Πρωτοσέλιδα κυριακάτικων εφημερίδων 12 Νοεμβρίου

Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς και δύο τραυματίες σημειώθηκε νωρίς το βράδυ του Σαββάτου στην συμβολή των οδών Ευτυχίδου και Βρυάξιδος στο Παγκράτι. Δύο άνδρες, νεαρής ηλικίας, πυροβολήθηκαν μέσα σε αμάξι. Τα θύματα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο, εν ζωή. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις με τις πρώτες εκτιμήσεις να μιλούν για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Διαβάστε τα κυριακάτικα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και τα madata της Κυριακής 12 Νοεμβρίου:
Πυροβολισμοί στο Παγκράτι. Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπει η ΕΛΑΣ
Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδει η αστυνομία, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το αιματηρό επεισόδιο με δυο τραυματίες στο Παγκράτι.
Βροχές, υγρασία και μεταφορά σκόνης σήμερα Κυριακή 12 Νοεμβρίου
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στα βόρεια και βαθμιαία από τις απογευματινές ώρες σε ολόκληρη τη χώρα θα σημειωθούν σήμερα.
Κλειστό το κέντρο λόγω Μαραθωνίου. Μεγάλη η φετινή συμμετοχή
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο στην Αττική λόγω του 35ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών. Η ΕΡΤ θα μεταδώσει απευθείας την διοργάνωση από τις 07.30 το πρωί.
Κεντροαριστερά: Έφτασε η ώρα της κάλπης για το νέο φορέα
Μετά από προεκλογική περίοδο τριών μηνών, δύο debates, δεκάδες περιοδείες και εκατοντάδες συνεντεύξεις οι εννέα υποψήφιοι αρχηγοί για τη θέση του επικεφαλής στο νέο φορέα της κεντροαριστεράς τίθενται σε λίγες ώρες στην κρίση του κοινού.
Χωρίς μετρό, τρένα και προαστιακό τη Δευτέρα λόγω στάσης εργασίας
Ακινητοποιημένο θα μείνει το μετρό από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί της Δευτέρας, καθώς και τα τρένα και ο Προαστιακός από τις 10.00 έως τις 13.00.
Ποιοι συνταξιούχοι θα υποστούν νέες μειώσεις το 2019
Το 75% των ήδη καταβαλλόμενων συντάξεων, περίπου 1,9 εκατ. συντάξεις, έχουν ήδη επανυπολογίσει οι υπηρεσίες του ΕΦΚΑ.   Από αυτές, μειωμένες θα είναι το 2019 όσες προέρχονται από ασφαλισμένους του πρώην ΤΕΒΕ
Νεκρός 55χρονος οδηγός που παρασύρθηκε από ρέμα στην Κέρκυρα
Καιρός: Νεκρός ανασύρθηκε από το ΙΧ αυτοκίνητό του ένας 55χρονος άνδρας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, στην περιοχή Περιβόλι προς Σάντα Μπάρμπαρα, στη νότια Κέρκυρα
Συγκλονίζει η αδερφή της άτυχης Δώρας: Ακόμα σε περιμένω να γυρίσεις σπίτι
Αδιάκοπες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη, αφού όπως έγινε γνωστό το απόγευμα του Σαββάτου, λίγες ώρες μερά την απολογία του πελάτη του, ο δικηγόρος του δράστη Μανώλη Σοροπίδη
Διεθνής ανησυχία για την κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή. Βίντεο
Η αιφνιδιαστική παραίτηση του Σαάντ αλ Χαρίρι από την πρωθυπουργία του Λιβάνου και η παραμονή του στη Σαουδική Αραβία προκαλούν διπλωματική ένταση μεταξύ Ριάντ και Βηρυττού.
Προσβεβλημένος δηλώνει ο Τραμπ επειδή ο Κιμ Γιονγκ Ουν τον αποκάλεσε γέρο
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ με ανάρτησή του στο twitter δήλωσε ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν τον προσέβαλε αποκαλώντας τον «γέρο», σημειώνοντας ότι ο ίδιος ότι δεν θα αποκαλούσε ποτέ τον Βορειοκορεάτη ηγέτη «κοντό και χοντρό».



Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…