Τ-sakis-τηκε στην Eurovision και το χαράτσι έρχεται απο την ΕΡΤ..

@Η Νορβηγία αναδείχτηκε νικήτρια στον 54ο διαγωνισμό της Eurovision, με το τραγούδι του Αλεξάντερ Ρίμπακ, υπό τον τίτλο "Fairytale". Η συμμετοχή της Νορβηγίας στο διαγωνισμό εξασφάλισε τις περισσότερες ψήφους και βγήκε πρώτη με διαφορά από τη δεύτερη Ισλανδία και το τρίτο Αζερμπαϊτζάν. Η Νορβηγία είχε κερδίσει τους διαγωνισμούς της Eurovision το 1985 και το 1995. Ο Αλεξάντερ Ρίμπακ που ερμήνευσε το τραγούδι "Fairytale" είναι λευκορωσικής καταγωγής και πριν από λίγες ημέρες γιόρτασε τα 23α γενέθλιά του. Ο ίδιος είναι συνθέτης και στιχουργός του τραγουδιού που κέρδισε στο διαγωνισμό.
@ΑΠΟ την άλλη πλευρά η 7η θέση δείχνει ότι η συμμετοχή της Ελλάδας κινήθηκε στο μέτριο. Τώρα να δούμε ποιοί θα πληρώσουν τη μεγάλη φιέστα αφού η ΕΡΤ ετοιμάζει νέο χαράτσι για τους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Ενα σόου που σε τίποτα δεν θυμιζε Ελλάδα- μόνο η Παπαρίζου το κατάφερε- με εξαίρεση το κυλιόμενο επίπεδο που όταν ανεσύρετο έδειχνε την ελληνική σημαία. Απο την άλλη ο Αγγλικός στίχος ήταν καινότυπος στον Διαγωνισμό που κάποιες χώρες οι οποίες απέχουν θεωρούν ότι είναι πανηγύρι και μόνο. Τα συμπεράσματα δικά σας..
@Φυσικά οι ατάκες απο τις παρουσιάστριες της ΕΡΤ ήταν τουλάχσιτον άτοπες σε κάποιες πειρπτώσεις ιδίως όταν πληρώνονται με χρήματα του Ελληνα φορολογούμενου. Η αποστολή που αποτελείτο απο δεκάδες άτομα μας δείχνει ότι ο Προυπολογισμός και το μάρμαρο θα είναι μεγάλο όταν κληθούμε να το πληρώσουμε. Σε ότι αφορά την διοργάνωση δεν βλάπτει λιγότερα δωράκια και φιέστες αλλά και λουκούλεια γεύματα. Φυσικά τώρα να δούμε τι θα πούν και οι παράγοντες του ομίλου. Η 7η θέση είναι μέτρια και αν μη τι άλλο τουλάχιστον δεν απωλέσαμε την αξιοπρέπειά μας...
@Με νικητή την αποχή, η οποία έφτασε στο «εκκωφαντικό» ποσοστό του 45%, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) εξέλεξε νέα διοίκηση για την προσεχή τριετία. Πρόεδρος (επαν.) εκλέχθηκε ο κ. Π. Γερακάρης με 317 ψήφους έναντι 141 του κ. Δ. Κωνσταντόπουλου. Τη θέση του α΄ αντιπροέδρου κατέλαβε ο κ. Κ. Μυλωνάς, αυτή του β΄ αντιπροέδρου ο κ. Αν. Αντωνόπουλος, γενικός γραμματέας αναδείχθηκε ο κ. Δ. Ευσταθίου και ταμίας ο κ. Αν. Αντωνίνης. Μέλη εκλέχθηκαν οι κκ. Ν. Τσώνης, Σ. Παιδάκης, Ι. Μαμουζέλος, Δ. Παπανικολάου, Γ. Μίνος και Ι. Δέλκος και οι κυρίες Σπυριδούλα Σπανέα και Αγγελική Βύζικα.
@Ο ΡΙΚ ΣΠΙΝΕΡ φεύγει, ο Κρίστοφ Μάινους έρχεται. Φαίνεται ότι ο ιός των αποχωρήσεων χτύπησε και την τωρινή ηγεσία του Αlpha, αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση η αποχώρηση του διευθύνοντος συμβούλου ήταν κάτι αναμενόμενο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο κ. Μάινους εδώ και αρκετό καιρό, ως μέλος του ΔΣ του Αlpha Μedia Group από τον Δεκέμβριο του 2008, είχε κάνει συζητήσεις με τους μετόχους καθώς ήταν σαφές ότι ο κ. Σπίνερ είχε αποφασίσει να διαβεί την έξοδο από τη στιγμή που άρχισαν να καταγράφονται αντιδράσεις από την πλευρά του κ. Δ. Κοντομηνά για τους χειρισμούς του.
@Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια απονεμήθηκαν την περασμένη Πέμπτη τα Δημοσιογραφικά Βραβεία του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας «Αθανασίου Β. Μπότση». Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης υπουργοί, βουλευτές και εκπρόσωποι της Εκκλησίας, των γραμμάτων και των τεχνών. Στην εφετινή, 27η, απονομή βραβεύτηκαν οι κκ. Κ. Λασκαρέλιας, Γ. Βλάχος και Δήμος Βερύκιος για την ανάδειξη της υπόθεσης Βατοπαιδίου, η κυρία Ολγα Λαοπόδη-Ιωάννου για τα ρεπορτάζ της στον περιοδικό Τύπο, ο κ. Γ. Σαρηγιάννης για τη συμβολή του στην ανανέωση του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ στον ημερήσιο Τύπο, ο γενικός διευθυντής του ειδησεογραφικού πρακτορείου ΑΠΕ-ΜΠΕ κ. Γ. Ταμπακόπουλος για τη λειτουργία του πρώτου διαδικτυακού ειδησεογραφικού δελτίου στη χώρα μας και η κυρία Μαρία Χούκλη για την υποδειγματική, πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της κυρίας Μαριέττας Γιαννάκου μετά την περιπέτεια της υγείας της και για την αντικειμενικότητα που έχει προσδώσει στα δελτία ειδήσεων.
@Πολλές σειρές των ιδιωτικών καναλιών ολοκληρώνονται ως το τέλος Μαίου και φέτος εξαιτίας της οικονομικής κρίσης φαίνεται ότι οι νέες παραγωγές θα είναι ελάχιστες με σφιχτούς προυπολογισμούς αλλά και μελετημένο κάστινγκ...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…