Mega: Τρίποντο, δίποντο ή η μπάλα στην εξέδρα;

Αποφάσεις για το Mega δεν έχουν ληφθεί ακόμη. Το σίγουρο είναι πως έχει γίνει το πρόβλημα αντιληπτό και περιγράφεται με όρους ποδοσφαίρου. Χθες το πρωί γράψαμε πως “το παιχνίδι ακόμη παίζεται στο Mega” και το απόγευμα στη συνάντησή του με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στο κανάλι, ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να είπε πως “είμαστε προς το τέλος της παράτασης, αλλά ο αγώνας δεν έχει τελειώσει”. 
Θα συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε όρους από τον αθλητισμό, από το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο, για να εξηγήσουμε τι συμβαίνει. 
-Η Τηλέτυπος έχει τη δυνατότητα να κάνει την τελευταία επίθεση για να πετύχει δύο πόντους. Αυτή είναι η θεματική άδεια εθνικής εμβέλειας. Κέρδίζει στο τέλος τον αγώνα, αλλά δεν θα έχει ενημέρωση και θα πρέπει να απολύσει πολύ κόσμο.
 -Η ίδια εταιρεία μπορεί να πάει για τρίποντο. Να διεκδικήσει την άδεια που δεν έχει διιατεθεί στο διαγωνισμό ως τώρα. Είναι η δεύτερη ευκαιρία που έχει για να παραμείνει στην 1η εθνική και με ενημέρωση και με ψυχαγωγία. Διασώζονται τουλάχιστον 400 θέσεις εργασίας
 -Μπορεί να συνεχίσει τη σημερινή της πολιτικς. Να βρίσκεται σε κενή εστία, και να στέλνει τη μπάλα στην εξέδρα!
Tου Βασίλη Κουφόπουλου

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…