Loading…
Breaking News
recent

Τα payroll της κεντροδεξιάς στα διευθυντικά σαλόνια του ΔΟΛ

Σε εξέλιξη σχέδιο για τον έλεγχο του οργανισμού

Ανάμεσα στους απίθανους που ξεροσταλιάζουν στην «αυλή» του Βαγγέλη Μαρινάκη εκλιπαρώντας για μια θέση διευθυντή στο «ΒΗΜΑ» ή «ΤΑ ΝΕΑ» ή κάτι παραπάνω, τύπου γενική διεύθυνση… ξεχωρίζει η περίπτωση ενός γνωστού «θαμώνα» στα payroll της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης, που κινείται -και αυτό είναι το ενδιαφέρον, κατόπιν εντολών δημοσιογράφου του ΔΟΛ.
Συγκεκριμένα λέγεται ότι ο γνωστός «θαμώνας» που κάνει θραύση ως νταραβεριτζής με τα μικρό-θελήματα που του αναθέτουν πάσης φύσεως αφεντικά, είναι στην ουσία ο αχυράνθρωπος του τελευταίου… Ο στόχος του οποίου είναι ο έλεγχος του συγκροτήματος που θα επιτευχθεί – έτσι τουλάχιστον πιστεύει, βάζοντας μπροστά τον απίθανο «θαμώνα» των payroll..
Ομολογουμένως έχει αρκετά και ποικίλα προσόντα, χρήσιμα για διάφορες δουλειές του ποδαριού… Δύσκολα όμως, ακόμη και με την καθοδήγηση του δημοσιογράφου του ΔΟΛ και εγκεφάλου του εν λόγω σχεδίου… να ανταποκριθεί στα απαιτητικά καθήκοντα του διευθυντή.
Παρόλα αυτά επειδή βρισκόμαστε στην Ελλάδα και όλα μπορεί να συμβούν… ας μην το αποκλείσουμε τελείως!
Βεβαίως ένα μεγάλο κεφάλαιο από μόνο του είναι η σχέση των δύο πρωταγωνιστών μας. Εν τάχει λοιπόν σημειώνεται ότι ο «θαμώνας» των payroll που περιγράψαμε νωρίτερα και που υποδύεται στα καφενεία του Κολωνακίου τον διανοούμενο δημοσιογράφο (τρομάρα του), έχει πέσει «θύμα» της γοητείας του δημοσιογράφου του ΔΟΛ (που φυσικά δεν είναι ένας απλός δημοσιογράφος, αλλά για ευνόητους λόγους αποφεύγουμε να αναφέρουμε περισσότερα στοιχεία)… Ο τελευταίος λοιπόν τον έχει σήκω, κάτσε… και για αντάλλαγμα τού επιτρέπει να δηλώνει φίλος του! Ο φίλος όμως στην ανάγκη φαίνεται! Έτσι ο νταραβεριτζής «θαμώνας» που έχει πρόσβαση στα συστήματα Μαρινάκη εργάζεται για το κοινό καλό… Αφού αν όλα πάνε κατ’ ευχή θα βολευτούν αμφότεροι! Για την ακρίβεια όχι απλώς θα βολευτούν, αλλά θα διοικήσουν τον ΔΟΛ! Το παν λοιπόν είναι να έχεις υψηλούς στόχους! Αρκεί βέβαια να μην αποδειχθούν όνειρο θερινής νυκτός!

- από το enimerosi24.gr
greekmme

greekmme

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Με σκληρή γλώσσα απάντησε ο Φώτης Μπόμπολας στη Νέα Δημοκρατία μέσω ανακοίνωσης του «Πήγασου». Ο εκδοτικός όμιλος αναφερόμενος στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με τις επενδυτικές κινήσεις του Ιβάν Σαββίδη, τονίζει ότι το σχέδιο εισόδου επενδυτή στην «Πήγασος ΑΕ» γίνεται με απόλυτα διαφανείς διαδικασίες και με διάθεση κεφαλαίων, ενώ οι διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες πραγματοποιούνται με απόλυτα νόμιμες διαδικασίες. Στην ανακοίνωσή του ο όμιλος «Πήγασος ΑΕ» αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής: «Προκαλεί έντονο προβληματισμό η πολιτική παρέμβαση της Νέας Δημοκρατίας την ώρα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σχέδιο διάσωσης του εκδοτικού ομίλου «Πήγασος ΑΕ». Μία διαδικασία που.. εξελίσσεται, όπως είναι σε όλους γνωστό, με όρους νομιμότητας και διαφάνειας και σε απόλυτη συνεννόηση με τις τράπεζες. Είναι επίσης γνωστό ότι μέσα στην τελευταία πενταετία στην προσπάθεια του Ομίλου να διατηρηθεί ζωντανός, η διοίκηση της επιχείρησης διέθεσε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Παρά τις επίμονες και συστηματικές προσπάθειές της, η "Πήγασος ΑΕ" δεν κατόρθωσε να διακανονίσει τα δάνειά της. Την ίδια εποχή άλλες εκδοτικές επιχειρήσεις μπόρεσαν να ρυθμίσουν τα δάνειά τους, νοθεύοντας τις αρχές του ανταγωνισμού. Το εξελισσόμενο σχέδιο εισόδου επενδυτή στην "Πήγασος ΑΕ" γίνεται με διάθεση κεφαλαίων, ενώ οι διαπραγματεύσεις με τις Τράπεζες πραγματοποιούνται με απόλυτα νόμιμες διαδικασίες. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τη διάσωση μιας ιστορικής επιχείρησης του Τύπου που στόχο έχει να διατηρηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις εργασίας σε έναν κλάδο που μαστίζεται από την ανεργία».
Από το Blogger.