Πως να κάνεις καρριέρα ντυμένη εν μέσω κρίσης!

=>Όσο και αν φαίνεται πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της εγχώριας show biz, αυτό που χαρακτηρίζει την Δούκισσα Νομικού δεν είναι ότι θεωρείται μια από πιο όμορφες παρουσίες στην ελληνική μόδα και πλέον και στην τηλεόραση . Το «σήμα κατατεθέν» της είναι ότι πρόκειται για ένα πρόσωπο που παρά την εντυπωσιακή της εμφάνιση , καταφέρνει και βρίσκεται μακριά από φήμες και ροζ κουτσομπολιά. Σε δηλώσεις της στο kolonaki-press.com δηλώνει ευθαρσώς ότι «Ο δύσκολος τρόπος είναι να κάνεις καριέρα ντυμένη». Αν σας πούμε ότι συμφωνούμε απόλυτα δεν θα εκπλαγείτε γιατί η κοπέλλα αυτή είπε την μεγάλη αλήθεια που οι περισσότεροι δεν τολμούν να ξεστομίζουν. Ευτυχώς υπάρχει και αυτοκριτική στο χώρο.
=>ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ μέχρι το νέο ετος στα δημοτικά ραδιόφωνα μετά τις 31/12 που αλλάζει η νομοθεσία. Προβλέπω πάντως μεγάλη αναταραχή, για να μην πω μεγάλη σφαγή. Τα όργανα ξεκίνησαν από τον «Χ FM 94,3» των Ανω Λιοσίων. Και όλα τούτα μετά την απόφαση του δημάρχου Χρήστου Παππού να επιμένι το προσωπικό του ραδιοσταθμού, δημοσιογραφικό και μη, να δεχτεί τη μεταφορά του στο δήμο. Να γίνουν δημοτικοί υπάλληλοι με άλλα λόγια. Αλλιώς, σύμφωνα με το δήμαρχο, ας παραιτηθούν. Αιχμή του δόρατος αποτελεί ο νέος νόμος για τις άδειες που προβλέπει τη μετατροπή των δημοτικών ραδιοσταθμών σε ανώνυμες εταιρείες. Αυτό θα σημάνει το τέλος των χρηματοδοτήσεών τους από τους δήμους.
=>Ξεφράκαρε η εθελουσία στον Flash και την περασμένη Παρασκευή πέρασαν οι πρώτοι εργαζόμενοι να πληρωθούν. Ανάμεσά τους και ο Θόδωρος Σαλαντής, που κέρδισε στις πρόσφατες εκλογές τον Δήμο Κορώνης στη Μεσσηνία και ορκίστηκε δήμαρχος την 1η Ιανουαρίου. Για σήμερα, Δευτέρα, έχουν ειδοποιηθεί άλλα 25 άτομα να εισπράξουν τις αποζημιώσεις τους, περί τους 15 θα περάσουν την Τρίτη και την Τετάρτη θα κλείσει ο κύκλος. Πάντως το μέλλον ειναι βεβαιο αφού ο Θέμος Αναστασιάδης θα ήθελε το σταθμό και η Γιάννα Αγγελοπούλου και ένας φίλος απ' τα παλιά που ενδέχεται όμως να περιμένει το νομοσχέδιο για τη συγκέντρωση.
=>Για «τρομοκράτηση» τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού της Ζακύνθου, κάνει λόγο πρόσφατο δημοσίευμα σε διαδικτυακά ιστολόγια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αστυνομικοί εισέβαλλαν στον ραδιοφωνικό σταθμό Bravo 89,6, λέγοντας ότι πήγαν να κάνουν έλεγχο για το αν ο σταθμός έχει άδεια. Φυσικά ο σταθμός έχει άδεια κανονικά η οποία επεδείχθη. Ο αρθογράφος που δίνει τις πληροφορίες σημειώνει ότι υπάρχει βέβαια κι ένα τεχνικό θέμα: Το καθεστώς λειτουργίας όλων των σταθμών φαίνεται στο διαδίκτυο, στην ιστοσελίδα του Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, απ' όπου κάθε ενδιαφερόμενος μπορούσε να ελέγξει αν είχε άδεια ο σταθμός. Και όχι να στείλει την αστυνομία, κάτι που ερμηνεύεται ως πολιτική αθλιότητα με άμεσο στόχο τον εκφοβισμό.
=>Την Τρίτη 4 Νοεμβρίου το MEGA ετοοιμάζεται για την αμερικάνικη εκλογική βραδιά. Από τις 8 με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων όπου οι ανταποκριτές θα δώσουν τον παλμό, στις 24.00 με τους “Πρωταγωνιστές” , όπου ο Σταύρος Θεοδωράκης ταξιδεύει στο Σικάγο και συζητά με τον Αλέξη Γιαννούλια, τον νεότερο υπουργό Οικονομικών στην ιστορία των ΗΠΑ, στενό συνεργάτη του Μπάρακ Ομπάμα.

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…