Loading…
Breaking News
recent

ΟΙ ΑΓΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ...ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

'Ολοι μαζί μπορούν... να ρίξουν την κυβέρνηση - Τους δημοσιογράφους που έγιναν υπάλληλοι - ινστρούχτορες θα τους πληρώσει ακριβά η κοινωνία
Κυρίες, κύριοι, φίλες, φίλοι το πράγμα με τις εξελίξεις στον STAR νομίζω ότι παραπήγε. Τα μάθατε; Οι οικογένειες που διαφεντεύουν την Ελλάδα έχουν (μας έχουν) σαλπίσει πόλεμο. Εν μέσω πολέμου.
Είναι φανερό ότι έχουν ενστερνισθεί το σλόγκαν του Αλαφούζου ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και εννοούν μπορούμε να ρίξουμε την Κυβέρνηση. Έχω πεισθεί ότι θα τα καταφέρουν. Και γιατί οι Κυβερνώντες είναι ανίκανοι να τους περιορίσουν. Να τους υποχρεώσουν να πληρώσουν. Και γιατί η αδράνεια των εργαζομένων να ξεπεράσουν τον φόβο, δεν παίζεται…
Δεν πληρώνουν -έτσι θέλουν- τους εργαζόμενους και παριστάνουν τους…
Ευρωπαίους επιχειρηματίες. Δεν πληρώνουν τις εισφορές τους, εκβιάζουν εργαζόμενους τρομοκρατούν και απολύουν συνεχώς. Και τον ΕΔΟΕΑΠ στραγγαλίζουν και έχουν πιάσει τις πόρτες παντού για να μην δημοσιεύεται τίποτα και ξυπνήσουν οι κολίγοι. Οι τελευταίοι τους έχουν γραμμένους, αλλά δεν αρκεί…
Μπροστά σ’ αυτές τις καταστάσεις οι Υπουργοί πολιτευτές, αντί να επιβληθούν με απλή εφαρμογή των κανόνων που υπάρχουν, κάνουν ΝΤΗΛ μην τύχει και ακολουθήσουν την αρχή ή θα τους φάμε ή θα μας φάνε… Όταν σταυρωθούν, ας περιμένουν… ανάσταση.

Οι οικογένειες αυτές από την μια, ο Πρωθυπουργός που δεν συντονίζει τους υφισταμένους του υπουργούς και τις πολιτικές επιβολής, η ατολμία και η μοιρολατρία που μας δέρνει ΟΛΟΥΣ όχι μόνο μας οδήγησε, αλλά παρατείνει την κρίση…. Βάλτε και το αιώνιο Ελληνικό σαράκι του διχασμού,που το βλέπετε κάθε στιγμή, να το παλούκι.
Η σαλεμένη από στέρηση κυβερνητισμού αντιπολίτευση -στην οποία οσονούπω- θα κάνουν τα ίδια, αντιλαμβάνεται αλλά βλέπει μόνον το τυρί και όχι την φάκα.
Μετά τον ΔΟΛ και τον ΠΗΓΑΣΟ υπάρχουν στον ορίζοντα -στόχαστρο και άλλα συγκροτήματα μικρότερα μεν, βορά δε στον υπέρ πάντων αγώνα εκκαθάρισης… Η πρόβλεψη είναι δραματική. Τους Δημοσιογράφους που έγιναν υπάλληλοι-ινστρούχτορες θα τους πληρώσει πολύ ακριβά η κοινωνία. Οι ίδιοι βέβαια -απ’ τα σκάφη τους- νομίζουν θα διασωθούν.

 - από κείμενο του Παύλου Αλέπη δημοσιεύτηκε στο anoixtoparathyro (ολόκληρο ΕΔΩ)
greekmme

greekmme

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
«Από την Κυριακή 3 Δεκέμβρη αφήνουμε το χαρτί και ξαναγυρνάμε εκεί όπου γεννήθηκε ο "Γαύρος", στο διαδίκτυο. Αναστέλλουμε την έντυπη έκδοση και ρίχνουμε όλες μας τις δυναμεις στο σάιτ gavros. Ολοι οι εργαζόμενοι της έντυπης μορφής του Γαύρου, δημοσιογράφοι και τεχνικοί παραμένουν στη θέση τους και συνεχίζουν απερίσπαστοι τη δουλειά τους. Ο "Γαύρος" θα συνεχίζει να υπάρχει ως ένθετο στην εφημερίδα "Πρωταθλητής"». Τα παραπάνω αναφέρονται, μεταξύ άλλων σε πρωτοσέλιδο σημείωμα της εφημερίδας "Γαύρος" η οποία αναστέλλει την κυκλοφορία της στα περίπτερα, προφανώς λόγω χαμηλών πωλήσεων (η πανελλαδκή κυκλοφορία του ήταν πάνω-κάτω 1.000 φύλλα). Σχετικά με την ένθεσή του στον "Πρωταθλητή", πρεπει να επισημανθεί και το γεγονός ότι η.. εφημερίδα του Πουλόπουλου στα τέλη Οκτωβρίου έγινε «Κόκκινος Πρωταθλητής» και άρχισε να μετράει αριθμό τευχών από το... μηδέν (γιατί άραγε;..).
Από το Blogger.