'Είμαι Δημοσιογράφος, να ζητήσω προστασία όταν γράφω Αλήθειες;'

@ΜΙΑ λίστα με 123 επώνυμους- μεταξύ αυτών και αρκετούς δημοσιογράφους- απο την πολυσέλιδη αναφορά υπηρεσιών που φρουρούνται απο αστυνομικούς παρουσίασε 'Το Παρόν' ανοίγοντας εκ νέου θέμα για την φύλαξη υψηλών και μη προσώπων που τελικά ανέρχονται σε μερικές χιλιάδες! Το θέμα είναι ότι το αστείο της υπόθεσης είναι ότι συγκταλέγονται και συναδελφοι οι οποίοι απο τα τηλεοπτικά παράθυρα προκαλούσαν συναδέλφους τους να αποκαλύψουν ονόματα φύλαξης επωνύμων. Και είναι αστείο διότι εκείνοι που το έλεγαν ή το υπονοούσαν έχουν φύλαξη απο αστυνομικούς επι 24ωρου βάσεως και μάλιστα μερικοί είναι και σειρούλες μου απο το..Στρατό..
@ΣΤΗΝ λίστα εκτός απο την κα Γιάννα Αγγελοπούλου και τον κ. Γιώργο Βαρδινογιάννη αλλά και ο κ. Θεόδωρος Αγγελόπουλος που μου είναι πολύ συμπαθής αφού ο αδερφός του διαθέτει ένα εκπληκτικό ξενώνα στο Δήμο Είρας στη Πελοπόννησο- πρόσφατα εκεί ήταν οι κ. Στυλιανίδης και Σαμαράς για το ευρυζωνικό δίκτυο- βλέπουμε ονόματα όπως του κ. Πρετεντέρη (που πολλά blogs τον παρουσιάζουν ως στρατηγό της Αστυνομίας για λόγους χιούμορ), του κ. Αναστασιάδη και μάλλον είναι του Θέμου αφού δεν γράφει το μικρό του όνομα, του Νίκου Ευαγγελάτου που θέλει 'αποδείξεις' στην Πολιτική, του κ. Κακαουνάκη που έχει μάλιστα 2 φρουρούς,, ο Σπύρος Καρατζαφέρης που θέλουμε να το παραδεχθεί, του κ. Κολιοπάνου απο τον Flash που γνώρισα για χρόνια ως σταθμό, απο 6 φρουρούς έχει ο κ. Μίνωας του ΑΝΤ1, μέχρι ο κ. Λιάγκας, η κα Παναγιωταρέα που είναι Μανιάτισσα στην ΕΡΤ και απορώ τι τους θέλει, η κα Στάη με τα μάτια της Έλλης, ο αθλητικογράφος κ. Συρίγος, ο κ .Τσοτσορός, απο 2 ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου σειρούλα μου, ενώ 4 φρουρούς διαθέτει ο κ. Γιώργος Τράγκας. Γιώργο μου, ο φίλος μου απο την Σχολή Γιώργος ελπίζω να είναι κοντά σου απο τότε που έκανες εκπομπές στον τότε Planet...
@ΤΩΡΑ να δούμε τι θα πουν γιατί ο κατάλογος είναι μακρύς. Λεω εδώ που τα λέμε μαζί με τους 86 επώνυμους και μη που ζήτησαν πρόσφατα προστασία να ζητήσουμε κι εμείς γιατί θέλουμε να γράψουμε μεγάλες Αλήθειες. Να ρωτήσω θα μας κάνουν δεκτοί την αίτησή μας γιατί πως να το κάνουμε για εμάς και οι επώνυμοι και ανώνυμοι bloggers ιδίως οι πιο δημοφιλεις μου φαίνεται ότι θα χρειαστούν προστασία όταν ισχύσει ο Νόμος- κάποτε- για επώνυμη αναφορά στα Ιστολόγια. Εμεις πάντως το λέμε...
