασφαλιστικά μέτρα ζητάει την έκπτωσή του από τον διαγωνισμό, οπότε έρχεται πρώτος επιλαχών για την τρίτη άδεια. Και όπως λένε στενοί συνεργάτες του, θα πάει νομικά ως το τέλος την υπόθεση αυτή. Γεγονός, πάντως, είναι ότι έχουν… οργιάσει οι μυστικές αλλά και οι φανερές συναντήσεις μεταξύ κάποιων από τους αδειούχους και του αφε­ντικού του Alpha Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος έχει το πλεονέκτημα να διαθέτει τηλεοπτικό σταθμό που όχι μόνο λειτουργεί αλλά έχει και περιζήτητη τηλεθέαση. Και επιπλέον δεν είναι… πολιτικά μονόχνοτος! Επίκεντρο των προτάσεων που δέχεται είναι η σύμπραξη ή κάποιου είδους συνεργασία.
Και όπως λένε υψηλόβαθμα στελέχη του καναλιού της Κάντζας, «ο Alpha έχει γίνει πολύφερνη νύφη για πολλούς»! Αυτήν τη στιγμή ο Κοντομηνάς κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, ενώ έντονα ακούγεται από καλές πηγές ότι ετοιμάζει κίνηση-ματ. Ποια μπορεί να είναι αυτή, είναι άγνωστο. Από την πλευρά του Mega, που κινδυνεύει να πάει για λουκέτο από τη στιγμή που οι μέτοχοι δεν έβαλαν το χέρι στην τσέπη, όλα είναι σε κατάσταση διάλυσης, με αρκετούς από τους επώνυμους δημοσιογράφους του να μετακομίζουν στα νέα κανάλια που παίρνουν άδεια.
Πάντως, ο Σταύρος Ψυχάρης είχε συναντήσεις με ιδιοκτήτες εφημερίδων και καναλιών, ακόμη και περιφερειακών, αναζητώντας προφανώς στήριξη και διερευνώντας τις δυνατότητες συνεργασίας, ενώ υπάρχει και η αγωνία για την επιβίωση του ΔΟΛ, δεδομένου ότι αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Απόδειξη, το ότι η καθυστέρηση της καταβολής των μισθών των εργαζομένων στις εφημερίδες «Βήμα» και «Νέα» και στον Βήμα FM ξεπερνάει τους τρεις μήνες.
typologies
greekmme

greekmme

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Με σκληρή γλώσσα απάντησε ο Φώτης Μπόμπολας στη Νέα Δημοκρατία μέσω ανακοίνωσης του «Πήγασου». Ο εκδοτικός όμιλος αναφερόμενος στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με τις επενδυτικές κινήσεις του Ιβάν Σαββίδη, τονίζει ότι το σχέδιο εισόδου επενδυτή στην «Πήγασος ΑΕ» γίνεται με απόλυτα διαφανείς διαδικασίες και με διάθεση κεφαλαίων, ενώ οι διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες πραγματοποιούνται με απόλυτα νόμιμες διαδικασίες. Στην ανακοίνωσή του ο όμιλος «Πήγασος ΑΕ» αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής: «Προκαλεί έντονο προβληματισμό η πολιτική παρέμβαση της Νέας Δημοκρατίας την ώρα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σχέδιο διάσωσης του εκδοτικού ομίλου «Πήγασος ΑΕ». Μία διαδικασία που.. εξελίσσεται, όπως είναι σε όλους γνωστό, με όρους νομιμότητας και διαφάνειας και σε απόλυτη συνεννόηση με τις τράπεζες. Είναι επίσης γνωστό ότι μέσα στην τελευταία πενταετία στην προσπάθεια του Ομίλου να διατηρηθεί ζωντανός, η διοίκηση της επιχείρησης διέθεσε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Παρά τις επίμονες και συστηματικές προσπάθειές της, η "Πήγασος ΑΕ" δεν κατόρθωσε να διακανονίσει τα δάνειά της. Την ίδια εποχή άλλες εκδοτικές επιχειρήσεις μπόρεσαν να ρυθμίσουν τα δάνειά τους, νοθεύοντας τις αρχές του ανταγωνισμού. Το εξελισσόμενο σχέδιο εισόδου επενδυτή στην "Πήγασος ΑΕ" γίνεται με διάθεση κεφαλαίων, ενώ οι διαπραγματεύσεις με τις Τράπεζες πραγματοποιούνται με απόλυτα νόμιμες διαδικασίες. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τη διάσωση μιας ιστορικής επιχείρησης του Τύπου που στόχο έχει να διατηρηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις εργασίας σε έναν κλάδο που μαστίζεται από την ανεργία».
Από το Blogger.