Με συμβάσεις οι εργαζόμενοι σε ΝΕΑ και ΒΗΜΑ

Οι πρώην της «Ελευθερίας του Τύπου» και οι μισθολογικές διαφορές  
Σήμερα το μεσημέρι τελειώνει μια σημαντική εκκρεμότητα για τους εργαζόμενους του πρώην ΔΟΛ, από την ημέρα που ο οργανισμός πέρασε στην «Alter Ego» του Βαγγέλη Μαρινάκη. Oι εργαζόμενοι ειδοποιήθηκαν προκειμένου να υπογράψουν τις νέες τους συμβάσεις με την εταιρία μετά την πρόσληψη τους.
Με την υπογραφή των νέων συμβάσεων κλείνει οριστικά το κεφάλαιο του ΔΟΛ, δεδομένου ότι όλοι πλέον θεωρούνται υπάλληλοι της νέας εταιρίας του Μαρινάκη που εξαγόρασε το δημοσιογραφικό συγκρότημα..
Σημειώνεται ότι οι μισθοί των εργαζομένων έχουν υποστεί μείωση, σε σχέση με το προηγούμενο καθεστώς, αλλά το ποσοστό είναι διαφορετικό από εργαζόμενο σε εργαζόμενο.
 Περισσότερο θολή όμως είναι η κατάσταση, καθώς και οι διαφορές μεταξύ των εργαζομένων που είχαν αποχωρήσει την περασμένη άνοιξη από τον ΔΟΛ με κατεύθυνση την «Ελευθερία του Τύπου» και μετά την εξαγορά του οργανισμού από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, επέστρεψαν στις παλιές τους θέσεις στα «ΝΕΑ» και το «ΒΗΜΑ».
- από το enimerosi24 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…