Η πολιτική στην καυτή τηλεοπτική επικαιρότητα

=>ΚΑΝΟΝΤΑΣ ζάπινγκ παρακολούθησα άλλη μια φορά τους πρώην Αμάν στο 'Ράδιο Αρβύλα' την ώρα που κριτίκαραν τον υπουργό Μακεδονίας- Θράκης απόψε. Αναρωτήθηκαν αν χρειάζεται τέτοιο υπουργείο όταν απλά αποτελούν κάποιοι 'εγκέφαλοι' διακοσμητικό στοιχείο. Και για τους λόγου το αληθές μετέδωσαν βίντεο απο εκπομπή όπου οι γιατροί και οι πολίτες διαμαρτύρονταν για ελλείψεις προσωπικού έξω απο Νοσοκομείο και ο υπουργός λες και ζούσε σε άλλο κόσμο απαντούσε ότι... 'είναι κομματικά εγκάθετοι'. Καλά μετά μου φαίνεται ότι η παρέα της Κυβέρνησης ότι ζεί σε άλλο πλανήτη προφανώς επειδή έβλεπα εκπομπή απο την...Αφροδίτη!
=>ΕΚΕΙΝΟ το video που μου άρεσε ήταν εκείνο με την Φάνη Πάλλη και τον Αυτιά. Ο Γιώργος αναφέρθηκε στην ακρίβεια και τα σπούερ μάρκετ και διερωτήθηκε απευθυνόμενος στην υπουργό όταν ο πολίτης αγοράζει ελάχιστα ειδη πρώτης ανάγκης και στο ταμείο τα χρήματα δεν του φτάνουν ξέσπασε λέγοντας ότι 'δεν είδαμε κανέναν υπουργό ή βουλευτή δίπλα στο καταναλωτή να ανοίγει το πορτοφόλι του να δινει 50 ευρώ στο πολίτη να καλύψει τις βασικές του ανάγκες...' Η κα Φάνη απάντησε ότι 'απλά υπάρχουν αυτά'. Καλα μετά φταίω εγώ που λέω ότι οι αερολογίες και οι παπαρΙΈς ειναι εθνικό μας χαρακτηριστικό;
=>ΠΟΛΙΤΙΚΗ: Αμ, το άλλο που κυριαρχεί στην επικαιρότητα αφυπνίζοντας τον πληγωμένο εγωισμό μας! Αύξηση κοντά στον πληθωρισμό προτάθηκε και ψηφίστηκε στη Βουλή, τα κόμματα της Αντιπολίτευσης αν και το καταψήφισαν η τροπολογία ισχύει, ενώ παρών δήλωσαν οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. Δεν κατάλαβα γιατί είπαν μόνο το παρών η παρέα του Άδωνι, δεν φουντώνει απο το αρχαιοελληνικό πνεύμα το αθάνατο; Φυσικά θυμόμαστε όλοι- διότι λαός χωρίς μνήμη δεν υφίσταται- ότι οι βουλευτές προ του θέρους πήραν παχυλά αναδρομικά και κάθε τόσο έχουμε αυξήσεις. Μήπως, λέω μήπως, πρέπει να βγούμε στους δρόμους με βρεγμένες σανίδες να δούμε αν τολμήσουν να μας υποτιμήσουν;

=>ΕΦΡΙΞΑ με τούτο. Μπορεί μπροστά στις κάμερες τα γελάκια και τα πειράγματα κατά τη διάρκεια των καθημερινών ψυχαγωγικών εκπομπών του Alter να περισσεύουν, ωστόσο, όπως καταγγέλλει η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής, η κατάσταση στον τηλεοπτικό σταθμό "έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο". Η καταγγελία αφορά την υπεύθυνη του ψυχαγωγικού προγράμματος του Alter Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ένωση, "τα τελευταία δύο χρόνια, κατά τη διάρκεια των ζωντανών εκπομπών, ουρλιάζει, βρίζει, βλασφημεί σε καθημερινή βάση σε όλους τους συνεργάτες τεχνικούς και δημοσιογράφους". Μάλιστα πρόσφατα, "κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής ‘Η Ελλάδα παίζει’, χειροδίκησε σε συναδέλφισσα, όπως καταγγέλθηκε από συναδέλφους τεχνικούς".
=>Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής θα παρουσιαστεί αύριο Πέμπτη αντιπροσωπεία του ΕΣΡ για την έκθεση πεπραγμένων έτους 2007.
Παρά το γεγονός ότι η Έκθεση έχει κατατεθεί εδώ και αρκετούς μήνες -τον περασμένο Μάρτιο- η Επιτροπή θέλησε να επανεξετάσει το περιεχόμενό της, ενώ αναμένεται ότι η συζήτηση θα περιστραφεί και γύρω από το θέμα της ψηφιακής τηλεόρασης, αφού και ο τηλεοπτικός σταθμός της Βουλής συγκαταλέγεται μεταξύ εκείνων που θα εκπέμψουν με τη νέα τεχνολογία εκπομπής.
=>Επίθεση στον ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό EXTRA 3 στο Περιστέρι έκαναν χθες μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα περίπου 30 χούλιγκαν του ΠΑΟ, οι οποίοι εξαγριώθηκαν από αυτά που έλεγε ο παρουσιαστής στην εκπομπή «Θύρα 7» για τον αγώνα ΠΑΟ - Ολυμπιακού.
Την ώρα που η εκπομπή τελείωνε, οι χούλιγκαν έφτασαν έξω από το κανάλι με μοτοσικλέτες και εισέβαλαν στα γραφεία καταστρέφοντας ότι έβρισκαν μπροστά τους με ρόπαλα και καδρόνια. Στη συνέχεια πυρπόλησαν με βόμβες μολότοφ δύο αυτοκίνητα εργαζομένων.
=>Πέρσι ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος που σάρωνε κάθε Τρίτη. Φέτος το «Αλ Τσαντίρι» δεν είναι σε εβδομαδιαία βάση στο πρόγραμμα του Alpha και δίνει την ευκαιρία σε έναν άλλο Λάκη να σαρώνει την τηλεθέαση, στον «Λάκη τον γλυκούλη» του Mega. Και αυτήν την Τρίτη τα πήγε περίφημα φτάνοντας ακόμα και το 47.2% τηλεθέασης αφήνοντας πολύ πίσω εκείνη την ώρα τα υπόλοιπα κανάλια...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…