Φεύγουν οι Μεγάλοι Ελληνες και μας αφήνουν το Φως αναμμένο..

@ΟΙ Μεγάλοι Ελληνες φεύγουν...O Καραγκιόζης δεν θα 'ναι πια ίδιος. Ο δημιουργός του και μεγαλύτερος εκπρόσωπος του θεατρου σκιών, Ευγένιος Σπαθάρης έφυγε από τη ζωή. Βρισκόταν για κάποιες μέρες στο ΚΑΤ μετά από πτώση σε πρόσφατη εκδήλωση.Άδικο τέλος και τον ευχαριστούμε όλοι για την προσφορά του στον ελληνικό πολιτισμό, στην ελληνική παράδοση και στην ελληνικότητα που προσέδωσε σε πολλές γενιές.... Επίσης τέσσερα χρόνια πέρασαν από εκείνο το βράδυ, που λίγο πριν από την Ανάσταση του 2005 στην Αγιά Πρέβεζας έφυγε από την ζωή ο Πάνος Γεραμάνης σε ηλικία 59ετών.
@Η ΝΕΤ που θα καλύψει την φιέστα του Ολυμπιακού πρέπει να διαχειριστεί και τις ΟΠΟΙΕΣ αντιδράσεις του "ερυθρόλευκου" κόσμου για τις εξελίξεις στο θέμα προπονητή... Πως τυχαίνει, πάντως, οι φιέστες του Ολυμπιακού να αποτελούν ένα είδος δημοψηφίσματος. Μία για τον Μπάγεβιτς, μία για τον Τζιοβάνι, μία για τον Ριβάλντο και τώρα για τον Βαλβέρδε.
@Παραβάσεις της νομοθεσίας για τηνπολιτική πολυφωνία στα κεντρικά δελτία ειδήσεων των σταθμών Αlpha και ΑΝΤ1 κατέγραψε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης που κάλεσε τους εκπροσώπους των σταθμών αυτών να δώσουν εξηγήσεις. Οπως ανέφερε ο πρόεδρος του Συμβουλίου κ. Ι. Λασκαρίδης , ο μεν Αlpha παρέβη τη νομοθεσία όσον αφορά το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ ο ΑΝΤ1 όσον αφορά το ΚΚΕ.
@Στην αρχαία Ελλάδα, μια γιορτή ανοιξιάτικη ήταν αφιερωμένη στη Θεά Γαία (Μητέρα Γη), μητέρα των θεών και των ανθρώπων. Αυτή ήταν και η πρώτη μορφή εορτασμού της Μητέρας.Τη γιορτή αυτή διαδέχθηκε η γιορτή η αφιερωμένη στην κόρη της Γαίας, τη Ρέα. Η Ρέα ήταν η σύζυγος του Κρόνου και η Μητέρα του Δία και όλων των Θεών της αρχαίας Ελλάδας. @Λάκης Λαζόπουλος «Σε δύο χρόνια σταματάω την τηλεόραση». Το δήλωσε στο 'Βήμα' και μας άφησε άφωνους...
@Την αποφασιστικότητά τους να απαντήσουν στην παρελκυστική τακτική κυβέρνησης και δημάρχων, που πετούν ο ένας στον άλλον το «μπαλάκι» της λύσης στο πρόβλημα της επιχειρούμενης μετατροπής των δημοτικών ΜΜΕ σε Ανώνυμες Εταιρίες, δηλώνουν οι εργαζόμενοι στο Δημοτικό ραδιόφωνο της Αθήνας.
@Πίσω ολοταχώς έκανε τελικά η κυβέρνηση. Οι ιδιοκτήτες ΜΜΕ, έχασαν το δώρο της διακίνησης μαύρου χρήματος δεκάδων εκατ. ευρώ, που η κυβέρνηση είχε «αμπαλάρει» στην τροπολογία με την οποία παρατείνονταν επί τριετία το προνόμιο να διαθέτουν το 2% του τζίρου των επιχειρήσεών τους χωρίς έλεγχο και παραστατικά.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…