Loading…
Breaking News
recent

Επικουρική STOP! Πρώτα θύματα οι ...συνταξιούχο

ΥΠΟγράφει ο ΛΑΜΠΡΟΣ Θ. ΠΑΠΑΞΕΝΑΚΗΣ
μέλος ΕΣΗΕΑ-μέτοχος ΕΔΟΕΑΠ
Τρέχουν και δεν φθάνουν από χθες (ναι, χθες ξύπνησαν) οι προεδρεύοντες του Οργανισμού που είναι υπεύθυνος για χιλιάδες ασφαλισμένους στο χώρο των ΜΜΕ. Ναι, των ΜΜΕ. Καλά διαβάσατε! Αυτού του "περιούσιου" κλάδου που πληρώνει το ίδιο, αν όχι και σκληρότερα, τα αποτελέσματα των μνημονιακών πολιτικών που τα τελευταία χρόνια επιβλήθηκαν στον ελληνικό λαό, με προπαγανδιστές τους λίγους καλοβολεμένους που πίστεψαν ότι η κρίση θα τους εξαιρέσει. Βέβαια, αυτοί, κάπου βολεύονται πάντα...
Οι χιλιάδες άλλοι, όμως, που είτε δουλεύουν για ένα ξεροκόμματο (και αυτό όποτε γουστάρουν τους το δίνουν) σε συνθήκες γαλέρας, είτε αγωνιούν με την ανασφάλεια του αύριο, είτε είναι άνεργοι και στα όρια ή πέραν της κατάθλιψης, είτε έχουν χτυπηθεί από καρκίνους, καρδιές κλπ, ΑΠΟ ΜΕΡΑ σε ΜΕΡΑ χάνουν την ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ τους, τα ΦΑΡΜΑΚΑ τους, τις ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ τους και τα ΝΟΣΗΛΕΙΑ τους. 
Από ΧΘΕΣ οι απόμαχοι του τύπου, αυτοί που κάποτε έφερναν την ΕΙΔΗΣΗ και έκαναν ΓΝΩΣΤΟΥΣ στο πανελλήνιο μοστράροντας τις μούρες διαφόρων, ΑΥΤΟΙ είναι τα ΠΡΩΤΑ ΘΥΜΑΤΑ. Οι πρώτοι (προς το παρόν) συνταξιούχοι που ΔΕΝ ΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΥΡΗΣΗ ΤΟΥΣ!!!  
Και αυτό, που ανακοινώθηκε με πλήρη απάθεια (τουλάχιστον) από τον αιρετό πρόεδρο του, Νίκο Καρούτζο, στη χθεσινή Γ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, ήταν ότι ...ΕΔΟΕΑΠ ΤΕΛΟΣ από ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ εάν δεν ...ελεήσουν με δάνειο τα σωματεία των... ίδιων των εργαζομένων (ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜ-Θ, ΕΠΗΕΑ, ΕΠΗΕΘ) γιατί το δάνειο του ΕΦΚΑ που του έταξε ο Πετρόπουλος και η κυβέρνηση ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ πριν από το πέρας δύο μηνών, ενώ οι όροι του είναι ΕΠΑΧΘΕΣΤΑΤΟΙ! Άλλα έλεγε όταν "σέρβιρε", όμως, την αίτηση για το δάνειο στο δ.σ. που πέρασε με μία οριακή ψήφο προσώπου που ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ για τη συμμετοχή του στο δ.σ. (ΕΔΩΕΔΩ & ΕΔΩ).
Και όλα αυτά, μόλις χθες. Ναι, ξύπνησε μετά από λίγες μέρες ανάπαυλας στη λεβεντογέννα... Και είπε να συγκαλέσει και ένα έκτακτο δ.σ.  στις 9 το πρωί "για να δούμε βρε παιδί μου τι θα γίνει".
Και η κυβέρνηση, ο Τσίπρας, οι εργοδότες (που ως οι μοναδικοί περιούσιοι εργοδότες δεν πληρώνουν ασφαλιστικές εισφορές) στην ΑΠ' ΕΞΩ. Κι εμείς (οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι δηλαδή) στον κόσμο μας κι ο ...κόσμος εκεί που του δείξαμε, δηλαδή στην άγνοια. 

Αλήθεια, θα παίξει πουθενά ή κουκούλωμα;
greekmme

greekmme

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
«Από την Κυριακή 3 Δεκέμβρη αφήνουμε το χαρτί και ξαναγυρνάμε εκεί όπου γεννήθηκε ο "Γαύρος", στο διαδίκτυο. Αναστέλλουμε την έντυπη έκδοση και ρίχνουμε όλες μας τις δυναμεις στο σάιτ gavros. Ολοι οι εργαζόμενοι της έντυπης μορφής του Γαύρου, δημοσιογράφοι και τεχνικοί παραμένουν στη θέση τους και συνεχίζουν απερίσπαστοι τη δουλειά τους. Ο "Γαύρος" θα συνεχίζει να υπάρχει ως ένθετο στην εφημερίδα "Πρωταθλητής"». Τα παραπάνω αναφέρονται, μεταξύ άλλων σε πρωτοσέλιδο σημείωμα της εφημερίδας "Γαύρος" η οποία αναστέλλει την κυκλοφορία της στα περίπτερα, προφανώς λόγω χαμηλών πωλήσεων (η πανελλαδκή κυκλοφορία του ήταν πάνω-κάτω 1.000 φύλλα). Σχετικά με την ένθεσή του στον "Πρωταθλητή", πρεπει να επισημανθεί και το γεγονός ότι η.. εφημερίδα του Πουλόπουλου στα τέλη Οκτωβρίου έγινε «Κόκκινος Πρωταθλητής» και άρχισε να μετράει αριθμό τευχών από το... μηδέν (γιατί άραγε;..).
Από το Blogger.