Loading…
Breaking News
recent

ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο Δ.ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ-ΚΟΣΜΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΨΥΧΑΡΗΣ

Κινητικότητα έντονη στην τηλεόραη. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έχει μεταφέρει τη μάχη στο δικαστικό γήπεδο με εξώδικα κατά του Σαββίδη, μετά τη δημόσια δήλωσή του ότι περίπου έκανε τον… λαγό, και με ασφαλιστικά μέτρα ζητάει την έκπτωσή του από τον διαγωνισμό, οπότε έρχεται πρώτος επιλαχών για την τρίτη άδεια. Και όπως λένε στενοί συνεργάτες του, θα πάει νομικά ως το τέλος την υπόθεση αυτή. Γεγονός, πάντως, είναι ότι έχουν… οργιάσει οι μυστικές αλλά και οι φανερές συναντήσεις μεταξύ κάποιων από τους αδειούχους και του αφε­ντικού του Alpha Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος έχει το πλεονέκτημα να διαθέτει τηλεοπτικό σταθμό που όχι μόνο λειτουργεί αλλά έχει και περιζήτητη τηλεθέαση. Και επιπλέον δεν είναι… πολιτικά μονόχνοτος! Επίκεντρο των προτάσεων που δέχεται είναι η σύμπραξη ή κάποιου είδους συνεργασία.
Και όπως λένε υψηλόβαθμα στελέχη του καναλιού της Κάντζας, «ο Alpha έχει γίνει πολύφερνη νύφη για πολλούς»! Αυτήν τη στιγμή ο Κοντομηνάς κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, ενώ έντονα ακούγεται από καλές πηγές ότι ετοιμάζει κίνηση-ματ. Ποια μπορεί να είναι αυτή, είναι άγνωστο. Από την πλευρά του Mega, που κινδυνεύει να πάει για λουκέτο από τη στιγμή που οι μέτοχοι δεν έβαλαν το χέρι στην τσέπη, όλα είναι σε κατάσταση διάλυσης, με αρκετούς από τους επώνυμους δημοσιογράφους του να μετακομίζουν στα νέα κανάλια που παίρνουν άδεια.
Πάντως, ο Σταύρος Ψυχάρης είχε συναντήσεις με ιδιοκτήτες εφημερίδων και καναλιών, ακόμη και περιφερειακών, αναζητώντας προφανώς στήριξη και διερευνώντας τις δυνατότητες συνεργασίας, ενώ υπάρχει και η αγωνία για την επιβίωση του ΔΟΛ, δεδομένου ότι αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Απόδειξη, το ότι η καθυστέρηση της καταβολής των μισθών των εργαζομένων στις εφημερίδες «Βήμα» και «Νέα» και στον Βήμα FM ξεπερνάει τους τρεις μήνες.
typologies
greekmme

greekmme

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
«Από την Κυριακή 3 Δεκέμβρη αφήνουμε το χαρτί και ξαναγυρνάμε εκεί όπου γεννήθηκε ο "Γαύρος", στο διαδίκτυο. Αναστέλλουμε την έντυπη έκδοση και ρίχνουμε όλες μας τις δυναμεις στο σάιτ gavros. Ολοι οι εργαζόμενοι της έντυπης μορφής του Γαύρου, δημοσιογράφοι και τεχνικοί παραμένουν στη θέση τους και συνεχίζουν απερίσπαστοι τη δουλειά τους. Ο "Γαύρος" θα συνεχίζει να υπάρχει ως ένθετο στην εφημερίδα "Πρωταθλητής"». Τα παραπάνω αναφέρονται, μεταξύ άλλων σε πρωτοσέλιδο σημείωμα της εφημερίδας "Γαύρος" η οποία αναστέλλει την κυκλοφορία της στα περίπτερα, προφανώς λόγω χαμηλών πωλήσεων (η πανελλαδκή κυκλοφορία του ήταν πάνω-κάτω 1.000 φύλλα). Σχετικά με την ένθεσή του στον "Πρωταθλητή", πρεπει να επισημανθεί και το γεγονός ότι η.. εφημερίδα του Πουλόπουλου στα τέλη Οκτωβρίου έγινε «Κόκκινος Πρωταθλητής» και άρχισε να μετράει αριθμό τευχών από το... μηδέν (γιατί άραγε;..).
Από το Blogger.