Πολύ χρήμα για την Supeleague εν καιρω απολύσεων..

@ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δόθηκε λύση στο σίριαλ της πώλησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των 14 ΠΑΕ που συμμετέχουν στο δαιδαλώδες σύστημα της κεντρικής διαχείρισης της Σούπερ Λίγκα.Στο χθεσινό Δ.Σ., παρόντων των εκπροσώπων της Forthnet και του ΣΚΑΪ, συμφωνήθηκε η μεταβίβαση του μεγάλου πακέτου. Η Σούπερ Λίγκα ωστόσο εξέφρασε αρνητική απόφαση στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Σ. Κόκκαλη, την ικανοποίηση του αιτήματος για σταθερή ώρα προβολής των εντός έδρας αγώνων του Ολυμπιακού. Φυσικά είναι πολλά τα πακέτα και ελπίζουμε ότι οι ΠΑΕ θα τα διαχειριστούν σωστά και με σύνεση εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που βιώνουμε όλοι μας..
@ΑΥΤΟ που χρειάζεται η χώρα μας είναι διπλωματία και Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής, με αφορμή της προκλήσεις των Τούρκων. Η γεωστρατηγική που εφαρμόζεται με την δημιουργία 'γκρίζων ζωνών' αποσκοπεί στο να μεταβάλλει ουσιαστικά το status quo του Αιγαίου αλλά περισσότερο ενδιαφέρεται για τα πετρέλαια παρά για τις παραβιάσεις. Ένα ενδιαφέρον άρθρο με διηγήσεις για το επίκαιρο θέμα ανακαλύψαμε εδώ http://ellinasblog.blogspot.com/2009/02/blog-post.html και έχει μεγάλο ενδιαφέρον όσα είχε τονίσει πολιτικός της δεκαετίας του 80 για τις διμερείς σχέσεις...
@ENA νέο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου ανήγγειλε χθες ο διευθύνων σύμβουλος του Alpha Ρικ Σπίνερ σε συνάντηση που είχε με τους διευθυντές των τμημάτων του σταθμού.
Το πρόγραμμα ισχύει για όλους τους εργαζομένους της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου του Alpha που απασχολούνται με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου, οι οποίοι καλούνται να αποφασίσουν σε διάστημα δεκαπέντε ημερών.
@ΓΙΑ να παραμείνουμε στο κανάλι των 'Γερμανών΄υπάρχει και μια ευχάριστη είδηση. Την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει με το "Τσαντίρι" του για να σχολιάσει τα όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ημέρες στον κοινωνικό & πολιτικό τομέα! Να δούμε να σχολιάζει και τα ωραία φρέσκια μπουμπούκια που εμφανίζονται στα παράθυρα και θα είμαστε ευχαριστημένοι..
@ΠΡΕΜΙΕΡΑ έκανε χθές η "Εργαζόμενη Γυναίκα" με ένα αναενωμένο σενάρο που συνάδει με την έξοχη ερμηνεία απο την Ελένη Ράντου η οποία τελευταία βρίσκεται στα πάνω της. Με το διακριτικό της χιούμορ και πλαισιωμένη απο νέους ηθοποιούς φαίνεται ότι το κανάλι που την φιλοξενεί θα έχει επιτυχία. Ο ΑΝΤ1 έβαλε στην θέση της Μανωλίδου την Ράντου και έκανε πολύ μεγαλύτερα νούμερα ενώ μετέφερε το reality για σήμερα στις 10 το βράδυ. Η τηλεθέαση του νέου σήριαλ έφθασε... μέχρι 39,5% σε μια δύσκολη ώρα και πλέον μαζί με τον Λάκη Γλουκούλη και το 'Ευτυχισμένοι μαζι' κάνει ανεπανάληπτα νούμερα.
@ΓΡΑΦΤΗΚΕ και επίσημα. Άλλος ένας δημοσιογράφος εισέρχεται για τα καλά στο club των επενδυτών - μετόχων ΜΜΕ. Αυτή τη φορά ο Αλέξης Παπαχελάς που ως μέλος του Δ.Σ. του Ομίλου της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ απέκτησε μετοχές αξίας σχεδόν 1 εκατομμυρίου ευρώ της εφημερίδας την οποία διευθύνει. Ουδέν σχόλιον...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…