Η οικονομική κρίση δεν αγγίζει τη Βουλή και το UEFA!

=>ΜΙΑ εύστοχη παρατήρηση έκαναν οι πρώην Αμάν στην εκπομπή τους δείχνοντας βίντεο με την υποδοχή εκπροσώπων των συνταξιούχων στο Μέγαρο Μαξίμου απο τον Πρωθυπουργό. 'Ηταν οι ίδιοι συνταξιούχοι που κάποτε γνώριζαν την βιαιότητα των ΜΑΤ έξω απο το Μαξίμου όταν ποτέ δεν γίνονταν δεκτοί απο την Πολιτεία, αλλά όταν είσαι δεύτερο κόμμα στις δημοσκοπήσεις κάθεσαι στις άδειες καρέκλες του Μαξίμου...' Δεν θέλει πολύ σκέψη η πολιτική μαεστρία για φλέγοντα κοινωνικά προβλήματα που κακά τα ψέμματα οι άνθρωποι επισκέφθηκαν τον Πρωοθυπουργό αλλά δεν είχε παροχές να δώσει λόγω...οικονομικής κρίσης!
=>TV: Απόρησα με τον Μάκη που χθές βράδυ φιλοξένησε την Ανίτα και τον Καρβέλα για ένα περιστατικό που έκανε το γύρο της Ελλάδας. Πέρα απο το δίκιο του Καρβέλα για την γνωστή συμπεριφορά της Αστυνομίας αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης για τα δημοκρατικά δικαιώματα αλλά και την στάση των πολιτών απέναντι στην ανεκπαίδευτη Αστυνομία. Φυσικά καταγράφηκαν και μερικές παπαλιές αλλά αυτό είναι άλλη υπόθεση. Κρίμα βρε Μάκη, μια κρυφή κάμερα δεν είχαν κοντά τους;
=>KATA την ομιλία του για τον προϋπολογισμό της Βουλής για το 2009, ο Πρόεδρος του σώματος Δημήτρης Σιούφας, ανακοίνωσε κονδύλι ύψους 10 εκατ. ευρώ, μέρος του οποίου θα χρησιμοποιηθεί για την πολυεπίπεδη ανάπτυξη (υποδομών κ.λπ.) των ΜΜΕ του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Ειδικότερα, μέρος από το προαναφερθέν ποσό θα χρησιμοποιηθεί για την στέγαση του τηλεοπτικού σταθμού και του νέου ραδιοφωνικού σταθμού της Βουλής στο κτήριο επί της οδού Αμαλίας 14, για τη δημιουργία Γραφείου Ενημέρωσης της Βουλής των Ελλήνων. Εν μέσω οικονομικής κρίσης πάλι οι Ελληνες θα ξηλωθούν να πληρώσουν κανάλι;
=>Μόνον 42 από τους 127 περιφερειακούς και τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, οι οποίοι ζήτησαν να εκπέμψουν ψηφιακά το αναλογικό τους πρόγραμμα στο πιλοτικό στάδιο εκπομπών και όλοι οι εθνικής εμβέλειας δημόσιοι και ιδιωτικοί (συνολικά 14 τον αριθμό) κατάφεραν να περάσουν, από τον έλεγχο του ΕΣΡ. Ειδικότερα και όπως δήλωσε πριν από λίγη ώρα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο πρόεδρος της ανεξάρτητης αρχή Ιωάννης Λασκαρίδης, από τους 127 σταθμούς, οι 10 απορρίφθηκαν αμέσως δεδομένου ότι δεν ήταν νομίμως λειτουργούντες, ενώ οι υπόλοιποι 117 αξιολογήθηκαν βάσει του κριτηρίου της προγραμματικής πληρότητας.
=>TV NEA: *Την δυσαρέσκεια του εξέφρασε ο Χρήστος Φερεντίνος,σε συνέντευξη του σε γνωστό περιοδικό,για τον προγραμματισμό του ΑΝΤ1 όσον αφορά την "Λίστα". Φήμες θέλουν τον γνωστό δημοσιογράφο/παρουσιαστή να παίρνει επαγγελματικό διαζύγιο με τον ΑΝΤ1. *Ο Χάρης Ρώμας έκανε deal με το MEGA και έτσι τον επόμενο Οκτώβρη θα δούμε απο εκεί τη νέα σειρά-έκπληξη που ετοιμάζει. *Και η Μιρέλλα Παπαοικονόμου ενδέχεται να επιστρέψει στο MEGA από όπου αποχώρησε πριν λίγα χρόνια για λογαριασμό του ANT1.Οι συζητήσεις που έκανε με μεγαλοστέλεχος του καναλιού ήταν ιδιαίτερα θερμές.
=>Σε μια λύση που βρίσκει κάθε ενδιαφερόμενο να παίρνει το μερίδιό του καταλήγει η διεκδίκηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Τσάμπιονς Λιγκ και του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ για την επόμενη τριετία (2009-2012). Αν υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από την ΤΕΑΜ, αυτό θα γίνει την Παρασκευή 14/11, όμως οι πληροφορίες λένε πως οι αποφάσεις έχουν ήδη ληφθεί. Μεγάλοι κερδισμένοι φαίνεται πως είναι η ΕΡΤ μαζί με το MEGA που θα μοιραστούν τις δύο μέρες της κάθε αγωνιστικής, με το Mega να παίρνει την πρώτη επιλογή στους αγώνες της Τρίτης και την ΕΡΤ σε αυτούς της Τετάρτης.
=>Στους δρόμους του κρασιού της Μακεδονίας ταξιδεύει το Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2008, στις 17.00, η εκπομπή «Επί Τροχών» της ΕΤ3, παρουσιάζοντας, παράλληλα, ενδιαφέροντα θέματα από το χώρο της αυτοκίνησης -και όχι μόνο. Ο Χάρης Θεοφράστου οδηγεί και περιηγείται σε πανέμορφους αμπελώνες, μαθαίνοντας μυστικά της οινοποιίας. Επίσης, ενημερώνει για τα σχέδια των αυτοκινητοβιομηχανιών, που αφορούν την παραγωγή νέων μοντέλων. Τέλος, ο «Αναποφάσιστος Αγοραστής», απτόητος από την παγκόσμια οικονομική κρίση, συνεχίζει την έρευνά του για την αγορά του ιδανικότερου μοντέλου αυτοκινήτου.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…