Eτήσιο Συνέδριο Interactive Marketing Conference

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ετήσιο συνέδριο Interactive Marketing Conference (IMC), συγκεντρώνει thought leaders από τους κλάδους της Διαφήμισης, της Επικοινωνίας και της Τεχνολογίας. Διοργανώνεται από τον IABHellas, την Τετάρτη, 1η Δεκεμβρίου (Ώρα διεξαγωγής: 16:00 με 19:00), στο ξενοδοχείο Grand Hyatt, Αθήνας.

Με τίτλο “ThePowerofDiverseThinking”, το φετινό συνέδριο είναι αφιερωμένο στην ανάγκη, για συνεργασία, ανθεκτικότητα και πρόσβαση σε μεγαλύτερο εύρος ιδεών, με την ποικιλομορφία στη σκέψη να εξελίσσεται σε απαραίτητο χαρακτηριστικό για τις εταιρείες και τους ανθρώπους τους.

Έχοντας ως keynote speakers την Υφυπουργό Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου, τον Σωτήρη Κοντιζά, τη Λενιώ Μυριβήλη και τον Σταύρο Θεοδωράκη, επαγγελματίες που έχουν ξεχωρίσει για την γνωστική διαφορετικότητα στις σπουδές, τις εμπειρίες και το επάγγελμα τους, το IMC 2021 εφαρμόζει στην πράξη τη θεματολογία του. Παράλληλα, σημαντικοί εκπρόσωποι εταιρειών όπως η Stanton Chase, η McCann, η Ogilvy, η Reborrn, η Moonshot, η w2s, το Protagon, η αθηΝΕΑ και η Διανέοσις, συζητούν για τις δικές τους εμπειρίες και βέλτιστες πρακτικές.

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Σταύρος Δρακουλαράκος, Γενικός Διευθυντής Επικοινωνίας της Παπαστράτος, δήλωσε σχετικά, «Για το IMC 2021 επιλέξαμε να δοθεί έμφαση σε τρεις έννοιες: συνεργασία, ανθεκτικότητα, ποικιλομορφία σκέψης. Είναι λέξεις κλειδιά στην μετα-πανδημική εποχή για τις επιχειρήσεις και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τόσο σε διοικητικές επιλογές όσο και σε δημιουργικές ιδέες. Είναι ο οδηγός μας προς μια κατεύθυνση βιώσιμης ανάπτυξης».

Για πληροφορίες παρακολούθησης, με φυσική ή ψηφιακή παρουσία, και το πρόγραμμα, δείτε αναλυτικά εδώ: https://www.imc21.gr/

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…