Λάκης εναντίον..Λάκη για την Πολιτική επικαιρότητα!

@ΛΑΚΗΣ εναντίον...Λάκη Γλυκούλη χθες βράδυ στην τηλεθέαση με νικητή τον πρώτο λόγω επικαιρότητας και σάτυρας ως συνήθως. Αρκεί που θα τους δούμε σε επανάληψη. Αρχικά ο Λαζόπουλος απάντησε στα blogs σχετικά με την λήξη του συμβολαίου του και το αν βρεί νέα τηλεοπτική στέγη λέγοντας αποστομωτικά ότι '..θα είμαι σε ένα Κανάλι που θα με βλέπετε, όχι κάπου που δεν θα με βλέπετε΄ υπονοώντας ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά μετά τις προτάσεις που δέχθηκε ακόμα και απο την παλιά του αγάπη που δεν είναι άλλο απο το MEGA..
@ΜΕΤΑ προέβη σε κριτική για την Πολιτική επικαιρότητα τονίζοντας ότι '..ο λιγότερο Διεφθαρμένος πως μπορεί να βάλει χέρι στους υπόλοιπους διεφθαρμένους της πολιτικής..' εστιάζοντας στην υπόθεση Παυλίδη. Φυσικά αναφερόμενος στη συζήτηση στη Βουλή για το μείζον πολιτικό θέμα αποτυπώνοντας τις δηλώσεις Παυλίδη σχολίασε ότι '...εκείνη την ώρα υπήρχε μουγκαμάρα απο τους βουλευτές μας, μήπως ξεστομίσει μερικές Αλήθειες και για τους υπόλοιπους για τις γνωστές τους πράξεις...' και μάλλον υπονοώντας ότι αφορά τις υποθέσεις που συντάραξαν την Πολιτική ζωή του τόπου. Το πιο ωραίο όμως προήλθε απο απόσπασμα δελτίου Καιρού σε κανάλι όπου η παρουσιάστηκε τόλμησε να πει '...άντε να ζεσταθεί το κωλαρ..' για να το αλλάξει μόλις αντιλήφθηκε την γκάφα της...Πάντως τα παράθυρα ομόρφυναν με την κόντρα Αυτιά- Βλάχου.
@Η γνώση, η εκπαίδευση και το εκπαιδευτικό σύστημα, ο τρόπος λειτουργίας των ελληνικών Πανεπιστημίων, αλλά και οι αντιδράσεις των νέων σήμερα είναι το αντικείμενο της συζήτησης στην έκτακτη εκπομπή «Το Νέο και οι Νέοι» που παρουσιάζει ο Γιάννης Πρετεντέρης, την Τετάρτη 8 Απριλίου 2009 στις 24.00 στο MEGA.Συζητούν ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης σερ Βασίλειος Μαρκεζίνης και ο πρώην υπουργός, καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών Τάσος Γιαννίτσης.
@Ανοιχτή επιστολή-έκκληση απηύθυνε η διασωματειακή επιτροπή των κινηματογραφικών σωματείων προς τον υπουργό Πολιτισμού κ.Αντώνη Σαμαρά , καλώντας τον να προωθήσει στη Βουλή το νέο νομοσχέδιο για την κινηματογραφία. Το νομοσχέδιο, το οποίο υποκινήθηκε επί υπουργίαςΜιχάλη Λιάπη, είναι στηριγμένο σε μακροσκελή και λεπτομερή πρόταση που κατέθεσε ειδική επιτροπή αποτελούμενη από διαπρεπείς παράγοντες του κινηματογραφικού χώρου με πρόεδρο τον σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά...
@Με την κύρωση της σύστασης τιμώρησε τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, χθες το ΕΣΡ για την περιεχόμενο που μεταδόθηκε από την εκπομπή Ελληνοφρένεια. Ειδικότερα η κύρωση επιβλήθηκε γιατί γνωστή κυρίως από το ραδιόφωνο, σατιρική εκπομπή προέβαλε πλάνα στα οποία εμφανιζόταν ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Χατζηδάκης να δέχεται επίθεση με γιαούρτι.
@Υποχρεωτικά ζωντανή θα πρέπει να είναι η μετάδοση των δελτίων ειδήσεων από την τηλεόραση, σύμφωνα με σχετική Οδηγία που εξέδωσε χθες το ΕΣΡ η οποία ξεκαθαρίζει σε μεγάλο βαθμό το «τοπίο» στο χώρο της τηλεοπτικής ενημέρωσης.Η ανεξάρτητη αρχή προχώρησε στη λήψη της απόφασης αυτής, μετά από διαβουλεύσεις που είχε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, τόσο με την ΕΣΗΕΑ όσο και με την ΕΙΤΗΣΕΕ, ενώ παράλληλα, έλαβε υπόψη της και τη νομική θέση του ειδικού επιστήμονα του Συμβουλίου, από τον οποίο ζητήθηκε σχετική γνωμοδότηση.
@Η Βάσια Λόη φαίνεται με τα τωρινά δεδομένα ότι θα παρουσιάσει τα βραβεία για τα πρόσωπα της χρονιάς που διοργανώνει κάθε χρόνο το "Έθνος TV".- Περικοπές στα πάνελ κάποιων εκπομπών φέρεται ότι ετοιμάζει η διοίκηση για τη νέα χρονιά. - Σκέψεις και προτάσεις για το μέλλον της απογευματινής ζώνης υπάρχουν πολλές, η πιο βασική όμως έχει να κάνει με την παρουσιάση προγράμματος από τη Βάσια Λόη. Εκτός εαν πραγματοποιηθεί κάποια μεταγγραφή στο κανάλι του Ταύρου (Άννα Δρούζα) με αποτέλεσμα να αλλάξουν τα δεδομένα.
@“Πρέπει να ντρέπεστε που εκμεταλλεύεστε τον θάνατο ενός παιδιού για να κονομήσετε!”. Τάδε έφη συγγενής του αδικοχαμένου φοιτητή στη Λ’ Άκουιλα, στην εκπομπή “Μπορώ” της κυρίας Άννας Δρούζα. Τι να πρωτοθαυμάσεις; Την αντίδραση της παρουσιάστριας που αποδεικνύεται τρανής… κράσης και ψυχραιμίας - ούτε ματόφυλλο δεν έπαιξε την ώρα που έπεφτε το βρισίδι- ή το ότι ο τηλεθεατής έχει αρχίσει πλέον και ανεβάζει στροφές και δε μασάει;
@Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές έκλεισε το θέμα της πώλησης του σταθμού στο Νομό Σερρών και μάλιστα κάποια άλλα κανάλια αλλάζουν χέρια τον τελευταίο καιρό. Ο αρχαιότερος σταθμός αλλάζει χέρια , μεγαλοεταιρία των Αθηνών που δραστηριοποιείται στη πόλη των Σερρών από σήμερα είναι ο νέος ιδιοκτήτης. Η συμφωνία επήλθε σήμερα ύστερα από πολλές διαπραγματεύσεις που προηγήθηκαν.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…