Η συγνώμη που οφείλουν για την Eurovision οι κυρίες και κύριοι..

@Μέχρι 90% έφθασε χτες η Eurovision!Τεράστιο νούμερο και δείχνει ότι ο κόσμος πίστευε πολύ στον Σάκη. Ηταν ο μόνος που ζήτησε Συγνώμη την στιγμή που κάποιοι άλλοι και άλλες οφείλουν συγνώμη απο τους τηλεθεατές όταν καλοπηρώνονται χρυσάφι. Το πανηγυράκι τελικά ήταν καλό αλλά σε τίποτα δεν θύμιζε Ελλάδα...
@Πολύ καλά δείχνει να πηγαίνει το "Ελλάδα έχεις Ταλέντο" σε νούμερα τηλεθέασης και οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 ήδη άρχισαν τις συγκρίσεις με το Χ- Factor. Όσον αφορά το X-Factor 2 προτεραιότητα των υπευθύνων του σταθμού για την παρουσίαση παραμένει ο Σάκης Ρουβάς και αν δεν δεχτεί σκέψεις υπάρχουν για την Δέσποινα Βανδή.
@Η εφημερίδα του μέλλοντος θα έχει μικρό σχήμα και θα θυμίζει περιοδικό, τόνισαν ειδικοί της αγοράς πριν από περίπου ένα χρόνο. Η οικονομική ύφεση, όμως, κάνει την ανάγκη για σαρωτικές αλλαγές επιτακτική και νέα έρευνα της Pricewaterhousecoopers (PwC) έρχεται να δείξει τρόπους επιβίωσης στα παραδοσιακά έντυπα..
@Από το φθινόπωρο, οι τηλεπικοινωνιακές εταιρείες θα χτυπηθούν σκληρά για να αποσπάσουν άλλο ένα μηνιαίο πάγιο από το ελληνικό καταναλωτικό κοινό. Εν μέσω κρίσης; «Ναι» απαντούν τα στελέχη της αγοράς και δικαιολογούν την απόφασή τους ως εξής:* Η συγκυρία ευνοεί τη συνδρομητική τηλεόραση και γενικότερα την κατ' οίκον διασκέδαση.
* Η διείσδυση της συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα παραμένει σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα, σε αντίθεση με τον μέσο ευρωπαϊκό όρο, ο οποίος βρίσκεται στο 22%.
@Διαβάσαμε στο 'Παρόν ότι Βγάλανε τα μαχαίρια και οι εκδότες. Στα δύο έχουν χωριστεί. Και στον... βωμό του περιβόητου 2%, που αφορά ακαθάριστα έσοδα εφημερίδων που αναγνωρίζονται ως δαπάνες για τις οποίες δεν χρειάζονται δικαιολογητικά, σφάζονται! Η μια πλευρά με σημαιοφόρους Λαμπράκη, Μπόμπολα και Τεγοπουλαίικο κατά του Αλαφούζου. Η Ένωση Ιδιοκτητών Ημερήσιων Εφημερίδων κατά ενός μέλους της! Βαριές κουβέντες. Ενυπόγραφες οι κατηγορίες που εκτοξεύονται για συμφέροντα και... φιλιππινέζες πολιτικούς που η κάθε πλευρά έχει... στρατολογήσει.Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Ιδιοκτητών καταγγέλλει τον Αλαφούζο ότι «ο όμιλός του έλαβε από τη σημερινή κυβέρνηση, χαριστικά, άδεια λειτουργίας τηλεοπτικού σταθμού πανελλήνιας εμβέλειας»!
@Το μέλλον της μουσικής τέθηκε επί τάπητος στο 5ο Athens Music Forum που πραγματοποιήθηκε την περασμένη βδομάδα στο νέο Metropolis (Πανεπιστημίου 54 και Εμμ. Μπενάκη). Ο υπουργός Πολιτισμού Αντώνης Σαμαράς κηρύσσοντας την έναρξη του συνεδρίου αναφέρθηκε στα ζητήματα της πνευματικής ιδιοκτησίας και της πειρατείας, προϊδεάζοντας για ενέργειες από την πλευρά του. Εντυπωσιασμένος από τη θεματολογία και τους ομιλητές, έκανε μνεία στον καθηγητή κύριο Τσανάκα και τις διεθνείς διακρίσεις του.
@Μικρές αλλά χαρακτηριστικές οι αλλαγές τηλεθέασης στους μέσους όρους της εβδομάδας. Ο ΑΝΤ1 έπειτα από μια βουτιά που έκανε η τηλεθέασή του επέστρεψε στη δεύτερη θέση, αλλά το ποσοστό του Alpha ανεβαίνει σταδιακά με σταθερό ρυθμό. Αξιοσημείωτη αλλαγή είναι η άνοδος του ποσοστού της ΕΤ3 έναντι της ΕΤ1 και η μικρή πτώση του Star σε σχέση με το Alter. Προς το παρόν είναι δύσκολο να εξαχθούν συμπεράσματα, αλλά ήδη στους τηλεοπτικούς σταθμούς συζητάνε να λάβουν μέτρα, ειδικά σε σχέση με την απόδοση των προγραμμάτων του Alpha.
@Ακούσαμε χτες στην εκπομπή Αποδείξεις στην οποία συμμετείχε και δικός μας εκπρόσωπος, τον κατά γενική ομολογία σοβαρό και μη λαϊκιστή Υπουργό Ανάπτυξης, κύριο Χατζηδάκη, να προσπαθεί να υποστηρίξει ότι αυτό που βιώνουμε σήμερα στην οικονομία δεν αποτελεί το δημοσιονομικό Βατερλό της κυβέρνησής του, αλλά μία σοβαρή προσπάθεια δημοσιονομικής αλλαγής. Μόνο που την πληρώνουμε όλοι μας...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…