@Στα 1,91 εκατ. φύλλα ανήλθαν οι πωλήσεις των εφημερίδων στην περιοχή Αθηνών - Πειραιώς στο διάστημα από 16.03.2009 έως 22.03.2009. Ειδικότερα οι πρωινές εφημερίδες παρουσίασαν πωλήσεις ύψους 169 χιλιάδων φύλλων, ενώ οι πωλήσεις των απογευματινών ξεπέρασαν τα 694 χιλιάδες φύλλα.
@ Τηλεσυγγραφείς και σενάρια από το εξωτερικό θα προτιμήσουν και τη νέα χρονιά οι ιθύνοντες των καναλιών ελπίζοντας σε δοκιμασμένες συνταγές που φέρνουν ουρά τηλεθεατών! Ήδη οι άνθρωποι του Mega αναζήτησανκαι βρήκαν τη σειρά εκείνη που θ' αντικαταστήσει το πολύ πετυχημένο καθημερινό σίριαλ "Μια στιγμή, δύο ζωές", το κόνσεπτ του οποίου μας ήρθε από την Ισπανία. Ο λόγος για την καθημερινή σειρά που ακούει στον τίτλο ''Querida Enemiga'' και η οποία θα βγει στις οθόνες του Mega πιθανότατα με τον τίτλο "Αγαπημένη μου εχθρός".
@Μετά τους ηθοποιούς, η τηλεοπτική κρίση χτυπά την πόρτα των παρουσιαστών. Αίφνης παλιοί και νέοι παρουσιαστές ψάχνουν στέγη. Η προσφορά, όπως ομολογούν με ειλικρίνεια στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών, είναι μεγάλη. Υπερβολική. Σε αντίθεση με τη ζήτηση, που όσο περνάει ο καιρός και τα διαφημιστικά έσοδα δεν φαίνεται να ανεβαίνουν, τόσο μειώνεται.
@Νέα επεισόδια γράφονται στην τηλεοπτική κόντρα του Νίκου Μάνεση και του Νίκου Κακαουνάκη, με τον δεύτερο να δίνει συνέχεια στα όσα προηγήθηκαν υπογραμμίζοντας μέσα από την εφημερίδα του, ΤΟ ΚΑΡΦΙ, ότι δεν παίρνει πίσω τίποτα απ’ όσα είπε για το Νίκο Μάνεση. Ο Νίκος Μάνεσης, που αιφνιδίως το περασμένο Σάββατο δέχτηκε σκληρή κριτική, επί προσωπικού, από την εφημερίδα του κ. Κακαουνάκη, σχετικά με τους σχολιασμούς που έκανε στην εκπομπή Κους-Κους, μιλώντας γενικά για τα πρόσωπα της τηλεόρασης.
@Συνέδριο με θέμα «Βrands, επικοινωνία, ΜΜΕ σε κρίση» διοργανώνουν αύριο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ο Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ) και η Ενωση Εταιρειών Διαφήμισης- Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ). Σκοπός του συνεδρίου είναι η πρόκληση γόνιμου διαλόγου και η ανταλλαγή απόψεων και σκέψεων σχετικά με τη δύσκολη περίοδο της οικονομικής ύφεσης που διανύουμε. Το συνέδριο αποτελεί μια ευκαιρία για όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να εκθέσουν τους προβληματισμούς και τις σκέψεις τους και να προτείνουν λύσεις για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.
@Πρώτο και με μεγάλη διαφορά από τους υπολοίπους τερμάτισε στον πίνακα τηλεθέασης και αυτόν τον μήνα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μega. Συγκεκριμένα από την 1η ως και τις 26 Μαρτίου και από Δευτέρα ως Κυριακή το δελτίο του Μega σημείωσε 22,9% τηλεθέαση, με δεύτερο το Αlter με 15,4%. Ακολουθούν ο ΑΝΤ1 με 13,3%, ο Star με 14,4%, ο Αlpha με 10,1% και η ΝΕΤ με 7,1%.

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…