Κυριακάτικες εφημερίδες Κυριακή 17 Δεκεμβρίου


Εφάπαξ επίδομα «νεανικής αλληλεγγύης» σε κάθε άνεργο ηλικίας από 18 έως 24 ετών, ύψους 400 ευρώ, θα χορηγήσει τις επόμενες μέρες το υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Διαβάστε τα κυριακάτικα πρωτοσέλιδα των εφημεριδων και τις πιο σημαντικές και χρηστικές ειδήσεις
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας, αθλητικές εφημερίδες
Οι αναμετρήσεις της 15ης αγωνιστικής της Superleague και τα ματς της Α1 του μπάσκετ ανδρών ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα των σημερικών αθλητικών μεταδόσεων.
Πού θα βρέξει σήμερα Κυριακή. Η πρόγνωση του καιρού
Βροχερό αναμένεται να είναι σήμερα το σκηνικό του καιρού.Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, στα δυτικά, στα βόρεια και την ανατολική νησιωτική χώρα
Ένωση Δικαστών: Ανησυχία για την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης
Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων εκφράζει σε ψήφισμα της έντονη ανησυχία για τον περιορισμό της δικαστικής ανεξαρτησίας.
Ανοικτά την Κυριακή τα εμπορικά καταστήματα. Τι ώρες θα λειτουργήσουν
Ανοιχτά θα είναι σήμερα τα εμπορικά καταστήματα από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου.
Ραγίζει καρδιές η μητέρα του άτυχου φοιτητή από την Κάλυμνο
Συγκλόνισε για άλλη μια φορά η μητέρα του άτυχου φοιτητή από την Κάλυμνο, μιλώντας στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ»
Συγκλονίζει το 19χρονο μοντέλο: Προσεύχομαι να τελειώσει το μαρτύριο
Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από τη σύλληψη της 19χρονης στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, με 2,6 κιλά κοκαΐνης.
Τέλος του χρόνου με επίδομα νεανικής αλληλεγγύης και νέους δικαιούχους στο κοινωνικό μέρισμα
Εφάπαξ επίδομα «νεανικής αλληλεγγύης» σε κάθε άνεργο ηλικίας από 18 έως 24 ετών, ύψους 400 ευρώ, θα χορηγήσει τις επόμενες μέρες το υπουργείο Εργασίας
Κρατούνται στη Χίο οι Τούρκοι που ζητούσαν πολιτικό άσυλο
Αίτημα χορήγησης πολιτικού ασύλου υπέβαλλαν, σύμφωνα με πληροφορίες, 33 Τούρκοι πολίτες, οι οποίοι αποβιβάσθηκαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στη νησίδα Παναγιά των Οινουσσών.
Πρωτοσέλιδα κυριακάτικων εφημερίδων
Πρωτοσελιδα αθλητικών εφημερίδων της Κυριακής

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…